Sevgilimin ablasının söyledikleri..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Yine benn Hülya arkadaşımdan yazıyorum
Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum bu konu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?

Son düzenleme:
Bence abartmışsınız sizin anneniz babanız kardeşiniz nasıl gelcekse onunda ailesi gelip kalcaklar tabii .

Neden rahatsız oluyorsun ki eve kazık çakmayacaklar ya.
Vallahi sizin gibileri anlamıyorum s.ktirib.ktan mevzulara takılıyorsunuz. Ne kaprislisiniz yahu!!!!
mesele ev değil
Ablasının laf arayıp sevgilime soru sorması

Ne var ki bunda. Kendi kardeşin gibi düşün o olsa başımın üstünde yerin var kendi evin gibi düşün demez misin?

Sen ablasının söylediğini seni beğenmemek olarak düşünüyosundur ama öyle bi durum yok ablası senle bi gelecek düşünmüşki böyle takılmış sevgiline

Ben de anlamadim. Baska ne diyecekti ki? Sevgilinizle ablasinin arasindaki diyalog'ta benim goremedigim ne var? Bel alti konusmuslar da ben mi anlayamadim yoksa...

Hayretsiniz. Bu konusmanin herhangi bir yerinden sorun cikarabilecek yaraticilikta biri hic evlenmesin bence. Ya da ailesiz biri tercih etsin.

Başımın üstünde yeriniz var demiş. Gayet normal. Bu kadar önyargılı olursanız söz, nişan, düğün ve evlilik burnunuzdan gelir.

Ablasının bu sorusu saçma değil mi

Hayır tabiki saçma değil benm teyzemlerde soruyo bana biz sana geldiğimzde böyle yemekler yapcan mı yada sevgilimn halası da söylüyo niyet aramıyorum şaka gırgır konuşup gülüyoruz takılma bence

Tabi ki öyle zaten kalıcaklar istedikleri kadar ama ablası sanki laf arar gibi sormuş sanki

Bence siz öyle anlamak istiyorsunuz sevgilinizin ablası sizi kabullenmis demekki geleceginizle ilgili konuşuyor mutlu olmanız lazım

Bişey olmaz aman takma böyle şeyleri

Mesele ziyaret değil..
Sevgilimle ablasının arasında geçen diyalog..

yani ablasının kardeşinden bir beklenti içinde olmasından mı rahatsız oldunuz.mesele gidiş gelişlerden rahatsız olmak değilse,anlayamadım tam olarak sıkıntı nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…