- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Sinyorina_D
-
Yani ilişkiniz bir diziyi biriniz izledi, diğeri izlemedi diye sarsıldı öyle mi. Acayip güçlü bir ilişkiymiş. Devam edin.Dün sevgilimle dizi izlerken ufak bir yalan söyledim.Diziyi açtık izliyorduk ama benim tıkandı ortalarda o şekilde izlemeye çalıştım sonra başka yerden açtım ama orda da doğru dürüst seyredemedim.Bana geldin mi şuraya diye sorduğunda evet dedimdizi bitti ben seyreettiğine inanmıyorum deyip soru sordu geçiştirdim seyrettim felan dedim 10 kez sordu iyi dedi güvenmiyorum sana sonra hep tartıştık benim için bitti dedi güven önemli dedi.Biraz zaman geçince ona doğruyu söyledim biraz yumuşadı keşke en baştan söylesen yalan olmadan dedi.Şimdi öylesine yabancı gibi konuşuyoruz hafta önce yaşadık benzerini ama içimde en ufak bi kötülük geçmedi.Artık ona basitte olsa yalan söylemem.Sizce ne yapmalıyım? Çok mu suçluyum? :S :S
Keşke bizimki de geçici olsa öyleBu tarz kavgalar benim oğlumla kızımın arasinda geçiyor......
İnsallah canım.....Keşke bizimki de geçici olsa öyle
Evet farkındayım insanlar ne olaylar yaşıyor ben sadece o an geçiştirmek istedim ve tonlarca bölüm seyrettik birlikte ilk oldu bunda da hissettiDizi yüzünden ilişki bitiriyorsanız sürse de hayır gelmezmiş zaten, ilişki o olgunluğa erişmemiş. Burada olgunluk dediğimde herkes yaş anlıyor, "Aaa yok yaşımız büyük" diyorlar. Olgunluk yaşla gelmez, sizin ilişkinizde de olgunluk yok.
bazen bende öyle düşünüyorumyaşınız kaç ya erkek arkadaşın bundan dolayı ayrılıyorsa 14 15 yaşlarındadır diye düşünüyorum
Ya ALLAH askina yorum yapmadan gecemicem canim benim böyle biseyden ilsiki mi biter ya bu yalan degilki alattarfi dizi ya 10 kere sormak neymis ALLAH akil fikir versin sevgiline. Sende uzme tatli canini böyle bisey icin❤Evet hep öyle derdim sürekli izliyoruz ama o an bilmiyorum neden dediğimi ben de
Ben de sürdürünce olayı bitme aşamasına sürüklendi
Yok estağfurullah tşk görüş için.Aynı anda izliyoruz normalde hep bu diziyide izledik beli bölüme kadar yeni bölümü seyrederken yaşadık olayı başladık izlemye benm 25. dk larda felan takıldı o şekilde izlemeye devam ettim ama verim alamadım aksine dün bir de siteler erişim engelliydi yeni site bulmak ordan devam etmek zor oldu benim için beni beklemsin diye de söylemedim o da şu sahneye geldin mi deyince evet dedim her şey orda koptu sonrasında da pek izleyememiş oldum.dizi bitince de izlemedğini hissettim dedi ben de bir kez söyledim artık o yalanı devam ettirdim iş büyüdüBeraber dizi izliyodunuz ama sizinki tıkanıyor sonra oraya geldinmi deyince(sanırım o bölüme demek istedi)sizde izledim diyorsunuz izlemediğiniz halde.Doğrumu anladım bilmiyorum 5 dk dır tekrar yapıyorumO değilde ben diizyi merak ettim.Nasıl diziden giripde ayrılmaya karar verdi oda bi tuhaf.Ayrıca onun izlediği diziyi izleme gibi bi mecburiyetinizmi var onu da anlamadım.Değişik bir ilişki tarzınız varmış 20 ve 24 yaşlarında olan iki insan için fazlaca çocukça geldi bana k.bakmayın lütfen benim fikrim..
İzledim deyince o sahneyi yani yalan söylediğim için oldu böyleYani ilişkiniz bir diziyi biriniz izledi, diğeri izlemedi diye sarsıldı öyle mi. Acayip güçlü bir ilişkiymiş. Devam edin.
sağol :)
İnsallah canım.....
çok sağol canım ama işte ufak da olsa ona gerçeği söyleyip yalan söylemeye devam etmememi istiyormuşYa ALLAH askina yorum yapmadan gecemicem canim benim böyle biseyden ilsiki mi biter ya bu yalan degilki alattarfi dizi ya 10 kere sormak neymis ALLAH akil fikir versin sevgiline. Sende uzme tatli canini böyle bisey icin❤
evet öyle ama oldu bir kerecok cocukca degilmi? sizin yaptiginzdaaa onun yaptigida.
evet dizi yalanı aslına bakarsan tamamen değil çünkü izledim bi kısma kadar ama o sahneyi izleyemedim yalan söyledim keşke demeseydim anlardı beni ama sürdürünce uzadıNe yalani dizi izledim yalanimi
Olay karisik olmus siz dizi izlemedne izledimi dendiniz oda yalanmi dedi ben olsam kahkahalarla gulerdim boyle biseye
Hiçbirşey anlamadım. Biri tercüme edebilir mi?
Gerçekten üzgün olmasam açacak değilim söyledim sonunda doğruyu öyle olunca konuşmaya başladık ama bakalım tekrar güveni gelir umarımDoğru söyleyin bdv'ye konu açmak için mi yazdınız? Zira yaşınız küçük değil, olaysa sıradan ve saçma. Sevgilinizin sana güvenmiyorum demesi ise çok daha abes.
olay belli dizi izlerken bi sahneyi izlemedim izledin mi dediğinde nasıl olsa devam edicem düşüncesiyle o an izledim dedim ve büyüdü gitti inanmadı yalancı konumuna düştüm resmenHahah çok yaşa bende sorun bendemi diye düşünüyodudum yorumunu gördüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?