Sevgilimi Dövdüm

Burdan mi ana kuzusu oldugu sonucunu cikardiniz? Cocuk gayet kibar soylemis, seni cok seviyor filan diye baglamasi cok iyi niyetli. "Laf soyleme" derken neyi kastediyor? Siz cocugun annesinin hakkinda ne diyorsunuz ki mesela?

Direk anne dusmanisiniz galiba. Laflarinizdan, tepkilerinizden anlasilan o. Kendinize annesiz biri bulun o halde. Herkes bu kisi kadar hosgorulu konusup, yaklasmaz zira. Yarin birgun sert kayaya denk gelirsiniz. O siddetin cevabinin alasini gorursunuz mazallah. Cok fazla simartmis sizi.

ben hiçte konu sahibini taşlamayı falan düşünmüyorum evet şiddete karşı bı ınsanım ama bu erkeklerın yaptıkları yetti artık yalan onlarda aldatma onlarda şimdi konuyu tam tersı düşünün konu sahıbının aılesı konu sahıbıne düşkün olsaydı konu sahıbı napardı?aılesıyle erkek arkadasının arasını bulmaya calısırdı erkek napmıs?hemen kız arkadasına annemle ıyı gecın dıye uyarıda bulunmuş yanı hangısı yanlış davranıs tabıkı erkegın davranısı yanlış ha konu sahıbı dövmelımıydı elbettekı dovmemelıydı ama erkekte sütten çıkmış ak kaşık değil

Siz saka misiniz ne demek tekme tokat sevgilimi dovdum herkese rezil oldunuz sevgiliniz ne guzel bi dilde demis annem seni cok seviyor laf etme diye bu sozde tekme tokat dovulucek bisey dememiski adamcagiz yazık valla ne diyim ya barismissiniz ama bence bu iliskiyi bi daha dusunun ilerde evlenirseniz falan bi daha savunursa sevgikiniz gene adamcagizi dovmeyin herzaman alttan almaya bilir bu kadar sakin kalmaya bilir allah korusunnbu arada da siddettinn her turlusune karsiyiz
Lutfen artik herkez bunu sozde birakmasin siddet uygulamasinnn

Son düzenleme:
yani simdi son yorumunu okuyunca yazmadan duramıycam konu sahibi.. sevgilinin üzerinde zaten bi hakimiyet kurmuşsun ipler sende belli ki adama dayak bile atmışsın. simdi adama anneci diye mi kızıyorsun? annesinin gözünden bakmak lazım bi de olaya, garibim ne halde kimbilir !

bi adamın annesine düşkün olmasının, laf ettirmemek istemesinin nesi kötü ben anlamıyorum? adamın bu uyarıyı yapmasına gerek yok zaten sen sevdigin adamdan ötürü annesine saygı duymalısın. sevmeyebilirsin ama saygı duymalısın, saygılı davranmalısın.

kusura bakma ama sizin ilişki çok sürmez gibi geldi bana

Beni anladığınız için teşekkür ediyorum, gerçekten onun annesinin yaptıkları yetti artık
Ben de sabır denen bişey bırakmadılar, evlerine gidiyorum kadın beni kenara itiyor, canım oğlum diye geziyor ortalarda....
Üstüne üstlük benim sevdiğim adam beni haklı değil annesini haklı buluyorsa ne yapıcağım gerçekten belli olmaz, ben fevri bir insanım....
Tabiiki doğru değil yaptığım ama annesinin onca şeyini göremiyor ve bana diretmelerde bulunuyor...

Yani kendi annenizi de düşünürseniz aslında bu tür sorunlar olmaz
Sevgilimin anneci olduğunu öğrendim demişsiniz
Bu durum haklı bir durum değil ki onun ne oldugunu anladım diyorsunuz.
Siz sanıyor musunuz ki sevgiliniz bunu unutacak?

Annenize babanıza küfretse haklı bulurdum ama ortada dövmelik durum yok yani bu ne fevrilik?
Ben çok çok garipsedim bu olayı yani. Erkeğe tabi yakışmaz dövmek ama böyle yaparak o erkekten ne fark kaldı?

Siddete egilimli her bireyin ruhsal bir bozuklugu vardir,net.
Annesini savunacak tabii
ana nerede,herkesin icinde kendisini doven bayan nerede?
Hey yavrum

Valla bende öyle anne olsaydı.....
Biraz uyarırdım, anne gunes_ay'ın yanında yapma böyle davranma derdim....
Neler yaşadığımı kimse bilmiyor....

ben senı anlıyorum arkadasım erkek mılletını gayet ıyı bılıyoruz ama sana şunu soylıyım bu kişiyle ılerde cok başın ağrır annecıyse ışın zor

yahu annesinin onca seyini göremiyor diyorsun ama seni de dayak yemesine rağmen affetmiş?

ikinize karsı da zaafı var demek ki adamın. ayrıca anneyle kendini kıyaslaman ne kadar saçma, biri 20 küsür sene belki daha fazla, ona emek vermiş büyütmüş hazır bi sekilde sana sunmuş bu bile onu sevmen için yeterli bi sebep. siz birlikteyken kendini geri planda hissettiği için oğlunun dikkatini cekmeye calısıyodur belki kadın kendince senin yanında fazla ilgi göstererek. gül geç ne var ki bunda bu kadar takacak?

valla anne ile eş arasında kalan adamlara çok acıyorum çokk

Derhal psikoloğa gitmelisin en acilinden hemde .
Sebep ne olursa olsun kimse dayağı haketmez mutsuzsan ayrıl gitsin
Açıkçası bunca olandan sonra bişey yokmuş gibi barışmanız vs bana da inandırıcı gelmedi , sevgilinin içinde mutlaka sana karşı kızgınlık vardır ve bu öfkesini nasıl çıkaracak bakalım

İnanın ben de, kaynanalar tarafından psikolojik baskı gören gelinlere acıyorum .....
Kendilerine çekmeye çalıştıkları oğullarına acıyorum....
Kendime acıyorum... Beni bu kadar ana-oğul delirttikleri için...

