- 3 Nisan 2014
- 36.360
- 148.559
- 798
- Konu Sahibi Senanurr3848
-
Siz kendisi nasıl tatmin edeceksiniz. En iyi bilen sizsiniz.
Garip ne var burada? 19 yaşındayım ve sevgilim var bu mu garip? Burad abana laf sallayanların hiç olmadı mı? Siz hiç mi ailenizden bir şey saklamadınız? Namus timsali misiniz hepiniz?Senaaa sen aaaa se naaaa s enaaa yav garip bir nesil geliyor arkadan
Peki size soruyorum 19 yaşında ilişkisi olan kız namsusuz müdür? Troll değil ciddi ciddi soruyorum.Bu nasil anket yaaa asfahahaja.
Konu ben fakeim diye bangir bangir bagiriyor.
Forumun büyük bir kısmı. Olay gerçek ama amacım ciddi yorum almak değil tabii ki. Ahlak bekçileriyle uğraşmak
Onu bilemem de bu soruyu soran net gerizekalidir.Peki size soruyorum 19 yaşında ilişkisi olan kız namsusuz müdür? Troll değil ciddi ciddi soruyorum.
Ben troll değilim asıl troll sizsiniz. Burada orta yaşlı kadınlar olarak bu tarz başlıklara gelip soru sahibini taşlayarak kendinizi tatmin ediyorsunuz. Evet şimdiki nesil çok kötü, sizin zamanınız böyle değildi. Evet siz ahlak ve namsuz timsalisiniz ve çok akıllısınız ama gençler sizin gibi değil tam tersi.Böyle bir anketin ciddi olma ihtimali yokYaratıcı bir troll beğendim
Neden? Soru saçma fakat sormasam da aynı yorumlar gelecekti. Baştan anket koydum işte. Yazmaya uğraşmasınlar direkt etiketi yapıştırsınlarOnu bilemem de bu soruyu soran net gerizekalidir.
Ay bayılacağım.Garip ne var burada? 19 yaşındayım ve sevgilim var bu mu garip? Burad abana laf sallayanların hiç olmadı mı? Siz hiç mi ailenizden bir şey saklamadınız? Namus timsali misiniz hepiniz?
Ben orta yaşlı değilim cevap yazabilir miyim? Durup dururken neden yükseliyorsun forumdakilere, kim sana ne dedi? Ailene söyleyemediklerin yüzünden içini boşaltmaya mı geldin? Forumu sürekli takip ederim sevgilisi olanlara laf eden bir tane üyeye rastgelmedim, daha iyi oku forumu.Ben troll değilim asıl troll sizsiniz. Burada orta yaşlı kadınlar olarak bu tarz başlıklara gelip soru sahibini taşlayarak kendinizi tatmin ediyorsunuz. Evet şimdiki nesil çok kötü, sizin zamanınız böyle değildi. Evet siz ahlak ve namsuz timsalisiniz ve çok akıllısınız ama gençler sizin gibi tam tersi.
Komik olan ne burada?Ay bayılacağım.
Kaçıp evlenmek planım değil. Istersem yaparım kimse de umrumda olmaz. Aslında çözümden ziyade yorum istedim ama dediğim gibi empati yaparak, yargılamayarak. Fakat buradaki orta yaşlı kadın kitlesi hemen saldırıya geçti.Pardon ama kendine namussuz diyen sensin?
Neden istemiyolar acaba okuluna bak diye mi?
Yaşın kücük diye mi?
Sana “hükmetmek” sana yol göstermek olamaz mı?
O toplum dediğin kitlenin içinde sende varsın. Belki sende başkalarına yanlış geliyorsun?
Peki ya hemen kacıp evlenmeyi nasıl planladın? Böyle mutlu olacagını mı düsündün?
Himm birde Buradakileri azarlamak , yargılamak sana nasıl düştü?
Gerçekten ban yemek istemiyorum .. Cünkü buraya girememek bana cok koyuyor ..
Ya sana zaten burda herkesin tepkisi bu!!!!Peki size soruyorum 19 yaşında ilişkisi olan kız namsusuz müdür? Troll değil ciddi ciddi soruyorum.
Çözüm değil yorum istiyorsun. Birde senin hosuna gidecek yorumlar istiyorsun. Yapmayanıda azarlıyorsun ezikliyorsun yardırıp biçiyorsun yürü be genç. O kadar kitleyi ögrenmek icin arastirip okumussun. Yargılancagınıda bilmen gerekirdi..Kaçıp evlenmek planım değil. Istersem yaparım kimse de umrumda olmaz. Aslında çözümden ziyade yorum istedim ama dediğim gibi empati yaparak, yargılamayarak. Fakat buradaki orta yaşlı kadın kitlesi hemen saldırıya geçti.
