sevgilimi geri istiyorumm..

kızlar hrpiniz o kadar haklısınız ki mantığımla kalbim arasında kaldım resmen bi yandan çok seviyorum belki düzelir diye umut edip bekliyorum bi yandan da seven insan bu kadar basit bi sebeple ayrılmak ister mi unut gitsin diyorum ama olmuyo işte
bundan sonra ne mesaj atıcam ne arıcam ben elimden geleni yaptım sonuçta aşk iki kişilik biraz da o çaba sarfetsin diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıcam

egerki kırıcı laflar edilmediyse saygı bitmemisse bence bir ilikiyi toparlamak daha kolaydır erkekler mesafeye gelemiyor cabuk bıkıyorlar bizim gibi sabırlı degiller bu konuda uzerine dusme o bence suan kafa karısıklıgı yasıyor ve zamanı gelince o bu yaptıgından cok pisman olucak o yuzden bırak o kendi kendine gorsun olacakları

canım ya o kadar özeniyorum ki böyle ilşkilere allah mutluluğunuzu daim etsin sizi hiç ayırmasın inş

ewet cnm kırıcı hiçbişey söylemedik birbirimize...artık zaten kabuğuma çekilicem

kızlar dün mesaj attı..belliydi pişmanlığı annem hastaydı nasıl iyileşti mi falan diye sordu sen naptın geçtin mi derslerini falan dedi böyle bi ilgi alaka sormayın..Ama özür dilemedi ya da o konuyla ilgili hiç bişey söylemedi bu kafamı karıştırdı ben de üstelemedim daha sonra mı özür dileyecek acaba

aynen duygularıma tercüman olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…