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle annesine ilgi gösterdi diye çıldıran hatunlar kendi erkek evlatları olduğunda, büyüyüp aşık olup eve sevgisiyle gelince eminim ''ayh aman oğluma uzak durayım, araya mesafe koyayım daa kızcağız yanlıs anlamasın'' diyebilecek büyüklüüğü gösterirler eminiiim !

bence kaynanalar sadece kendı evlatlarını değil karşısındakınınde bı İNSAN evladı olduğunu düşünürse zaten bu tip davranışlar olmaz

bence kaynanalar sadece kendı evlatlarını değil karşısındakınınde bı İNSAN evladı olduğunu düşünürse zaten bu tip davranışlar olmaz

Aynen öyle.
Sanki tek erkek çocuk onlarda var, benim annemin iki kızı var vallahi sevgilime karşı çok anaç...
Hiç ayrım yapmıyor o geldiğinde.
Aksine ona önem veriyor...
Ama onun annesi öyle mi?
İnsan ister istemez kıyaslıyor....
İlk buluşmaya onların evine gitmiştim; şehirler arası yolculuk yapınca midem bulanıyor benim filan dedim muhabbet arasında...
Bana ne dese beğenirsiniz?
Keşke gelmeseydin o zaman kızım dedi.
Merak ediyorum; bu davranışı hanginize yaptılar hanımlar?

annesini seven sayan, iyi geçinen adam, zamanı geldiğinde eşini de sever, sayar ve iyi geçinir...bu 40 yıllık bir tecrübedir kızlar...

şiddete şiddetle karşıyız, evlilik yaşına gelmiş oğlumun ısrarla evlenip yuvasını kurmasını isteyen bendeniz ısrarlarımdan vazgeçeceğim, paşa gönlün bilir oğlum diyeceğim. iyi olur Allahtan kötü olur benden bilinir.
ayrıca da evlatlar analarının kuzusudur.

Son düzenleme:

kim bu davranışlara çok iyi yapmış dedi ki?
o zaman sizin sevgilinizin de sizi dövmesi gerekirdi ona bağırdıgınız için.
bu mudur yani? her kötü söyleyeni dövelim..

sen bi kere kadının evine giderken kendini şartlarsan, ay simdi ne yapacak da delirtecek diye düşünürsen mutlaka bir sey bulursun.. bak kendi kaynananı kötü sanıyorsun ya sana babannemden örnek vereyim de haline şükret..

annemler görücü usulu evlenmiş, annem gencken cok tutucu bi kızmıs, babanne istemeye geldiğinde basörtülü mutaassıp bir kadın imajıyla gitmiş, annem ve annanemler etkilenmişler aracı olan kimse de kötü bi sey söyle(ye)meyince vermişler kızı.

lakin bizim babanne göründüğü gibi cıkmamış, ilk nişan alısverisinde bir araya gelindiğinde kadın bilidiğin kokoş saçlar sapsarı tırnaklar ojeli bambska biri olarak gelmiş. yani modern olmasında bir sorun yok, sorun bastan oyun oynamasında.

neyse nisan alısverisi yapılacak diye cıkmıslar, anneme bir terlik alıp dönmüşler, babamın bir önceki ayrıldığı nişanlısından kalan, kartonları yırtık nişan bohcasını tutusturuvermişler annemin eline, o yırtıkları bile düzenleme gereği duymadan..

nişandan sonra düğüne gelmiş sıra, gelinlik alınacak, babannem gelinliği kendi seçmiş, anneme fikrini sormadan, ben bunu begenmedim hiç demesine rağmen ben beğendim ama diyerek ağlaya ağlaya istemediği gelinliği almış. ayakkabıyı da alıp dönelim demiş annem. bizim babanne ne dese beğenirsin? - ne ayakkabısı, nişanda aldığımız terlikleri giyersin annem tabi şok olmus terlik giyilir mi anne ayıp demesine rağmen, kim görecek gelinliğin altında diye ayakkabı aldırmamıs. sonradan babamla halletmişler tabi.

sen henüz sevgili olduğun için evlilik öncesi olan kısımlardan örnekler vermem yeterli sanırım. evlendikten sonra iyice kabusa dönüşmüş, babannemin annemle babamı ayırmak için büyücü büyücü gezmesine kadar varmış iş..

yani ben erkek annelerinin hepsini sevin demiyorum, ortada bu tip durumlar varsa zaten sessiz kalmayın, anneme de çok kızarım mesela, nasıl susabildin ya ben olsam yaslı maslı demem saçını basını yolardım diyorum bu kadarı tahammül edilemez cünkü.

ama öyle ufak tefek seylerden bahsediyosunuz ki, yalnız senin için söylemiyorum çok fazla sey okudum burada bu konuyla ilgili. verdiğiniz tepkilere şaşıyorum, yok benim yanımdayken daha sıkı sarılıyo oğluna yok kapıdan çıkarken onu iki kere öpüyo beni bi kere. kadın bariz bir sekilde kötü niyetlilik yapmıyorsa gülün geçin yoksa ömür boyu s.dik yarısı yapar durursunuz

ne kadar tatlısınız öyle siz gelininiz çok sanslı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…