16 yaşıma girdikten 1 ay sonra eşimle tanışmıştım. 6 yılın sonunda 22 yaşımda ailemin de onayı ile evlendim. Eşim askeri personel ve Suriye de. Ben babamlardayım şimdi. Sonra biraz kvalidemde. Biraz kendi evimdeÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben Sena. Bu gün size derdimi dökmek, sizden fikir almak istiyorum. Başlamadan önce bu forumda benzer konulardaki yorumlara baktım ve bu forumun genel kitlesinin muhafazakar bir hayat tarzına sahip olduğu kanısına vardım. Belki bu anlatacağım sizin "ahlak, namus ve değer" yargılarınıza uymayabilir saygı duyarım ama ben sizden olaya yargılayıcı değil empati yaparak yaklaşmanızı istiyorum. Ben 19 yaşında sınava hazırlanan ve başarılı bir öğrenciyim. Bir birlikteliğim var. Kendisi de 19 yaşında ve birbirimizin çocukluk aşkıyız. 12 yaşında tanışmıştık. Arada mesafeden dolayı ayrılıklar yaşansa da 7 yılı dolu dolu yaşadık. Hem ben hem o biraz asosyalizdir. Birbirimizin tek dostu, sırdaşı olduk. Aramızda bir bağ var. Yaşı küçük olanlar sevemez demeyin bence en güzel yaşı küçükler sever. Yaşına göre çok zeki,olgun ve kaliteli biri. Onun gibisi kolay kolay bulunmaz. Biz böyle ilişkimizi yaşarken 2 yıl önce ailemin bundan haberi oldu. Çok tepki gösterdiler. O günler yaşadığım üzüntüyü size anlatamam. O hep destek oldu bana. Ben de aileme karşı ilişkiyi bitirdiğimi, onun sadece arkadaşım olduğunu falan söyledim. Ailem bu süreçte beni çok sıktı asla dışarı çıkamama izin vermediler. Bir süre görüşemedik. Aradan biraz vakit geçince ailem olayı unuttu ve eski düzenimize döndük ve tekrar görüşmeye başladık. Kopamıyorduk işte. Ilişkimiz gün geçtikçe derinleşti hatta ilişkimizin en güzel yılları son 2 yıl diyebilirim. Şu an görüşmeye devam ediyoruz ama ailemin haberi yok. Öğrenilerse başıma neler gelir bilmiyorum. Onun ailesi biliyor ve normal karşılıyor. O ailesinden destek görürken benimse ailesinden gizli seçili yapan kız durumuna düşmem beni çok üzüyor. Üniversite bittikten sonra gizlice evlenmeyi planladım ama ailemin peşime düşmesinden korkuyorum. Ailem kontrol manyağı ve benim kendi başıma birini sevip evlenmemi kabul etmezler. Damat ne kadar iyi olsa bile. Benim iyiliğimi değil sadece bana hükmetmek istiyorlar. Ne yapmalıyım? Toplumun ailesinin sözünden çıkan namussuz kız etiketinden bıktım. Namussuz değiilim sadece sevdiğimle evlenmek mutlu olmak istiyorum. Yaptığım ankete cevap verin lütfen. Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi günler.
Ben troll değilim asıl troll sizsiniz. Burada orta yaşlı kadınlar olarak bu tarz başlıklara gelip soru sahibini taşlayarak kendinizi tatmin ediyorsunuz. Evet şimdiki nesil çok kötü, sizin zamanınız böyle değildi. Evet siz ahlak ve namsuz timsalisiniz ve çok akıllısınız ama gençler sizin gibi değil tam tersi.
Eleştirilmeyi severim fakat eleştiri üslubunuz alaycı. Kendi üstünlüğünüze inanıyorsunuz.Çözüm değil yorum istiyorsun. Birde senin hosuna gidecek yorumlar istiyorsun. Yapmayanıda azarlıyorsun ezikliyorsun yardırıp biçiyorsun yürü be genç. O kadar kitleyi ögrenmek icin arastirip okumussun. Yargılancagınıda bilmen gerekirdi..
Namus bekçiliğinin yaşı yok. Fakat geneli orta yaşlıYaşımdan nasıl bu kadar eminsin troll.Orta yaşlı olan insan troll sözcüğünü kullanır mı sence? Yaşımız yakın ama hiçbir zaman bu denli saçmalamadım.Komik falan değil,okulların açılmasına da daha var yandık.Her güne 1 fake
Namus bekçiliğinin yaşı yok. Fakat geneli orta yaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?