• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime sürekli küfür eden ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyas yapmayı bırakmalısın,gerekirse instangram ı kapat orada herkes mutlu, herkes romantik, geziyor ediyor vs. Kimse kavga edip ağlamış suratıyla resim atmıyor.
Küfür etmeyide bırakmalısın, saygı bırakmıyorsun arada gün gelir o ettiğin küfürü sevgilin söyler, yıkılırsın.
O bağıra çağıra kavgaların sonu nereye gider biliyor musun şiddete, ayrılığa vs. Ne gerek var birbirinizi tüketmeye sakinleşince güzel güzel konuş.
Doğum gününde sürpriz yapmadı unuttu diyelim ne olur ölür müsün? Olamaz mı unutamaz mı? Ki beklemeden küfürler etmişsin dua et senden ayrılmıyor.
yaa çok çok teşekkür ederim böyle yol gösterecek yorumlara ihtiyacım var işte. dert olmasa bana buraya konu açmazdım zaten

kızlar toplaşın hele size ilişkimden bahsedicem ve kim haklı kim haksız yorum yapın.
şimdi şöyleki benim erkek arkadaşım çok mülayim, iyi niyetli namazında niyazında kendi halinde bir insan. çok naziktir, efendidir. ama öküzün tekidir. ben de pek bir tez canlıyım. mesela geçenlerde benim doğum günümdü. doğum günümü beklemeden sanki süpriz yapmayacakmış gibi suçlamaya başladım onu. halbuki saat almış falan ama. hiç belli etmedi. ben de küfür ettim ona. milletin sevgilisi neler yapıyor sen işte bu kadar malsın gibisinden vs.. o da iyiki de yapmamışım bundan sonra da asla yapmam dedi.
sonra, ben mesela onun için endişelenirim hep onun yerine düşünürüm. şunu şöyle yap derim son ana bırakıp yapması deli ediyor beni. önemsiyorsan önceden yap di mi. yok illaki son ana bırakacak öyle yapacak. ne önemi kalıyo ki öyle?
amaa bu olayın öncesi de var. beni böyle çileden çıkarıp çıkarıp kenara çekiliyor. mesela bir olay oluyor ya ben bağıra çağıra kavga etmek istiyorum o eyvallah deyip kabuğuna çekiliyor aşırı sinirleniyorum ve küfür ediyorum hemen dikkatini çekmek için. sonrasında hemen pişman olup özür diliyorum ama iş işten geçiyor. böyle nerden baksan 5 6 kez olmuştur. her defasında tekrardan konuşmaya başladık. ettiğim küfürler de öyle az buz değil yani.
ama etrafıma baktığımda insanların sevgililerinden gördüğü değeri somut olarak göremeyince deliriyorum.
söz ve hareketleriyle kendimi çok değerli hissettirse de yetmiyor. mesela sadece bir kez çiçek aldı o da mezuniyetimde sadece. onu da ben söylemiştim. ben söyleyince de zaten alıcaktım vs oluyor. sonra beni her yerden engelliyor ulaşamayayım diye, ben de bir şekilde ulaşıp yazıyorum çok pişman olduğumu. o da her seferinde bi şans veriyorum diyor ama süründürüyor resmen o şansı verene kadar. sonra aramız iyi olunca bu yaptıkları tekrar aklıma geliyor, beni süründürüşü aklıma geliyor yine durduk yere küfür etmeye başlıyorum.
en son ki tartışmamızı anlatayım. arkadaşlarıyla oturuyordu, aklıma bunlar geliyor vs dedim. o da gelmesin bitanem dedi. ben de geliyor dedim. ve aşırı sinirlendim yine küfür etmeye başladım. gerçekten psikoloim bozuldu artık.
doğum günümü hiç kutlamadı, özel günümüzde yan yanaydık hiç aklına bile gelmedi. tamam o gün çok güzel vakit geçirdik ama bi süpriz bile yapmadı. neymiş aklından cıkmış. halbuki instada görüyorum millet sevgilisine neler yapıyor. haksız mıyım kızlar? kendimizden çok ödün vermiyor muyuz? ben onun her istediğini yapıyorum, mutlu ediyorum. ama ona sözlü olarak söylememe rağmen, bak hediyeler beni mutlu eder dememe rağmen tek bir icraat yok. haliyle sinirleniyorum bende. suçun yarısı bende biliyorum ama bu mıymıntılığı artık kaldıramıyorum. ki yüzüne karşı asla bi hakaretim olmadı sadece mesajdan etmişimdir ondada hemen pişman oluyorum zaten.
bi akıl verin nolur, ne vazgeçebiliyorum ne onla olabiliyorum. her şeyimi ilk onla yaşadım.
Sakın evlenme

