Sevgilimi Dövdüm

kim bu davranışlara çok iyi yapmış dedi ki?
o zaman sizin sevgilinizin de sizi dövmesi gerekirdi ona bağırdıgınız için.
bu mudur yani? her kötü söyleyeni dövelim..

Tabiiki bu yaptığımın hiçbir açıklaması olamaz...
Çok çok yanlış, kendime hakim olamadım...
Ama demem o ki; kimse boşu boşuna delirmiyor, çıldırtan birileri mutlaka var (((
Keşke yapmasaydım, onu bugün öyle tırmık içinde görünce içim nasıl parçalandı...
Ama elden ne gelir..

Oy oy...
Ne kadar kötü muammeleler bunlar.
Şimdi halime şükür mü etmeliyim arkadaşım?
Zavallı gelinler, zamanında her şeye boyun eğmişler, benim annem -ki dişli kadındır..
Babaanneme karşı susmuştur hep, nasıl baskın geldiyse...
Hep korkardım sonumun onlar gibi olmasından... Ve ne yazık ki korktuğum başıma geldi ((((

Son düzenleyen: Moderatör:
canım durumunu anlattığın kadarını yorumluyorum ben, anlattığından anladığım kadarıyla abartılacak bir sey olmadığını düşünüyorum. ama kayınvalide de sana karsı sebepsizce ters tavırlar, bilincli bir sekilde seni ezme cabası filan varsa tabii ki kendini ezdirme, sevdiğin adamın annesi olması onun kölesi olacağn anlamına gelmez bu apayrı bi durum zaten ama oğluna ilgili diye de durduk yere aranıza soğukluk sokup kadını karsına alma.

'' elden ne gelir '' bunun cevabının öfke kontrolü için psikolojik yardım almak olduğunu siz genç bir bayan olarak bilirsiniz ama naçizane bir kez ben de hatırlatayım istedim..

bugün siz şiddet uygularsanız yarın da çocuğunuz uygular! zira şiddet öğrenilmiş bir davranıştır.

ayrıca da sevdiğiniz adamın annesinin davranışlarında kötü niyet aramak yerine iyi niyet aramış olsanız hem kendinize hem de ilişkinize iyilik yapmış olursunuz. yoksa bakış açınızı değiştirmezseniz kendinize en büyük kötülük olur.yazıktır gençliğinize.

Son düzenleme:
mrsfreesia; Çok sağol arkadaşım, içimi döktüm rahatladım.. Dinlediğin ve yorumda bulunduğun için için...
Ben çok pişmanım ben istiyorum ki o ilerde benim eşim olsun...
Bu uyarılarınızı dikkate alacağım...

ay sanki burnunuzdan getirmiş kadın.
elbette "gelmeseydin" denmesi hos degil hatta cumleyi kotu niyetle de kurmus olabilir
ama o da sizin dediginizi "ben sizin icin ne eziyetler cektim" olarak anlamıs ve oyle ters cevap vermistir.
ya da gayet iyi niyetle ayyy yorulduguna yazık anlamında da demis olabilir...
o kadar dunyaları yıkacak bir durum gormuyorum. ya da ben cok kanıksadım boyle seyleri...
belki daha buyuk seyler de vardır... ama bunu cazgırlıkla kavgayla çözemezsiniz.

tırnak izi diyorsunuz ya... klişe olacak ama asıl dil yarası geçmiyor işte.
eger siz bu adamı seviyorsanız annesini sevmeseniz bile ona saygı duymalısınız, onu bugune getiren büyüten ana olması bile yeter.
ustelik siz ilişkide anneye saygı ne kelime, eşlerin karsılıklı saygısına bile ozen gostermeden davranıyorsunuz.
sonrasında evliliginizi hangi temeller uzerine inşa etmeyi dusunuyorsunuz?
ilerde uzulmemek icin bugunden davranıslarınızı bilerek hareket ederseniz, her zaman avantajını gorursunuz...

hayatında sevgilisinden dayak yemesine rağmen sakinliğini koruyabilen ve onu affeden bi adam var, kıymetini bil bence. onun bu fedakarlığına karsı sen de bazı seyleri görmezden gel.

inşallah tüm sorunlarınızı aşıp cok mutlu olursunuz.

siz ne tatlı bir annesiniz yahu :)) herkese boyle kv lazım... cocuk yetistirirken bile gelininizi o kadar guzel yonlendirirsiniz ki...
bir onceki mesajınıza da bayılmıştım zaten :) umarım kalabalık torunlar gelinler vs guzel mutlu bir aile olarak devam edersiniz...

begen butonunu kullanamıyorum 24saati bekliyorum. o yuzden alıntılamak istedim.

Bu okuduklarım şaka olmalı.

