Sevgilimi nasıl ikna edebilirim ?

Zaten söz verdirdim bir daha böyle bir şey tekrarlanırsa nolur tepkisiz kalma tepkini göster diye. Umarım tekrarlanmaz ve buna gerek kalmaz.

Ben hep yanında olacağım zaten destek olacağım ona bu konuda her zaman. Ama hazmedemiyorum aklım almıyor içim öfke dolu. O adamın hiç bişey yokmuş gibi evlerine girip çıkmasını kaldıramıyorum. Annesinin babasının oğullarına böyle bi acı yaşatan insanı bilmeye hakları yok mu ? O adam bu insanların evlerine girip çıkıyor. İnanın ağrıma gidiyor hemde çok.

Önceki konuyuda şaşkınlıkla okudum bu konunuzuda,sevgilinizin ciddi bir yardım alması gerekli ,çünkü şuan çocukluktan kalma bir tarvmayla hala tacize göz yumuyo, 20 yaşında ergenliğini tamamlamak üzere olan biri bu insan, Amcasına karşı çıkabilicek gücü var yani çocuk değil ,göz yumması ya travmadan ötürü yada artık hoşlanmış bu durumdan,şuan bunu duymak istemediğinize konduramadığınıza eminim ama sevgiliniz karşı cinsede ilgi duyuyo lütfen yardım alması ikna edin.

Karşı cinse ilgi duysa bile amcasının tacizinin hoşuna gitmesi apayrı bi boyut. Hadi başka bi erkek taciz etse ve hoşuna gitse sussa anlarım. Ama işin içinde amca kavramı varsa kesinlikle hoşuna gittiği için sustuğunu düşünmüyorum.

Ya gorusmesin o amcayla ya. Gerekirse aile ici katliam ciksin. Boyle bir sey olabilir ki ya. Tovbeler olsun..
İnanın bende ailesine bunun için söylemesini istiyorum.Ailesi bu konuyu bilmediği müddetçe görüşücekler çünkü. Babası çok seviyormuş amcasını. Hatta babasının tayini şu an bulunduğumuz şehre çıkınca babası torpille onla bunla amcasını da yanına getirtmiş o derece.

Amcası taciz ediyo ama nasıl susabiliyo bunuda bir düşünün kendini koruyup savunucak bir yaşta şuan ben kesin hoşuna gidiyo demedim zaten travmadan da olabilir ama bunu yaşayıp susması ve 20 yaşında olması çok garip

Bende bilmiyorum ki sanırım olay duyulur ve büyür diye korkuyor. Ama söz verdi bana bir daha aynı olay tekrarlanırsa kesinlikle susmayacak.

Peki o serefsiz amcasi kac yasinda? Adi pislik. Evli degil mi? Bence siz babasina gizli mesaj atin. Kardesin oglunu yillardir taciz ediyor diye. Bakalim.ne yapacak..

Peki o serefsiz amcasi kac yasinda? Adi pislik. Evli degil mi? Bence siz babasina gizli mesaj atin. Kardesin oglunu yillardir taciz ediyor diye. Bakalim.ne yapacak..
Tam bilmiyorum ama 40 falandır sanırım. Evli ve 2 çocuğu var. Ben böyle bir şey yapmam gerçi yapsam da babasına değil annesine derdim herhalde. Babama desem inanmaz sen yanlış anlamışsındır yanlışlıkla olmuştur falan diyip üstünü kapatabilir dedi.

Annesine soyleyin o zaman. Cok feci bir durum bu cunku. Pes valla.

Bende bilmiyorum ki sanırım olay duyulur ve büyür diye korkuyor. Ama söz verdi bana bir daha aynı olay tekrarlanırsa kesinlikle susmayacak.

Ya iyide canım bu konu ikisi arasında da halledilebilir. Amcası olacak adama tepkisini göstermeli.
Sessiz kalması neye yarar?
Amca sen napıyorsun demiyor mu?

Konu sahibi bunu kimseye söyleme hakkın yok. Öyle bir hata yapma.
Birinin sırrını bilmek o kişinin sınırlarını çiğneyip onu içinden daha çıkılmaz bir duruma itmek anlamına gelmiyor.
Erkek arkadaşın da çocuk değil artık rahatsız oluyorsa kendi dur diyebilir ama bisexsüel eğilimi varsa ve hoşuna gidiyorsa birşey diyemem.

Annesine söylemeyi bende çok düşündüm. Ama annesinin psikolojisi de bozuk. Bir de bunu öğrense daha kötü olur sevgilimde bundan korkuyor. Ondan annesine anlatamıyor.

20 yasinda adam ya. Kendisi terlesin. Amcasi nasil taciz edebilir ya. Ayri eve ciksin. Amcasi geldiginde evde olmasin gorusmesin.. cok mu zor?

Eski konunu da okudum bunu da şimdi okudum bu insanlar ne kadar adi... Çok üzüldüm gerçekten başıma gelse ne yaparım diye sorguladım ben olmadığı halde içinden çıkamadım ama bunu sen çözemezsin sen sadece onun yanında olup ona destek olabilirsin.Ama bunu çözmeniz ve aşmanız lazım böyle gitmez.

O söylemediği müddetçe bende kimseye söylemeyeceğim zaten. Biseksüel eğilimi olsa bile amca tacizinin hoşuna gideceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…