Sevgilimi Dövdüm

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Arkadaşlar merhaba, şiddete karşıyım normalde ama dün gece tartışma anında annesini savunurken önce bi tokat attım, susmadı ve tekrar attım ayağa kalkıyordu tam kaburgasına tekme attım kollarını cimdikledim kafasına vurdum bağırdım filan...
Sonra tabii çok pişman oldum ama elden ne gelir....
O ise tüm bunlar karşısında hiçbir tepki vermedi bana sadece tek bir şey dedi; ne yaparsan yap ben bir kadına asla el kaldırmam....
Ardından çok kez daha vurdum çığrımdan çıkmıştım, annesini bana karşı savunması beni delirtiyor arkadaşlar....
Ne olur akıl verin bana, özür dilemedim bu sabah aradı buluştuk filan, barıştık ama çok kötü hissediyorum....
Ne yapmalıyım, hiç iyi bir durumda değilim.....

valla ıyı yapmışsınız hep adamlarmı kadınları dövücek

siz dövdünüzz , valla ne denir ki bilemiyorumm.. şok oldummm

ya burdaki konuları okuyorum ağzım açık kalıyor
sanırım evli değilsiniz siz...ve evli olmadığınız içinde bu kadar rahat tavır sergiliyosunuz.daha şimdiden anne yüzünden tartışıyosanız işiniz çok zor.ne olduda annesini savundu ki sevgilin bence sen bu konuya dikkat çek :44: kesinlikle sevgiline eşine ailesi hakkında olumsuz eleşti yapma...güzel güzel konuşun ne konuşacaksanız.konunun ne olduğunu bilmiyorum ama bi sıkıntın olduğunda "melike annemin böle konuşması beni çok üzüyo , kendimi kötü hiisediyorum gibilerinden konuş...şuan sana tepki vermemesi normal ama evlenince iş değişecek.bu arada dayak olayına gelince yorumsuz....2.5 yıllık evliyim 10 yıldır tanıyorum eşimi hiç öle bişeyimiz olması

"elinden geleni" yapmışsın bence de

şaka bi yana cimciklemen çırpınman... bunlara aldırış etmezdi de tokat agır olmus...
el kaldırmaması iyi birsey ama hemen barısması, annesini savunmasından hem bu kadar emin hem de hicbir sey olmamıs gibi davranması normal degil bence. ilerde siz butun evi yakıp yıksanız umursamazmış gibi...

bu arada yerinizde olsam özür dilerdim. fakat konuda haklı oldugunuza inanıyorsanız "tepkim ve davranıslarım" icin diye belirtin.
birdahakine dikkate alınmak istiyorsanız daha sakin davranmaya çalışın...

Evet arkadaşlar, ben dövdüm kendimden geçmiş gibiydim ve etrafta birçok insan vardı rezil oldukkkk....
Çok ama çok utanıyorum arkadaşlar, bugün elinde tırnak izlerim vardı

Şiddet, şiddettir.
''Kadına şiddete hayır.'' değil, ''Şiddete hayır.'' olmalı slogan.

Bizden tavsiye mi istiyorsunuz, derhal psikologa gidin derim ben.

Yerden göğe kadar haklı olun isterseniz, o adama vurduğunuz an haksızsınız.

Şimdi bir kızımız burada başlık açsaydı sevgilim beni dövdü diye adama söylenmedik laf kalmazdı.

Bence hiç sağlıklı değil hareketleriniz. Sevgilinize üzüldüm, umarım kendini size daha fazla ezdirmez.

Dediğim gibi gidin bir terapiste öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin.

Evet arkadaşlar, ben dövdüm kendimden geçmiş gibiydim ve etrafta birçok insan vardı rezil oldukkkk....
Çok ama çok utanıyorum arkadaşlar, bugün elinde tırnak izlerim vardı

ay bi de kalabalıgın icinde ben sandım ki evde, arabada vs sessiz yalnız sakin bir yerde...
bak sana dokunmamasının nedeni bu olabilir, bir dahakine o kadar gözü kara olma.
yanlış anlama ama ilk defa mı boyle bir sey yasadın? fiziki olmasa da öfke patlaması olur muydu?
yani hakikaten hayatında/iliskinde ters giden birseyler olmalı ki kontrolunu bu kadar yitirebilesin

Çok üzüldüm bu olaya. Hele ki insan içinde yapılması çok kötüü . Erkeklerin duyguları egoları bu şekilde zedelenirse off aman cümle toparlayamıyorum. Yazık değil mi ? O tırnak izleriyle nasıl insan içine çıkacak. Şahsen yolda öyle biri görsem kesin bi kıza sapıklık yaparken kız saldırdı olarak yorumlarım. Affedebilmiş olması tuhaf ben olsam direk ayrılırdım. Annesiyle ilgili sorun ne olabilir ki?

Sende farkindasin gerci ama cok cirkin seyler bunlar arkadasim..

