- 12 Haziran 2014
- 65
- 18
- 28
- Konu Sahibi marilyn hepburn
-
Evet burda hiç bulandırmayın kafanızı hiç kimse profesyonel değil,size yardım edemezBu bence uzmanlık gerektiren bir konu.!!
Biz burada düşüncelerimizi söyleyerek seni yanlış yönlendirebiliriz. Kafan daha çok karışabilir.
Bence bu buraya açılmaması gereken konulardan bir tanesi.
Bu konuyu en kısa sürede bir psikologla paylaşmanızı ve ondan yardım istemenizi öneririm.
Şimdi burda suçlamalar falan olur bozulan psikolojiniz hiç düzelmez gereği yok. Bence bir yöneticiden rica edin kapatsın.
Ne demek hala da taciz ediyor amcasi onu ya?
Kac yasinda sevgiliniz??
Ben de bunu diyecektim.
Sevgilin 12-13 yaşında değil herhalde?
Çakamıyor mu ağzının ortasına bir tane?
20 yaşında. Arada eliyle taciz ediyormuş.Ne demek hala da taciz ediyor amcasi onu ya?
Kac yasinda sevgiliniz??
Ben bi iş aramam psikolojisinin bozukluğuna veririm. Bir de tepki verirse olayın duyulacağını büyüyeceğini düşünüyor sanırım öyle bir durum olsaydı gelip bana anlatmazdı bence.Gecen konunuzda da demistim simdi de diyorum bence sevgiliniz isteyerek yapiyor. Koskoca adama amcasi hala tacizde bulunur da adam bir sey demezse cidden bunda bir is ararim ben..
Amca olayını bir tek ben biliyorum psikoloğuna dahi anlatmamış. Psikoloğa gitmesini çok istedim ama 1 kişiye daha anlatacak gücüm yok diyor. Ben kendim gidicem psikoloğa.Buraya yazdigin bu olayi yakin arkadasina ve 1-2aylik sevgilisine anlatabiliyosa pekala gidip piskologada anlatabilir.madem yardimci olmak istiosun al kolundan götür piskologa..yapablcegn en iyi şey şuan için bu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?