Sevgilimi affetsem mi? yardm edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi inciitanesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

inciitanesi

Ziyaretçi
slm arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ben yine aynı konuyla başım dertte karar veremiyorum erkek arkadaşımın noyu bi arkadaşa verip denettirmek istedim iş yerinden kız arkadaşım aradı onu konuşmaya başladılar bende erkek arkadaşıma dedimki tlf meşguldu kimle konuşuyorsun dediğimde kankam kız arkadaşından ayrılmış o aradı dedi bana yalan söyledi neyse o kızla konuşmuş msn fln vermiş verdiği msn hiç bilmediğim bi msn sonra herşeyi söyledim o kız benim arkadaşımdı neden bana yanlış yaptın neden konuştun kızla dedim anladım senin arkadaşın olduğunu dedi o msn benim değil dedi inanmadım aradan 2 hafta geçti ben bunun 2 3 tane arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim sonra heşeyi anlattı bi anda bi hata yaptım arkadaşlarıma uydum dedi msn açmış benden gizli o msnyle bi kaç arkadaşlık sitesine üye olmuş msn nin şifresini verdi ocak ayında açmış ama msn de 10 kişi fln var bunların bazıları ondan büyük diyorki abla olarak konuşuyorum onla diyo çok ağladı yalvardı sensiz kalınca seni ne kadar sevdiğimi anladım diyo abiside yalvardı bana çok pişman dedi denemek için iş yerinden arkadaşıma noyu vermiştim ya o kızda demişki erkek arkadaşıma o seni haketmiyor iş yerinde hep erkeklerle konuşuyor fln demiş yalan söylemiş sonra erkek arkadaşım bunu duyunca delirmiş çok kızmış bana o kızda demişki senden çok etkilendim sensiz yapamam fln demiş erkek arkadaşımda benim senin gibilerle işim olmaz benim tek sevdiğim var demiş başkası olmayacak deyip tlfnu kapamış bi dahada açmamış herşey çok kafamı karıştırdı acaba bi şans daha versemmi yalvarıyo ağlayıp duruyo kafam karıştı acaba ona son bi şans versemmi çok seviyorum onu

Foyaları ortaya çıkmasaydı siz şu an hala saf saf ilişkinize devam edecektiniz.Sıraladığı bahanelere çocuklar kanmaz.Sizi bilemem ,ama böyle bir duruma düşürülseydim o adamın yüzüne bakmazdım bir daha.İsterse aşkından ayılsın,bayılsın.Hem arkamdan iş çeviren adam beni önemseseydi,değer verseydii benden başkasına yan gözle dahi bakmazdı.:olmaz:

ARKANA BıLE BAKMADAN KAÇ :delphin:

beceriksiz bir çapkın hadi onu geçtim
beceriksiz bir yalancı

canı cehenneme, bırak sürünsün...
inanma öyle timsah gözyaşlarına
bazı hataların bedelleri ağır olur
senden önce yapmış olsa neyse...
ama seni aldatmış!
bi düşün bakalım affetsen onu eskisi gibi öpebilecek misin, sarılabilecek misin?

her gözlerine baktıgında yaptıkları gelmeyecek mi aklına...

affet affet affet :asigim:

YAPACAGINI YAPMIŞ ZATEN BıR ŞANS DAHAMI ASLA DERıM.NAYIR NOLAMAZ.BAS GıTSıN TEKMEYı.:olmaz:

sen buna bakma kardeş:sinifsinif:
sıcaklar kafasına vurdu saçmalıyo :umursamaz:

saçmalamıyom hacı :delphin:
ne yani bidahamı gelicek dünyaya afetsin işte :asigim:
bulmuş birini kaçırmasın elinden hihoyyyt

len manyak mısın kanka sen fisfisfis
onur aynını yapsa yagsız kazığa oturtursun cocugu millete ne akıl veriyon :gitme:

bende salla derim zemuszemus daha yenisiniz heralde uzamadan bitir hayır gelmez ondan:1no2:

