Sevgilime Söylediğim Ufak Yalan :(

Yani ilişkiniz bir diziyi biriniz izledi, diğeri izlemedi diye sarsıldı öyle mi. Acayip güçlü bir ilişkiymiş. Devam edin.

Beraber dizi izliyodunuz ama sizinki tıkanıyor sonra oraya geldinmi deyince(sanırım o bölüme demek istedi)sizde izledim diyorsunuz izlemediğiniz halde.Doğrumu anladım bilmiyorum 5 dk dır tekrar yapıyorum O değilde ben diizyi merak ettim.Nasıl diziden giripde ayrılmaya karar verdi oda bi tuhaf.Ayrıca onun izlediği diziyi izleme gibi bi mecburiyetinizmi var onu da anlamadım.Değişik bir ilişki tarzınız varmış 20 ve 24 yaşlarında olan iki insan için fazlaca çocukça geldi bana k.bakmayın lütfen benim fikrim..

Evet farkındayım insanlar ne olaylar yaşıyor ben sadece o an geçiştirmek istedim ve tonlarca bölüm seyrettik birlikte ilk oldu bunda da hissetti yalancı durumuna düştüm resmen ya kendimi kötü hisseediyorum

Evet hep öyle derdim sürekli izliyoruz ama o an bilmiyorum neden dediğimi ben de
Ben de sürdürünce olayı bitme aşamasına sürüklendi
Ya ALLAH askina yorum yapmadan gecemicem canim benim böyle biseyden ilsiki mi biter ya bu yalan degilki alattarfi dizi ya 10 kere sormak neymis ALLAH akil fikir versin sevgiline. Sende uzme tatli canini böyle bisey icin❤

Yok estağfurullah tşk görüş için.Aynı anda izliyoruz normalde hep bu diziyide izledik beli bölüme kadar yeni bölümü seyrederken yaşadık olayı başladık izlemye benm 25. dk larda felan takıldı o şekilde izlemeye devam ettim ama verim alamadım aksine dün bir de siteler erişim engelliydi yeni site bulmak ordan devam etmek zor oldu benim için beni beklemsin diye de söylemedim o da şu sahneye geldin mi deyince evet dedim her şey orda koptu sonrasında da pek izleyememiş oldum.dizi bitince de izlemedğini hissettim dedi ben de bir kez söyledim artık o yalanı devam ettirdim iş büyüdü

Yani ilişkiniz bir diziyi biriniz izledi, diğeri izlemedi diye sarsıldı öyle mi. Acayip güçlü bir ilişkiymiş. Devam edin.
İzledim deyince o sahneyi yani yalan söylediğim için oldu böyle
aslında diziyi izlemedim değil o kadar da çabaladım beraber gitsin diye ama aksaklıklar işte

Ya ALLAH askina yorum yapmadan gecemicem canim benim böyle biseyden ilsiki mi biter ya bu yalan degilki alattarfi dizi ya 10 kere sormak neymis ALLAH akil fikir versin sevgiline. Sende uzme tatli canini böyle bisey icin❤
çok sağol canım ama işte ufak da olsa ona gerçeği söyleyip yalan söylemeye devam etmememi istiyormuş hem haklı ama büyüttü

cok cocukca degilmi? sizin yaptiginzdaaa onun yaptigida.

Ne yalani dizi izledim yalanimi
Olay karisik olmus siz dizi izlemedne izledimi dendiniz oda yalanmi dedi ben olsam kahkahalarla gulerdim boyle biseye

Ne yalani dizi izledim yalanimi
Olay karisik olmus siz dizi izlemedne izledimi dendiniz oda yalanmi dedi ben olsam kahkahalarla gulerdim boyle biseye
evet dizi yalanı aslına bakarsan tamamen değil çünkü izledim bi kısma kadar ama o sahneyi izleyemedim yalan söyledim keşke demeseydim anlardı beni ama sürdürünce uzadı

Doğru söyleyin bdv'ye konu açmak için mi yazdınız? Zira yaşınız küçük değil, olaysa sıradan ve saçma. Sevgilinizin sana güvenmiyorum demesi ise çok daha abes.

Doğru söyleyin bdv'ye konu açmak için mi yazdınız? Zira yaşınız küçük değil, olaysa sıradan ve saçma. Sevgilinizin sana güvenmiyorum demesi ise çok daha abes.
Gerçekten üzgün olmasam açacak değilim söyledim sonunda doğruyu öyle olunca konuşmaya başladık ama bakalım tekrar güveni gelir umarım

Hahah çok yaşa bende sorun bendemi diye düşünüyodudum yorumunu gördüm :))
olay belli dizi izlerken bi sahneyi izlemedim izledin mi dediğinde nasıl olsa devam edicem düşüncesiyle o an izledim dedim ve büyüdü gitti inanmadı yalancı konumuna düştüm resmen

Yas kaç? O nasıl bir anlatım hic birşey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…