Sevgilime Söylediğim Ufak Yalan :(

Hep söylerdim aslında ama o an farklı oldu. Yalan söyleyip o yalanı devam ettirmeme takılmış
bi dahakine daha rahat takıl. bence biraz çekingensin, takıldı deme rahatlığını bulamamışsın kendinde. oluruna bırak özgüvenli ol biraz. bi daha aynı şeyi yapmazsın zaten salla gitsin

bi dahakine daha rahat takıl. bence biraz çekingensin, takıldı deme rahatlığını bulamamışsın kendinde. oluruna bırak özgüvenli ol biraz. bi daha aynı şeyi yapmazsın zaten salla gitsin
Şuan beni en iyi tanımlayan sen oldun haklısın özgüvenim yok

Şuan beni en iyi tanımlayan sen oldun haklısın özgüvenim yok
ne hissettiğini anlıyorum da bunu aşman lazım. kendine daha fazla zaman ayır bakım yap spor yap, bi şeyler oku, insanlarla konuş, daha fazla arkadaş edin, ortamlarda muhabbeti sevilen kişi ol.. ben de senin gibiydim zamanla aştım kendimi.

kimse senden daha zeki, daha üstün değil. gözünde büyütme, biriyle normal veya duygusal anlamda arkadaşlık kurarken kendini kasma, hata yapmaktan korkma. korktukça daha fazla hata yaparsın

Haklısın canım önce bunu aşmam lazım

Az önce yine konuştum onla konuşuyoruz biraz soğuk ama bana dediği keşke olmasaydı böyle bir şey ama değiştiremeyiz dedi takma sen de artık diye.Bakalım ne göstericek ileriyi canım çok sağol
Eh biraz soğukluk olur tabi ama geçer oda bi kaç güne canım kuçukte olsa yalanlar ilişkiyi zedeler.Dürüst olmak en güzeli ..Her birde kendine güven kendini sev... Kasmak sıkmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…