- 1 Ocak 2017
- 53
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Sinyorina_D
-
İkinci kez oldu o da ufaktı beğenmemek değil o an geldim o kısma dedim nasıl olsa izleyeceğim diye ama uzadı kontrolümden çıktı olayBöyle saçma bir yalana niye gerek duydun?
Uykun vardıysa söyleseydin, beğenmediysen sarmadı deseydin.
Sürekli yalan söylüyorsan ki bence söylüyorsun, çocuk haklı.
Yaşlar küçük galiba
O da hiç sevmez ben de sevmem ama işte o an kendimi bile anlamadımAma ne var bunda, ufacık bir şey hangimiz yapmıyoruz diyenler de olabilir sanırım ama ben de küçük gereksiz yere söylenen yalanlardan hiç hoşlanmam(hiç bir yalandan hoşlanmam da, korkudan söyleneni anlarım yine bi nebze bunu anlamıyorum).
Hata yapmışsın ama bu yüzden ilişki bitirilmez yani. Bitirmek gelinebilecek en son nokta olmalıİkinci kez oldu o da ufaktı beğenmemek değil o an geldim o kısma dedim nasıl olsa izleyeceğim diye ama uzadı kontrolümden çıktı olayçok da pişmanım
Bazen ben de öyle düşünüyorum ama ona da hak veriyorum ufak da olsa yalan söyledim benaman ufacık dizi geçiştirmesine bile güvenmiyorum sana diyosa yallah paşam yalan görmemiş hayatında heralde
HaklısınHata yapmışsın ama bu yüzden ilişki bitirilmez yani. Bitirmek gelinebilecek en son nokta olmalı
yoo yalan değil ben de çok yapmışımdır geçiştirmek adına he diyip geçmek seninki de ne alaka yani yalanla.Bazen ben de öyle düşünüyorum ama ona da hak veriyorum ufak da olsa yalan söyledim ben
İlk refleksi yalan söylemek olan insandan rahatsız olmak çok normal.İkinci kez oldu o da ufaktı beğenmemek değil o an geldim o kısma dedim nasıl olsa izleyeceğim diye ama uzadı kontrolümden çıktı olayçok da pişmanım
Evet olay basit ama işte yalan girince kötü oldu abartıldıNe kadar mükemmel uyumlu bir ciftsiniz ki kavga etcek başka mesele kalmamış bunun için ayrılmaktan bahsetmiş güldüm valla
İnşallah ama işte insan üzülüyor canın güvenmemesiya canım benim en büyük kavganız böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?