İnsan bazen sinirlerine hakim olamiyor tamam ama bu kadar da millet icinde rezillik. Hemde bir degil iki degil tekme, tokat..

Bunca rezillikten sonra sevgilinin hic tepki vermeyip hemen ertesi sabah aramasi, bulusmaniz daha bi ilginc. Ona gore de normal seyler bunlar belli.. Enteresansiniz ne diyim.

gece yarisi gulme krizine girdim ellerine saglik iyi olmus bazen bende esime vuruyorum vurdukca guluyor acimiyor diye. simdiden anasini savunuyor diye birbirinize girerseniz isin icindn cikamazsiniz ne diyim...

gece yarisi gulme krizine girdim ellerine saglik iyi olmus bazen bende esime vuruyorum vurdukca guluyor acimiyor diye. simdiden anasini savunuyor diye birbirinize girerseniz isin icindn cikamazsiniz ne diyim...

İçimden bi ses eleştiri bombardımanına tutulacağınızı söylüyor

Butun bunlar sadece annesini savundugu icin mi oldu yani? Ozur dilemeniz, kendinizi affettirmeniz bittiyse acilen ofke kontrolu icin psikiyatriye basvurun. Hic normal degil bu.

Bu davranisa alkis tutup normal bulanlara da sasirdim dogrusu. Siddette kadin erkek ne farkeder? Dayak yiyen sizin oglunuz olsaydi, gidip elin kizina "aferin, ellerine saglik" der miydiniz merak ettim.

Daha önce hiç böyle olmamıştım....
Aslında benim tek hassas noktam onun annesi.
Konularımdan da bilirsiniz belki, annesi çocuğuna çok düşkün bir kadın...
Sevgilim tek çocuk, bana ''annemle iyi geçinmek zorundasın'' dedi...
Ben mi? dedim.
Evet dedi o çok iyi biri, seni de çok seviyor, laf söyleme bi daha dedi.
Ben tabii çıldırdım, benim onun annesiyle iyi geçinmek gibi bi zorunluluğum yok.....
Erkek arkadaşımın da ana kuzusu olduğu ortaya çıktı artık, daha önce kendini belli etmemişti....

Sevgilinin bu kadar sessiz kalip, kendini bile savunmamasi, ertesi gune kaldiginiz yerden devam etmeniz inandirici gelmedi. Yani, derler ya sessiz atin ciftesi sert olur. O misal. O cocuk icinden ne kadar ofke doldu bilemeyiz. Insan icindeymissiniz diye birsey yapmamistir belki. Yarin birgun birlikteyken ocunu almaya kalkabilir yani. Ben bu kadar normal karsilamasini da normal bulmadim. Insan kizar, burnu surtsun der, sogur eder, konusmaz. buna viz gelmis. Ilginc.

bugün sen ona, yarın o sana bak annesini o kadar takıyorsan, böyle anakuzusu biriyle dövsen de etsen de yürümez. hazırlıklı ol.

ay daha neler duyucaz acaba hep kadına şiddetle ilgili konulara alışkınız böylesine ne denir bilemedim bi an.. hak etti mi haketmedi mi hiç o taraflara girmiycem, siddetin savunulacak bi yanı yok neticede, kadın da olsa erkek de olsa aynı.

ama özür dilemişsin ve barısmıssınız anladığım kadarıyla, vicdan azabı mı cekiyorsun ondan mı kötü hissediyorsun ?

yanii erkek arkadaşınız sizi dövseydii muhtemelen herkesin söyleyeceği ilk söz

git darp raporu al şikayet et olurdu.

şimdi adam gidip sizi şikayet etse bence gık demeye hakkınız yok.

ayrıca ne sizi bu kadar öfkelendirdi? üzücü ve tatsız bir olay!

ben bana el kaldıran adamla bir saniye durmam. iyi sevgiliniz sizi affetmiş.

valla şanslısınız kibar çocukmuş. ne hanzolar var affedersiniz ama siz bir tokat atın Allah yarattı demeden kafa göz girişen kendine hakim olamayan. iyikii öyle biri değilmiş sevgiliniz.

şiddette karşıyım sonuna kadar.. kadın erkek farketmez. sizde hatanızdan ders çıkarır bundan sonra daha dikkatli davranırsınız

annemle gecin dedi diye siddet gostermenize izin veriyorsa ve sonrasında hemen barısıyorsa bu ana kuzulugu degildir...
kardesine ve annesine kırıldıgımı soyledim diye 2gun küs kaldıgımızı bilirim

neyse, onceki konularınıza da baktım simdi. kusura bakmayın ama hepsinde kök söktürmüşsünüz...
hatta birini hatırlıyorum, komşuları bile seferber olmuştu.
hakikaten ailece size deger veriyorlarken sizin boyle davranmanız hic hos olmamıs...
özür mü dilersiniz, uzmana mı gidersiniz bilmiyorum ama tepkilerinizin genel olarak abartılı oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…