I
inciitanesi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi inciitanesi
slm arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ben yine aynı konuyla başım dertte karar veremiyorum erkek arkadaşımın noyu bi arkadaşa verip denettirmek istedim iş yerinden kız arkadaşım aradı onu konuşmaya başladılar bende erkek arkadaşıma dedimki tlf meşguldu kimle konuşuyorsun dediğimde kankam kız arkadaşından ayrılmış o aradı dedi bana yalan söyledi neyse o kızla konuşmuş msn fln vermiş verdiği msn hiç bilmediğim bi msn sonra herşeyi söyledim o kız benim arkadaşımdı neden bana yanlış yaptın neden konuştun kızla dedim anladım senin arkadaşın olduğunu dedi o msn benim değil dedi inanmadım aradan 2 hafta geçti ben bunun 2 3 tane arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim sonra heşeyi anlattı bi anda bi hata yaptım arkadaşlarıma uydum dedi msn açmış benden gizli o msnyle bi kaç arkadaşlık sitesine üye olmuş msn nin şifresini verdi ocak ayında açmış ama msn de 10 kişi fln var bunların bazıları ondan büyük diyorki abla olarak konuşuyorum onla diyo çok ağladı yalvardı sensiz kalınca seni ne kadar sevdiğimi anladım diyo abiside yalvardı bana çok pişman dedi denemek için iş yerinden arkadaşıma noyu vermiştim ya o kızda demişki erkek arkadaşıma o seni haketmiyor iş yerinde hep erkeklerle konuşuyor fln demiş yalan söylemiş sonra erkek arkadaşım bunu duyunca delirmiş çok kızmış bana o kızda demişki senden çok etkilendim sensiz yapamam fln demiş erkek arkadaşımda benim senin gibilerle işim olmaz benim tek sevdiğim var demiş başkası olmayacak deyip tlfnu kapamış bi dahada açmamış herşey çok kafamı karıştırdı acaba bi şans daha versemmi yalvarıyo ağlayıp duruyo kafam karıştı acaba ona son bi şans versemmi çok seviyorum onu