- 16 Mayıs 2020
- 282
- 255
- 23
- 32
- Konu Sahibi Senanurr3848
-
Bire bir tanık oldum... Pambık gibiyim bakınız.Bi sevişseler rahatlayacaklar aslında. Sorun falan kalmayacak
Sevip ciddi düşünmek dalga geçilecek bir şeymiş onu öğrenmiş oldum. Barlarda gezmek de hayatın tadını çıkarmak mış. Keyif odaklısınız. Ama insanı bunar tatmin etmez.Aynen ya , 19 yasinda evlenmek kelimesini agzima bile almamisimdir
Universitede hayatimin tadini cikariyordum , bar bar gezip sarhos olup sevgilimle cilginlar gibi egleniyorduk
Peh aradan 23 sene gecmis
Benim zamanım da sizinkine benzer, bir iki çürük elma dışında erken yaşta evlilik düşünen yok. Ha öğretmen tayfa olarak atama sonrası evleniliyor o ayrı, yüksek lisans, yurt dışı gibi hedefler yoksa yapacak bir şey kalmadığından o da. 2000liler bir tuhaf sadeceOrta yaşlı mıyım bilmem, cahit sıtkı yolun yarısında olduğumu söylüyor ama bence daha hayatımın baharındayım. Kendimi insan taşlayarak değil başka yollarla tatmin ediyorum
Bizim zamanımız vallahi böyle değildi. Biz sizin yaşınızdayken evlilik en son düşündüğümüz şeydi. Sevgililerimizle geziyor, eğleniyor bazen de sevişiyorduk. Namus ya da namussuzluk kavramları gündemimizde değildi. Çiçek çocuklardık. Yeni nesil çok acayip
Ilişkileri seksten ve geziip tozmaktan ibaret görmek... Bir de büyük olacaksınız.Bire bir tanık oldum... Pambık gibiyim bakınız.
Lanet olsun koronaya lakin. Yavaş yavaş sinirim tepeme çıkıyor
Konsere, tiyatroya, sinemaya falan gidiyoruz, beraber kalıp yemek hazırlayıp yiyoruz. İki içecek kapıp sahile gidip müzik dinliyoruz.Ilişkileri seksten ve geziip tozmaktan ibaret görmek... Bir de büyük olacaksınız.
Sevip ciddi düşünmek dalga geçilecek bir şeymiş onu öğrenmiş oldum. Barlarda gezmek de hayatın tadını çıkarmak mış. Keyif odaklısınız. Ama insanı bunar tatmin etmez.
Benim zamanım da sizinkine benzer, bir iki çürük elma dışında erken yaşta evlilik düşünen yok. Ha öğretmen tayfa olarak atama sonrası evleniliyor o ayrı, yüksek lisans, yurt dışı gibi hedefler yoksa yapacak bir şey kalmadığından o da. 2000liler bir tuhaf sadeceBir 96'lı olarak ne giyimimiz benziyor ne izlediğimiz/dinlediğimiz şeyler. Farklı bir dil konuşuyor gibi hissediyorum 2000'lilerle konuşurken.
Zaten şanslı bir kesim harici herkes o yaşlarda ailesinden saklıyor, saklamak değil de söylememeyi tercih ediyor en azından. Konunun mantığını kavrayamadım.
Evet sanirim , benim cevremde hic erken yasta evlenen de yoktu , bizler sex and the city izleyip kariyer yapacagizz ozgur yasayacagizzz modundaydik , hepimiz de kariyere odaklanip 30'lu yaslarda evlendik
Gecenlerde esimle konustuk hatta bu mevzuyu neden simdi gencler 20 olunca evlilikden konusmaya basliyor diye garibim tabi kk okumayinca nasil ya oyle sey mi varmis sen nerden duydun dedidedim kk da okuyorum
He he oyle cicim , sen en iyisini bilirsinSevip ciddi düşünmek dalga geçilecek bir şeymiş onu öğrenmiş oldum. Barlarda gezmek de hayatın tadını çıkarmak mış. Keyif odaklısınız. Ama insanı bunar tatmin etmez.
Bir namus bekçisi gördüm sankiIlişkileri seksten ve geziip tozmaktan ibaret görmek... Bir de büyük olacaksınız.
Onu zaman gösterecek ama önyargılı olmayın.Yaşın ciddi düşünmek için çok küçük kuzum, azıcık büyüyünce anlarsın. Dalga geçmiyorum, tüm samimiyetimle diyorum bunu. Bizler de geçtik aynı zamanlardan. Benim daha 4-5 yıl oldu gerçi, yaşım çok büyükmüş gibi yazıyorum amaSen de birkaç yıl sonra şu anki düşünce şekline şaşıracaksın. Ne kadar safmışım, aklım havadaymış, kendimi çok olgun ve büyük sanıyormuşum vs vs dolusuyla cümle kuracaksın.
Oldu oldu ama ben ne oldugunu soylersem banlanirim o yuzden girmiyorum o mevzularaBen 31 olmak üzereyim. Lise, üniversite arkadaşlarım, kadın-erkek çoğu bekar.
Sevgilim 28 yaşında. Onun çoğu arkadaşı üniversite bittikten sonra evlendi. Yani 23-24 yaşında. Hatta bekar yakın arkadaşı yok şu an.
88-89'dan sonra doğanlarda bir şey olmuş galiba, okulu bitirir bitirmez evlenmeyen ağlıyor. Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olmuş yani
Bire bir tanık oldum... Pambık gibiyim bakınız.
Lanet olsun koronaya lakin. Yavaş yavaş sinirim tepeme çıkıyor
Yok baska seye maruz kaldilar da burda yazarsak banlanirizMilenyum çocukları değişik demek ki. Fazla radyasyona mı maruz kaldılar acaba?
Madem öyle neden ankete o seçenekleri koydunuz? Amaç nedir yani?Maalesef insanlar had nedir bilmiyor. Bu forumda bile öyle çoklar ki.
Korona mahvetti hepimizi mahvettiSorma sorma, 6 ay oldu. Evde tek başıma terör estiriyorum... Kedime kızıyorum sonra onu üzdüm diye oturup ağlıyorum özür diliyorum, buralar hiç iyi değil
90 sonrası diyelim bari yaa. Ben hala doktora yapacağım diye bir yerlerimi mırtıyorumBen 31 olmak üzereyim. Lise, üniversite arkadaşlarım, kadın-erkek çoğu bekar.
Sevgilim 28 yaşında. Onun çoğu arkadaşı üniversite bittikten sonra evlendi. Yani 23-24 yaşında. Hatta bekar yakın arkadaşı yok şu an.
88-89'dan sonra doğanlarda bir şey olmuş galiba, okulu bitirir bitirmez evlenmeyen ağlıyor. Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olmuş yani
Ankete baktim 1 oy namussuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?