Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

pırt yapmak da mı yasak . karnın ağrımış tutamamış yapmışsındır . bunda ne var

Insanlik hali diyenler var ama arkadas ben nu insanlık hali olan seyi niye hic ulu orta yapmıyorum gelmezki öyle ne
rahatsınız arkadas gidin lavabo denen sey ne icin var hava almak icin mi tobe allahim ya gerçekten en son ulu orta 12 yaslarimda evde guerken kacirdigimi hatirlarim lutfen yanliz bile olsaniz gidin lavaboya canim birisi olunca yaptiginizda utaaaniyosaniz yanllizkende kendinizden utanin ne kadar ayip bisey lavabo varken bide o odada o kokuyu nasil çekiyorsunuz yada odaya gelen kisi ?

Benim bi ogrermen arkadasimda boyle uyuyolarmiso zaman ben evliydimanlatiyosu ay hep teldeyiz sabaha kadar acik filan bende diyodum evlenince gorcez yok nefesimizi donliyoruz uyuyamiyorum cok asigim cok seviyorum :))) simdi evli bi cocugu var arada konusuyoruz o baska bi sehirde nabiyon kiz nefesini dinliyo musun sabaha kadar diyorum ahh ahhh hep seni aniyorum diyo kapa telefonu bosuna radyasyon alma kardesim sevgiler

Tesekkur ederim dusunceniz icin
Coguvzaman sarja takili kaliyor yoksa dayanmaz :)
Elektirik israfi resmen telefon acik kaldıkça sarj yiyor sarj bittikce sarja takiloyir yaşınız küçük degilse bi an evvel evlenin bari. en çok tasarruf yapilmasi gereken zamanlardayiz gelecek nesillere yazik... ayrica telefon acikken yaydığı radyasyonun zararli etkilerine girmiyorum bile

Telefonun amaci iletisimdir sizde uzun saatler acik birakinca pırtlayarak iletişim kurmaya baslamissiniz artik normal yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…