- "şehirler arası miden bulanıyorsa gelmeseydin kızım" demiş annesi, bu mudur sevdiğin adamın annesine böyle düşman olmana sebep?
- "annemle iyi geçinmek zorundasın, o seni çok seviyor" demiş bu mudur adama tekme tokat girişmendeki sebep?

Sen hem adamın annesi hakkında ileri geri konuş..Hem adam onu savunuyor diye adama tekme tokat giriş. Annesi onun yahu, iyi veya kötü annesi, sen kimsin allahsen?

İyi o da patlatmamış ağzının ortasına iki tane. Anneci değil de biraz hanım köylüymüş.

Öyle pişmanım demekle olmuyor bu işler. Burada olay şiddet te değil, senin tavrının sevimsizliği.
Derhal bir psikiyatriye görün. Derhal hem de.

güzel dileklerinize teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz...

şükürler olsun ki, şimdilik bir canparçam var beni ''annanimm'' diye kucaklayan, umarım ''babanimmm'' diye kucaklayan bir veya birden fazla canparçam da olur..

hayat güzel yaşamak ve yaşatmak için...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bayıldım size yasınızı çok merak ettim torun filan deyince gelin ve torunlar nasıl şanslılar imrendim simdiden.. böyle ileri görüşlü bir kayınvalide nasip etsin Allah hepimize inşAllahh :)

bayıldım size yasınızı çok merak ettim torun filan deyince gelin ve torunlar nasıl şanslılar imrendim simdiden.. böyle ileri görüşlü bir kayınvalide nasip etsin Allah hepimize inşAllahh :)

yaradan gönlünüze göre versin, canıgönülden Aminnnnnnn...

Son düzenleme:
Sevgiliyken böyleysen evlenme derim
Kaynanasından neler çeken kadınlar okuyoruz burada ama kalkıp da kimse kocasına tekme tokat girişmiyor
Hele ki bir kadın olarak böyle kaba şiddete başvurmaya ihtiyacınız yok, biraz kurnaz olsanız çok rahat bertaraf edebilirsiniz o anneyi

Bir de kimse tuhaf karşılamasın ama ben şuna inanıyorum, siz anneyi görmezden gelirseniz ve saygınızı korursanız bir süre sonra vazgeçecektir. Burada sevgiline de iş düşüyor yalan değil bu ama bir laf eder iki eder sonra baktı ki saygını koruyorsun vazgeçer...

Evet arkadaşlar, ben dövdüm kendimden geçmiş gibiydim ve etrafta birçok insan vardı rezil oldukkkk....
Çok ama çok utanıyorum arkadaşlar, bugün elinde tırnak izlerim vardı

Rezaletin son perdesi..
Kusura bakma ama gozunun o derece donmesi hic normal degil. Nasil o kisinin yuzune bir daha bakicaksin? Boyle saldirabilecek kadar saygi duymadigin birinden derhal ayrilip, psikolojik tedavi gormen gerekli diye dusunuyorum..

canlıya şiddete hayır'' oh iyi olmuş vs denilmiş ne acı,evet binlerce kadın şiddet mağduru ama onları mağdur eden bu çocuk değil ne bu öfke??hepimiz biliyoruz ki '' eğer karşılık verseydi'' çok feci şeyler olurdu,nasıl bir annesi var bilemem ama hiçbir koşulda bayana el kalkmayacağını oğluna öğretmiş bir anne olduğu aşikar

O kadar sinirlendim ki... Keske okumasaydim sabah sabah...

Annesini kiskandiginiz asikar bence. Ama buna hic kimsenin hakki yok. Annesini savunmasina katlanamazken kendinizin de anne olacagini yahut sizin de bir anneniz oldugunu nasil dusunmezsiniz?

Erkek kardesiniz var mi bilmiyorum ama onun sevgilisi annenize en ufak bir laf etse kiyamet kopar oyle degil mi?

Burada kadinin sucu yolculuk tutuyor dedin diye keske gelmeseydin KIZIM demesi mi gercekten?

Gercekten cok kotu olan, cadilik yapan kayinvalideler oluyor ama bu konuda bu kadincagiz bu muameleyi hic hak etmemis. Oglu kendisini savundu diye dayak yedigini duysa kahrolurdu herhalde.

Ayrica herkes erkek arkadasin cok iyi masallah falan demis ama ben kesinlikle oyle dusunmuyorum. Anneme iyi davran, o seni cok seviyor dedigi icin cildiran bir kizi mazur gormesi bana gore iyi olmak degil kisiliksizliktir. Haddini bil, o senin de annen olacak demeli. Degil ki cildirmana goz yummak.

Dunya kadar kiz bulabilir ama anne bir tanedir. Unutmamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…