sevgilimi geri istiyorumm..

ates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
38
0
86
Kocaeli
Sevgilimle 1,5 senelik bir ilşkimiz var yüzük bile taktık.Uzun zamandır görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz çünkü..Özellikle yüzük taktıktan sonra mesafe bizim için pek sorun olmamıştı ama 3 gün önce ayrılmak istediğini söyledi sebebini sorduğumda ise sen ve ben çok uzaktayız ne mesafe kapanıyo ne de hasrete dayanılıyo dedi seni de üzmek istemiyorum ve ben senin değerini bilemiyorum falan dedi ben de üstelemedim sen kararını vermişsin ayrılalım o zaman kib dedim 2 gün sonra dayanamadım mesaj attım böyle bitmmeliydi ben senden sonra hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum dedim o da kafam yerinde değil ben naptığımı bilmiyorum dedi bana biraz zaman ver dedi sizce bu pişman olduğunu gösterir mi?ya da mesaj atmakla hata mı ettim?..bana geri tekrar döner mi kızlar sevgilimi geri istiyorm

şu an o kadar sinirlendim ki. sakın yanlış anlama yazdığın konuya değil ,aynı fabrikadan çıkan birini de ben tanıdım. allahım aynı cümleler ve aynı bahaneler sinirlerim zıpladı ya.
ne demek uzak? her uzağa giden ayrılıyor mu yani? biraz sabır. bence altından başka şeyler çıkabilir. dikkat et. ben seni hak etmiyorum demek?

mesaj atmakla hata yapmıssın tabıkıde.
ayrılmak ısteyen o mesajı atan da sensın .
suan erkek arkadasının gozun de yedekte duran bırısın .
aradıgını bulamayınca arayacaktır .

canım üzgünüm senin adına ancak ya sevgilinin ilgilendiği veya hayatında olan biri var yada öyle bir arayış içerisinde
anlayacağın öyle yada böyle gönlü senden geçmiş
bence sen de hayatına bak

Son düzenleme:
canım benim ya.. keşke hiç msj atmasaydın ama haksızsın da diyemiyorum, sonuçta insan dayanamıyo. bu şekilde bitmemeli diye diye kendimi kemirmektense o da bilsin istiyo. işte bu adımı atarsan "error" veriyosun canm. bari bundan sonra bişey yapma. emin ol zaten atacağın hiç bi msj olayın gidişatını olumlu yönde etkilemeyecek. bu kararı o kendisi verecek. durumu kendi açından zorlaştırma bence. dik durmaya çalış, emin ol attığın ve atacağın her msjdan daha etkili olur. tecrübe konuşuyo

valla ben de pek farklı düşünmüyorum. ha bi de üzerine düşersen hep yedekte durursun. kendine bu kötülüğü yapma.

bana zaman ver demenin anlamı şu oluyor;
şuan benim başka bi sevgilim var eğer olurda ilişkimiz yürümezse sen yedekte kal ya da şuan benim ilgilendiğim biri var aramız olmak üzere araya girip sen bozma eğer olmazsa ben yine seni ararım anlamına geliyor:26:

başkası olabilir hayatında... söyledikleri bahane gibi olmuş biraz...

sana %100 katılıyorum.

ben de katılıyorum..hep aynı şeyi söylüyorlar aslında cümeleler bile aynı,biz kızlar niye anlamakte güçlük çekiyoruz..

Bence uzak durmalısın,demek ki seni merak etmiyor umursamıyor senden uzak ve ayrı yapabildiğine göre.
Yada uzaklık canına tak etmiş dayanamıyor artık.Her iki durumda da kendini geri çek ona muhtaçmış gibi davranma

erkekler ayrıılınca hep aynı bahanelerı sunuolar. gercektende hayatında baska bırı olabılır yani bı kızı begenmıstır belkı we o da kafasını karıstrmıstr senden zaman ıstemsının sebebı de secım yapması olabılır ıkınız arasından. yınede gunahını almamak ıcın belkı dıorum cnm dusun kararını wer