O ZAMAN KONU SAHİBİ ARKADAŞA BENDEN HEDİYE OLARAK BİR ADET TÖRPÜ :delphin::delphin::delphin:
ee malum çok ihtiyacı olacak:roflol::roflol::roflol::roflol:

demişki erkek arkadaşıma o seni haketmiyor iş yerinde hep erkeklerle konuşuyor fln demiş yalan söylemiş sonra erkek arkadaşım bunu duyunca delirmiş çok kızmış bana o kızda demişki senden çok etkilendim sensiz yapamam fln demiş erkek arkadaşımda benim senin gibilerle işim olmaz benim tek sevdiğim var demiş başkası olmayacak deyip tlfnu kapamış bi dahada açmamış

sen de bu dediklerine inandın öyle mi?

köşeye sıkışınca kıza iftira atmıştır belki sen kız arkadaşınla konuştun mu ?

konuşmadım ama o öyle bi kız yapmış olabilir ama konuşacam çok kirli bi geçmişi var

hayır bir şey değişeceğinden değil böyle bir yalancı uğruna kız arkadaşınla da arkadaşlığını bitirme diye soruyorum

demişki erkek arkadaşıma o seni haketmiyor iş yerinde hep erkeklerle konuşuyor fln demiş yalan söylemiş sonra erkek arkadaşım bunu duyunca delirmiş çok kızmış bana o kızda demişki senden çok etkilendim sensiz yapamam fln demiş erkek arkadaşımda benim senin gibilerle işim olmaz benim tek sevdiğim var demiş başkası olmayacak deyip tlfnu kapamış bi dahada açmamış

sen de bu dediklerine inandın öyle mi?

köşeye sıkışınca kıza iftira atmıştır belki sen kız arkadaşınla konuştun mu ?

evet tam bende bunu yazıcaktım
senin o kız arkadasında az fettan degilmiş yani :olmaz:(tabi erkek arkadaşın dogru söylüyorsa)

slm arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ben yine aynı konuyla başım dertte karar veremiyorum erkek arkadaşımın noyu bi arkadaşa verip denettirmek istedim iş yerinden kız arkadaşım aradı onu konuşmaya başladılar bende erkek arkadaşıma dedimki tlf meşguldu kimle konuşuyorsun dediğimde kankam kız arkadaşından ayrılmış o aradı dedi bana yalan söyledi neyse o kızla konuşmuş msn fln vermiş verdiği msn hiç bilmediğim bi msn sonra herşeyi söyledim o kız benim arkadaşımdı neden bana yanlış yaptın neden konuştun kızla dedim anladım senin arkadaşın olduğunu dedi o msn benim değil dedi inanmadım aradan 2 hafta geçti ben bunun 2 3 tane arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim sonra heşeyi anlattı bi anda bi hata yaptım arkadaşlarıma uydum dedi msn açmış benden gizli o msnyle bi kaç arkadaşlık sitesine üye olmuş msn nin şifresini verdi ocak ayında açmış ama msn de 10 kişi fln var bunların bazıları ondan büyük diyorki abla olarak konuşuyorum onla diyo çok ağladı yalvardı sensiz kalınca seni ne kadar sevdiğimi anladım diyo abiside yalvardı bana çok pişman dedi denemek için iş yerinden arkadaşıma noyu vermiştim ya o kızda demişki erkek arkadaşıma o seni haketmiyor iş yerinde hep erkeklerle konuşuyor fln demiş yalan söylemiş sonra erkek arkadaşım bunu duyunca delirmiş çok kızmış bana o kızda demişki senden çok etkilendim sensiz yapamam fln demiş erkek arkadaşımda benim senin gibilerle işim olmaz benim tek sevdiğim var demiş başkası olmayacak deyip tlfnu kapamış bi dahada açmamış herşey çok kafamı karıştırdı acaba bi şans daha versemmi yalvarıyo ağlayıp duruyo kafam karıştı acaba ona son bi şans versemmi çok seviyorum onu
erkek arkadaşının şu dediklerine zerre kadar inanmadım biliyor musunuz. resmen kız arkadaşınıza iftira atmış. çünkü kız onu kandırdı ya. işte intikam aldı aklınca. sizin aranızı bozarak.

konuşmadım ama o öyle bi kız yapmış olabilir ama konuşacam çok kirli bi geçmişi var

madem senin bahsettiğin gibi bir kız o kızı bu işe neden bulaştırdın ki hem o kız erkek arkadaşının dediklerini söylemişse bile bu erkek arkadaşın suçunu hafifletir mi?

affet bence bir sansı daha hakediyor gibi
eğer bir daha yaparsa yol verir sallarsınzemuszemus

Back
X