- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Daha önce hiç böyle olmamıştım....
Aslında benim tek hassas noktam onun annesi.
Konularımdan da bilirsiniz belki, annesi çocuğuna çok düşkün bir kadın...
Sevgilim tek çocuk, bana ''annemle iyi geçinmek zorundasın'' dedi...
Ben mi? dedim.
Evet dedi o çok iyi biri, seni de çok seviyor, laf söyleme bi daha dedi.
Ben tabii çıldırdım, benim onun annesiyle iyi geçinmek gibi bi zorunluluğum yok.....
Erkek arkadaşımın da ana kuzusu olduğu ortaya çıktı artık, daha önce kendini belli etmemişti....
ben hiçte konu sahibini taşlamayı falan düşünmüyorum evet şiddete karşı bı ınsanım ama bu erkeklerın yaptıkları yetti artık yalan onlarda aldatma onlarda şimdi konuyu tam tersı düşünün konu sahıbının aılesı konu sahıbıne düşkün olsaydı konu sahıbı napardı?aılesıyle erkek arkadasının arasını bulmaya calısırdı erkek napmıs?hemen kız arkadasına annemle ıyı gecın dıye uyarıda bulunmuş yanı hangısı yanlış davranıs tabıkı erkegın davranısı yanlış ha konu sahıbı dövmelımıydı elbettekı dovmemelıydı ama erkekte sütten çıkmış ak kaşık değil
Siddete egilimli her bireyin ruhsal bir bozuklugu vardir,net.
Annesini savunacak tabii
ana nerede,herkesin icinde kendisini doven bayan nerede?
Hey yavrum
Beni anladığınız için teşekkür ediyorum, gerçekten onun annesinin yaptıkları yetti artık
Ben de sabır denen bişey bırakmadılar, evlerine gidiyorum kadın beni kenara itiyor, canım oğlum diye geziyor ortalarda....
Üstüne üstlük benim sevdiğim adam beni haklı değil annesini haklı buluyorsa ne yapıcağım gerçekten belli olmaz, ben fevri bir insanım....
Tabiiki doğru değil yaptığım ama annesinin onca şeyini göremiyor ve bana diretmelerde bulunuyor...
Beni anladığınız için teşekkür ediyorum, gerçekten onun annesinin yaptıkları yetti artık
Ben de sabır denen bişey bırakmadılar, evlerine gidiyorum kadın beni kenara itiyor, canım oğlum diye geziyor ortalarda....
Üstüne üstlük benim sevdiğim adam beni haklı değil annesini haklı buluyorsa ne yapıcağım gerçekten belli olmaz, ben fevri bir insanım....
Tabiiki doğru değil yaptığım ama annesinin onca şeyini göremiyor ve bana diretmelerde bulunuyor...
yahu annesinin onca seyini göremiyor diyorsun ama seni de dayak yemesine rağmen affetmiş?
ikinize karsı da zaafı var demek ki adamın. ayrıca anneyle kendini kıyaslaman ne kadar saçma, biri 20 küsür sene belki daha fazla, ona emek vermiş büyütmüş hazır bi sekilde sana sunmuş bu bile onu sevmen için yeterli bi sebep. siz birlikteyken kendini geri planda hissettiği için oğlunun dikkatini cekmeye calısıyodur belki kadın kendince senin yanında fazla ilgi göstererek. gül geç ne var ki bunda bu kadar takacak?
valla anne ile eş arasında kalan adamlara çok acıyorum çokk
böyle annesine ilgi gösterdi diye çıldıran hatunlar kendi erkek evlatları olduğunda, büyüyüp aşık olup eve sevgisiyle gelince eminim ''ayh aman oğluma uzak durayım, araya mesafe koyayım daa kızcağız yanlıs anlamasın'' diyebilecek büyüklüüğü gösterirler eminiiim !
bence kaynanalar sadece kendı evlatlarını değil karşısındakınınde bı İNSAN evladı olduğunu düşünürse zaten bu tip davranışlar olmaz
Aynen öyle.
Sanki tek erkek çocuk onlarda var, benim annemin iki kızı var vallahi sevgilime karşı çok anaç...
Hiç ayrım yapmıyor o geldiğinde.
Aksine ona önem veriyor...
Ama onun annesi öyle mi?
İnsan ister istemez kıyaslıyor....
İlk buluşmaya onların evine gitmiştim; şehirler arası yolculuk yapınca midem bulanıyor benim filan dedim muhabbet arasında...
Bana ne dese beğenirsiniz?
Keşke gelmeseydin o zaman kızım dedi.
Merak ediyorum; bu davranışı hanginize yaptılar hanımlar?
İnanın ben de, kaynanalar tarafından psikolojik baskı yapılan gelinlere acıyorum .....
Kendilerine çekmeye çalıştıkları oğullarına acıyorum....
Kendime acıyorum... Beni bu kadar ana-oğul delirttikleri için...
ne kadar tatlısınız öyle sizannesini seven sayan, iyi geçinen adam, zamanı geldiğinde eşini de sever, sayar ve iyi geçinir...bu 40 yıllık bir tecrübedir kızlar...
şiddete şiddetle karşıyız, evlilik yaşına gelmiş oğlumun ısrarla evlenip yuvasını kurmasını isteyen bendeniz ,artık ısrarlarımdan vazgeçeceğim ve paşa gönlün bilir oğlum diyeceğim...zira iyi olur Allahtan kötü olur benden bilinir.
ayrıca da evlatlar analarının kuzusudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?