Benimle aynı düşüncede olan bir tek siz varsınız herhalde arkadaşların çoğu normal karşılamış artık kendimin abarttığını düşünmeye başladım..Heralde gelinip gidilecek evlenince abla abi agirlanacak. Bunun sorulacak nesi var. Sevgilinin ablasi eve kabul edilmemekten mi korkmus da sormus. Bos laf bnce bu diyalog. Hadi kardesler arasinda yapildi gecti. Sevgili niye anlatiyor konu sahibine. Disardan farkli anlasilabilir. Bana batti acikcasi ablanin sormasi, kendisi evlenince kimseyi almamis mi evine de kardesine bunu soruyor. Ya da es adayinda bu konuda yamukluk mu gormus. Ya da kardesine alttan alttan asilama yapiyor evlensen esin bizim aileye hizmet etmeli vs.. Sorunun amaci ne ??
Sadece sizin düşüncelerinizi merak ettim ve çoğunluk önemsemediğine göre takmaya gerek yok..Arada olur ya hani sende ilerde bizi gezdirirsin, bize gelirsin, yemek yaparsın tarzı konuşmalar buda öyle olmuştur muhtemelen. Dediğim gibi takma kafana gereksiz ve gelip geçici şeyler bunlarr
Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?
Sanki ablası laf arar gibi ve sevgilimin bana anlatması
Arkadaşım mevzu benim evime gelip kalıcak olmaları değil, gelselerde başımın üstünde yerleri var zaten elimden geldiğince ağırlarım en iyi şekilde, ablasının laf arar gibi sen de bizi böyle ağırlıcak mısın evinde demesi çok tuhaf ne gereği var bu sorunun tabi ki ablasısın herhalde ağırlıcaz seni niye soruyosunRahatsız olunacak konu nerde ben goremıyorum
ipsiz sapsız baglantısı olmayan ınsanlar degılkı bunlar esının anası babası kardesı yanı
toplasan 3 gun kalır ıkı tabak yemek yer gıderler evınıze tezgah acacak degıller
Yuh ya bunun nesine taktiniz Allah askına. Kadın durduk yere arayıp da sormamış ya. Belli ki kardeşinin ağırlamasından hoşlanmış sevgiline de boyle bi soru yöneltmiş.atiyorum yengesi cok guzel yemek yapar der ki o esnada insallah senin esinde biyle guzel yemek yapar. Bu ornekler uzat gider niye illa fesatlik ararsınız bilmem ki Valla sizin içinizde bi kötü gelin yatıyor hatta kalkmış yatmıyor bile hayırlısı olsun.Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?
Sanki ablası laf arar gibi ve sevgilimin bana anlatması
Ben de şöyle düşündüm zaten ablasısın tabi ki elimizden geldiğince en iyi şekilde ağırlıcaz seni ne gerek var bu soruya neden kardeşine soruyosun bi debence aklina sizin gelecekteki günleriniz gelmistir.
ondan öyle demistir. bazen ben de düsünürüm öyle kardesim evlense, evine gitsem vs.
ya da cok sevdigim yegenlerim okula baslamis falan.
ne bileyim araba alinca beni de gezdirisin degil mi gibi. havadan sudan ama güzel beklentiler iyi duygular iceren sözler bunlar
o zamn bunu ona soracaksınızArkadaşım mevzu benim evime gelip kalıcak olmaları değil, gelselerde başımın üstünde yerleri var zaten elimden geldiğince ağırlarım en iyi şekilde, ablasının laf arar gibi sen de bizi böyle ağırlıcak mısın evinde demesi çok tuhaf ne gereği var bu sorunun tabi ki ablasısın herhalde ağırlıcaz seni niye soruyosun
bulunulan ortama göre konuşulmuş bir konuBen de şöyle düşündüm zaten ablasısın tabi ki elimizden geldiğince en iyi şekilde ağırlıcaz seni ne gerek var bu soruya neden kardeşine soruyosun bi de
Endişelerim var doğru gözlem yapmışsınız tavsiyelerinizi mutlaka değerlendiricem umarım benim kayınvalidem de sizinki gibi iyi olur..Actiginiz konulara bakinca evlilik öncesi nazi endişelere kapildiginizi düşünüyorum ki bunda da haklisiniz. Sonuçta yeni bir aileye giriyorsunuz e alismak bir anda benimsemek kolay değil. Ben 2 senelik evliyim ben bile tam alisamadim. Bunu zamana bırakmak ve aileyi iyi taniyip ona göre yol izlemek gerekiyor. Öncelikle evlendiginizde esinizle bazi kurallar koyacaksiniz. Ve sonra sen söyledim ben boyleyim demek zorunda kalmayacaksiniz. Aileniz ne kadar uzak olursa olsun mesela senin ailene 2 gidiyorsak benimkine bir gidelim ama seninkine 10-20 giderken benimline bir gidersek olmaz deyin. Sonuçta siz de ailenizi ozleyeceksiniz. Biz genelde ilk kaynanama gideriz ve bir gün sonra hemen kaynanam bizi anneme gonderir annen senin yolunu gözler onlari da sevindirin diye. Kayinvalideniz anlayisli ve görmüş geçirmiş biriyse korkmayin.
Umarım öyle sorulmuş bi sorudurbulunulan ortama göre konuşulmuş bir konu
bak abine geldik misafiriz seninde evine geleceğiz bizi ağırlayacakmısın?
aile ortamı böyle bişeydir
nasıl bir artniyet olabilir ki
böyle ince düşünürsen mutlu bir evliliğin olmaz
Yaşamış biri olarak bunu söylüyorsanız o halde art niyet yoktur içim rahatladı biraz :)bende abime sorardım evine geleceğiz misafir olacağız falan..
bunda garip olan nedir ki
hiçte aklımda laf aramak gibi bişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?