kızlar toplaşın hele size ilişkimden bahsedicem ve kim haklı kim haksız yorum yapın.
şimdi şöyleki benim erkek arkadaşım çok mülayim, iyi niyetli namazında niyazında kendi halinde bir insan. çok naziktir, efendidir. ama öküzün tekidir. ben de pek bir tez canlıyım. mesela geçenlerde benim doğum günümdü. doğum günümü beklemeden sanki süpriz yapmayacakmış gibi suçlamaya başladım onu. halbuki saat almış falan ama. hiç belli etmedi. ben de küfür ettim ona. milletin sevgilisi neler yapıyor sen işte bu kadar malsın gibisinden vs.. o da iyiki de yapmamışım bundan sonra da asla yapmam dedi.
sonra, ben mesela onun için endişelenirim hep onun yerine düşünürüm. şunu şöyle yap derim son ana bırakıp yapması deli ediyor beni. önemsiyorsan önceden yap di mi. yok illaki son ana bırakacak öyle yapacak. ne önemi kalıyo ki öyle?
amaa bu olayın öncesi de var. beni böyle çileden çıkarıp çıkarıp kenara çekiliyor. mesela bir olay oluyor ya ben bağıra çağıra kavga etmek istiyorum o eyvallah deyip kabuğuna çekiliyor aşırı sinirleniyorum ve küfür ediyorum hemen dikkatini çekmek için. sonrasında hemen pişman olup özür diliyorum ama iş işten geçiyor. böyle nerden baksan 5 6 kez olmuştur. her defasında tekrardan konuşmaya başladık. ettiğim küfürler de öyle az buz değil yani, i..ne, o.ç. şrf...siz gibisinden.
ama etrafıma baktığımda insanların sevgililerinden gördüğü değeri somut olarak göremeyince deliriyorum.
söz ve hareketleriyle kendimi çok değerli hissettirse de yetmiyor. mesela sadece bir kez çiçek aldı o da mezuniyetimde sadece. onu da ben söylemiştim. ben söyleyince de zaten alıcaktım vs oluyor. sonra beni her yerden engelliyor ulaşamayayım diye, ben de bir şekilde ulaşıp yazıyorum çok pişman olduğumu. o da her seferinde bi şans veriyorum diyor ama süründürüyor resmen o şansı verene kadar. sonra aramız iyi olunca bu yaptıkları tekrar aklıma geliyor, beni süründürüşü aklıma geliyor yine durduk yere küfür etmeye başlıyorum.
en son ki tartışmamızı anlatayım. arkadaşlarıyla oturuyordu, aklıma bunlar geliyor vs dedim. o da gelmesin bitanem dedi. ben de geliyor dedim. ve aşırı sinirlendim yine küfür etmeye başladım. gerçekten psikoloim bozuldu artık.
doğum günümü hiç kutlamadı, özel günümüzde yan yanaydık hiç aklına bile gelmedi. tamam o gün çok güzel vakit geçirdik ama bi süpriz bile yapmadı. neymiş aklından cıkmış. halbuki instada görüyorum millet sevgilisine neler yapıyor. haksız mıyım kızlar? kendimizden çok ödün vermiyor muyuz? ben onun her istediğini yapıyorum, mutlu ediyorum. ama ona sözlü olarak söylememe rağmen, bak hediyeler beni mutlu eder dememe rağmen tek bir icraat yok. haliyle sinirleniyorum bende. suçun yarısı bende biliyorum ama bu mıymıntılığı artık kaldıramıyorum. ki yüzüne karşı asla bi hakaretim olmadı sadece mesajdan etmişimdir ondada hemen pişman oluyorum zaten.
bi akıl verin nolur, ne vazgeçebiliyorum ne onla olabiliyorum. her şeyimi ilk onla yaşadım.
Bence iliskinizde sizden kaynakli büyük problemler var. Karşınızdaki insanla belki evleneceksiniz ama siz küfür etmeye başlamışsınız. Kusura bakmayin bir erkek kadina kufrettiginde hangi tepkiyi veriyorsam bir kadin ettiginde de tepkilerim ayni olacaktır. Sizin için degerin anlami özel günleri hatirlayip hediye aldirmaksa ve bu insan bu saate kadar yapmadiysa yapmayacaktir. Ben eşime mesajla küfür yazsam hadi bye i görürüm şerefine haysiyetine dil uzatacağım ya da ayni sekilde o konuma düşeceğim bende bye derim. Bence biraz kendinizi toparlayın. Aile dostumuza kocasi araba ev falan aldi meger 3 yildir aldatıliyormuş hic yakalanmadı hayatjndaki kadin fotolarını adresine postaladi. Bilmiyorum baskalarinin hayatlarina ozenmemek gerek. Baskalariyla aşık atmak çok saglikli degil. Sizin iliskiniz size özel.