mesaj atmakla hata etmemişsin bence içinden gelmiş atmışsın. ne dicek aaa bak dayanamadı mesaj mı attı dicek. o kadar sene geçmiş elbette ki bir çırpıda silip atamazsın. ayrılmak istemediğini belli etmişsin. ilerde hiç değilse keşken olmamış olur. aşkta gurur meselesi olmaz. belki oda pişman olmuştur ama yüzü tutmamıştır. boşver takılma mesaj atığ atmadığına.
ama seven insan uzakta olsa yakında olsa mesafeyi sorun etmez. bende eşimle 5-6 sene ayrı şehirlerde devam ettirdik. üztüne asker yolu gözledim. nişanlandık yine ayrı şehirlerdeydik. ama mesafeyi sorun etmedik. ama mesafe ilişkiyi yıpratıyor. görememek hasret özlem insanı agresif yapıyor. ama üstüne bana zaman ver dediyse de bunun altında da başka sebepler de aramak gerek. o mesafeyi bahane etmiş bence.
sen yapacağını yapmışsın eğer seviyorsa o geri döner. dönmezsede zamanla sende unutursun. unutamam desende unutulur.

''ben senin değerini bilemiyorum.''
''bana zaman ver, kafam dağınık.''

Arkadaş meallerini yapmış zaten.

Tamamen katılıyorum.

"Senin degerini bilemiyorum" demesi bence kafa karistirici.... süphelendim dogrusu...

1.5 senelik hayatınıza tabir yerindeyse ambargo koymuşsa, öyle telefonla bitirme hakkına sahip değil, hele öyle bahanelerle bitirme hakkına hiç hiç sahip değil.

Gelip adam gibi yüzünüze söylesin, ayrılacaksınızda karşılıklı istişare ederek ayrılmalısınız.

Konunun bu yönüne dikkati çekin sevgilinizin, sert olun.

Kendinizi bırakmayın, hele hele sakın saplantı haline getirmeyin.Böyle olursa çark tersine döner.

[h=6]''Gerçekten Seviyorsan Eğer, Mesafeler Anlamını Yitirir. Ne Bakabilirsin Gözlerine Ne De Dokunabilirsin; Ama Hep Hissedersin''

Can Dündar[/h]Uzaklık sevgilere engel değildir ki.Bizde 2 yıl boyunca ayrı kaldık.Özledik,yıprandık,üzüldük ama birgün kavuşacağımızın umudu içimizi ısıttı.Ve birgün geldi kavuştuk,evlendik.Erkek arkadaşınız sorununu açıkca söylesin ki sizde anlayış gösterebilin.Ama söyleyecek sözü yoksa sizden uzaklaştığı aşikar

Merhaba,
Aynı şeyi zamanında ben de yaşamıştım.
O zamanlar aynı senin gibi mesaj atmıştım ben de, dayanamıyordum, yaşım da küçüktü, ailemden uzaktım, tek dayanak o gibi geliyordu, her an aklıma geliyordu bu yüzden de.
Ama attığım her mesajda gözünden düştüm ve benden daha da uzaklaştı, çünkü zaten bitirmişti ve ben böyle yapamıyorum edemiyorum dedikçe onun gözünde çok güçsüz ve acınası biri gibi duruyordum.
Adam sana ''Zaman ver, ne yaptığımı bilmiyorum'' diyorsa emin ol yapmak istediği bir şey vardır ve onun olması için zamana ihtiyaç duyuyordur, yapamazsa seni arayacaktır.
İlişkiyi zamana bırakmak da ani ayrılık sonrasında yaşanan acıyı hafifletmektir bana kalırsa, şimdi senin tek telefonda yine ona döneceğini de biliyor, kafası daha rahat olacak.
Bence lütfen topla tüm gücünü ve ayaklarının üzerinde dur.
Ben zamanında böyle yapıp onu sildim ve tam unuttuğum ve artık istemediğimde o dönmek istedi.
Hep böyle olmuyor mu zaten?
Umarım her şey senin istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…