- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Sinyorina_D
-
İşte bahsettiğimde bu yalancı konumuna düşüyorum ama önceden böyle bir şey yapmadım gayet de iyi gidiyorduk o ana dek nolduysa ben de ilk kez masum bi yalan söyledim art niyet olmadanYani düşünüyorum dizi yüzünden ilişki bitermi mantıksız geliyo konu eğer sadece dizi ise 14 15 yaşında bi çocuk yapar bunu.Amaaa bu zamana kadar söylediğiniz yalanlar 1000 i aşmıştırrr işte o zamn bardağı taşıran son nokta denir ya sevgilinde o duruma gelmiş ve ufak bir kıvılcımdan alev çıkarmıştır diye düşünüyorum.Ki olay tamda bu şekilde geliştiyse bnce sevgiliniz haklı ve biran önce sizin ufak sandığınız fakat tekrarında artık pekte ufak sayılmaması gereken yalan söyleme alışkanlığından tamamen sıyrılmanız gerek.Tek başınıza bunu başaramıyorsanız artık sağlık problemi sayılır.İşte o zmanda derhal bir uzmana başvurmanız gerekir diye düşünüyorum.
anlayan çok kişi var ki sizde yorum yapmayabilirsiniz anlamadığınız bir konuda.çok çirkin bi anlatım tarzınız var. gurbetçi falansın heralde. türkçeye hakimiyet sıfır.
Cnm o zman tek bişey kalıyo sevgilin bi manyakİşte bahsettiğimde bu yalancı konumuna düşüyorum ama önceden böyle bir şey yapmadım gayet de iyi gidiyorduk o ana dek nolduysa ben de ilk kez masum bi yalan söyledim art niyet olmadan
Hahah çok yaşa bende sorun bendemi diye düşünüyodudum yorumunu gördüm :))
Bakalım canım işte çok da seviyorum :/Cnm o zman tek bişey kalıyo sevgilin bi manyakArkana bile bakmadan kaç
İşte demeseydim keşke ama zaman da dardı ben de takmasın kafasına diye dedim gel gör ki yanlış yaptım. büyüdü de büyüdü olay. Çok da seviyorum ama en ufak şeyi problem edicek nerdeyse. Eve 2:50 de gelsem ona 3 diye söylesem niye tam söylemedin dicek artık o derece oldu.Yorumlardan anladim sonradan sorunu
Yani güzelim internet dondu bende izlemedim deseydin izledim deyip adami keklemeye gerek yok. Neden yalan soyleme gereği duydun ki? Hem böyle pembiş bir yalanla ayrılık noktasına gelsiyseniz bencede bastan ayrilin ilersini pek parlak goremiyorum sizin için
anlamadan nasıl yardım edebiliriz?anlayan çok kişi var ki sizde yorum yapmayabilirsiniz anlamadığınız bir konuda.
Özet geçeyim, beraber hep dizi izleriz biz evlerimizden dünde izledik ama benim izlediğim yer yarıdan sonra takıldı bir süre sonra da sevgilim geldin mi oraya deyince evet dedim bitti dizi ben de yalanı söylediğim için bitti gibi yaptım bana sordu o sahneyi izlmedin hiissettim ben diye.Ben de yalanı sürdürdüm olay buanlamadan nasıl yardım edebiliriz?
bak mesela beraber dizi izleriz deyince yanyana cancana koyun koyuna gibi algılanıyor.Özet geçeyim, beraber hep dizi izleriz biz evlerimizden dünde izledik ama benim izlediğim yer yarıdan sonra takıldı bir süre sonra da sevgilim geldin mi oraya deyince evet dedim bitti dizi ben de yalanı söylediğim için bitti gibi yaptım bana sordu o sahneyi izlmedin hiissettim ben diye.Ben de yalanı sürdürdüm olay bu
Anladım yanlış anlaşılma için k.bakmayın biraz değişik psikolojiylr yazdığım için gözden kaçmış ne yazık kibak mesela beraber dizi izleriz deyince yanyana cancana koyun koyuna gibi algılanıyor.
aman neyse ya
gereksiz bi yalan söylemişsin gerçekten ama sırf bundan dolayıda sana güvenmiyoruma getiren sevgilinde değişik.
Yakalamak istemem de şu yaptığım durumdan kurtulabilsem en ufak yalan söylemem tövbeKendi yalan söyleyen de yalana çok takılıyo böyle birşey de olabilir suç bastırmak gibisinden sen de söylüyorsun diyebilmek için koz biriktirir siz onun üstüne gidin bakalım şüpheli durumlarda yalanını yakalamaya çalışın tavrı ne olacak
İlşkiyi bitirmeye bahane aramıyordur umarım
Size düşen de daha doğru olmak elbette
Ama unutmayın her doğru d her yerde söylenmez fazla sır vermeyin
FazlasıylaKüçük sinek mide bulandirir.
Vallahi bir şey anlamadım on kere de okudum ama
Hep söylerdim aslında ama o an farklı oldu. Yalan söyleyip o yalanı devam ettirmeme takılmışbenimki dondu bekle falan derdim ben olsam
ama böyle küçük bi yalandan bu kadar tartışma çıkması da anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?