Bana küfür eden (mesaj ile ya da yüzüme demesi farketmez) birine içimden süpriz yapmak gelmez kaldı ki o ilişki biter aşkından ölsem dahi...
Küfür saygısızlıktır. Karşınızdaki insana saygınız yok ise ilişkinin ilerisi tehlikede...
Ayrıca diğer insanların sevgililerine yaptıkları ile kendinizinkini neden kıyaslıyorsunuz ki...
Gerçek ile insanlara gösterilen çok farklı olabiliyor... Süpriz yapar ama şiddet uygular vs vs...
Öncelikle kendinize hakim olun küfür etmeyin, beğenmediğiniz huyu var ise düzgün bir uslupla söyleyin... Hala aynı ise karar sizin ayrılır ya da ilişkinize devam edersiniz...

Adamın annesine kadar küfür ediyorsunuz sonra sizinle barışıyor azıcık gururu olsa yüzünüze bakma sizin.

Size gelince, beğenmiyorsanız ayrılın bu kadar basit. Küfür edip, sonra yalvarıp ilişki yaşadığınızı zannediyorsunuz ya birde. Komik yani 🥴

söz ve hareketleriyle kendimi çok değerli hissettirse de yetmiyor
1)Yani daha ne bekliyorsunuz anlamadım? kendinizle çelişmişsiniz alıntıladığım yerde. adam elinden geldiğince yapıyormuş bir şeyler,siz zamanını beklemeden şikayetlenmeye falan başlıyormuşsunuz.
2)Bir de kimseyi kimseyle kıyaslamayın. sevgiliniz sizi ''instada'' gördüğü kadınlarla kıyaslasa hoşunuza gider miydi?
3) bir erkek bir kadına küfredince yer yerinden oynuyor,herkes savunuyor ama bir kadın bir erkeğe küfredince bu normal mi oluyor? hayır efendim siz de küfredemezsiniz. burada da haksızsınız. şahsen ben annemden babamdan işitmediğim lafa,onlardan görmediğim bir davranışa ''bir yabancı tarafından'' ( sevgilisi de olsanız sonuçta yabancısınız) maruz kalsam hop derim,ne oluyor? bu hakkı sana kim veriyor,kendine gel,haddini bil derim.
4) sevgilinizin yerinde olsam sizi tekrar tekrar affetmezdim, bana bu şekilde küfreden,sürekli söylenen,kıyaslayan biri olsaydı hayatımda; zaten çoktan soğumuş olurdum.
5) ya artık GERÇEK anlamda değişin,ya da ayrılın. çünkü böyle bir ilişki her 2 tarafı da sadece mutsuz eder.

yaa çok çok teşekkür ederim böyle yol gösterecek yorumlara ihtiyacım var işte. dert olmasa bana buraya konu açmazdım zaten
Bu yol göstermeler siz de bir işe yaramayacak. Benim kuzenim de sizim gibi sevgilisiyle kavga eder ana avrat dümdüz gider ağ. Sıç.. bile der.. sonra barışıp hiçbirşey olmamış gibi devam eder.. Ne kadr söylediysek değişmedi. Siz de değişmezsiniz. Sevgilnizin bir hatası da yok yazık. Eğer ayrılık fikri kafanızda hiç yoksa gidip bir destek almanızı öneririm öfke kontrolünüz sıfır..

Bi ara bende küfür ediyordum ama sonra şunu düşündüm ben kimim?? Yani evet sevgiliyiz ama benim haddime mi? Bi annenin evladı o her şeyden önce bir birey. Kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok. Sonra bir daha küfür etmedim. Onu ondan çok düşünmeyin bırakın o düşünsün kendini aynı hatayı bende yaptım ve saçmalıkmış. Herkes bir birey herkesin düşünmesi gereken alanı bellidir. Yapmayın böyle şeyler marifet değl gerçekten değil yaptıklarınızı yapmış biri olarak söylüyorum. Toksik ilişkiye döner hayat enerjinizi yer bitirir bir yere de varamazsınız

amaa bu olayın öncesi de var. beni böyle çileden çıkarıp çıkarıp kenara çekiliyor. mesela bir olay oluyor ya ben bağıra çağıra kavga etmek istiyorum o eyvallah deyip kabuğuna çekiliyor aşırı sinirleniyorum ve küfür ediyorum hemen dikkatini çekmek için. sonrasında hemen pişman olup özür diliyorum ama iş işten geçiyor. böyle nerden baksan 5 6 kez olmuştur. her defasında tekrardan konuşmaya başladık. ettiğim küfürler de öyle az buz değil yani.
Canım yaaa derdiniz ne sizin psikopat mısınız?? Sevgiline mesajla da olsa küfür etmek çok çirkin bunu sende biliyorsun anladığım kadarıyla ama yarın öbür gün evleneceksiniz sonra buraya boşansam mı diye konu açaçaksınız.. Bir anlık sinirle yapıyorsun tabi ki ama yine de saygıyı zamanla azaltan birşey bu.. Hele ki biraz daha ilerlesin o da dikkat etmeyecek o bana yapıyor bende yapabilirim düşüncesine kapılacak..Ama emin ol sen daha çok kırılacaksın.. Belli ki senin beklentine karşılık veremeyen biri neden zorluyorsun ki.. Anladığım kadarıyla o da kendi içinde çok iyi bir çocuk ama sana uygun olmayınca ne kadar iyi olursa olsun neye yarar?? Böyle kabul edebilirsen ayrılma ama hem böyle kabul edemeyip hem yarın öbür gün evlenirsen de hiç boşuna dövünme hatalı olan sen olursun.. Birini çok sevmek bazen herşey demek değil maalesef.. Çok aşık olduğun insan sana uygun değilse mutluluk mümkün değil olmuyor hiçbir zamanda olmadı bunu her yerden görüyoruz işte.. Ama dersen ki bu adam da böyle ben kabul ediyorum ömrümü geçireceğim ne güzel ama hem adam karakterini değişsin hem benimle olsun falan çok yanlış bir düşünce.. Yarın öbür gün evlendiğinizde sen yine yakınırken sana sorarlar bu adamı yeni mi tanıyorsun???? O yüzden kendini de yorma elin çocuğuna da küfür edip kalp kırma.. Mutlaka var sana da uygun birileri.. Beklentini karşılayacak biriyle geçir değerli vaktini..

Bu yol göstermeler siz de bir işe yaramayacak. Benim kuzenim de sizim gibi sevgilisiyle kavga eder ana avrat dümdüz gider ağ. Sıç.. bile der.. sonra barışıp hiçbirşey olmamış gibi devam eder.. Ne kadr söylediysek değişmedi. Siz de değişmezsiniz. Sevgilnizin bir hatası da yok yazık. Eğer ayrılık fikri kafanızda hiç yoksa gidip bir destek almanızı öneririm öfke kontrolünüz sıfır..
Bence sevgilinin de hatası var.
Annesine küfür eden biriyle neden barışıp hiç birsey olmamış gibi devam eder ki insan.

Kimse mükemmel değil belli ki sevgilinin sürprizler, kutlamalarla pek arası yok. Siz onu değiştirme hakkına sahip değilsiniz. Bu davranış hoşunuza gitmiyorsa ayrılabilirsiniz. Benim eski sevgilim sizin gibiydi. En ufak bir şeye küfürler, tehditler yağdırırdı beni sürekli başkalarıyla karşılaştırır ve küçümserdi. Şimdi düşünüyorum da bunlar olurken ben 18 19 yaslarındaydım neden güzel, eğlenceli geçecek yıllarımı böyle mahvettim diye pişman oluyorum. Belli ki aranızda saygı kalmamış siz o küfür sorununu şu anki sevgilinizle asla bakın asla diyorum çözemezsiniz karşılıklı olarak birbirinize zarar veriyorsunuz

Kimse kimseye 7 24 supriz yapmıyor.
1..sosyal medyanın büyülü dünyasına kanmayın
2..su anda nasıl biriyse sevgiliniz siz beklentiye girip küfrediyorsunuz diye asla değişmez
3.. size süprizler yapsın sizi simartsin diye kimseyi sorumlu tutamazsınız.
4... siz ona ne yapıyorsunuz
5.. düşün adamin yakasından yüzde bin beşyüz haksızsınız

Kendini değiştirmeyeceksen ve onu olduğu gibi kabul etmeyeceksen ayrıl? Çünkü senin sürekli küfür etmen ve sabırsız olman yanlış. İçinden gelmiyorsa yapmaz zorla yaptıramazsın öyle kabul edeceksin. Küfür etmek argo kullanmak ne kötü bi ilişkide. Çok yıpratırsın böyle ilişkiyi de kendini de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X