Konu sahibine bu kadar yüklenilmesini anlamlandıramadım. Sadece etrafımda gördüklerime baksam çok üstünde durmam ama kkda ne görümceler ne gelinler var. İnsanın aklına türlü türlü şey geliyor. Durduk yerde sevgilinin böyle bir şeyi aktarması bana saçma geldi. Yani evet ablanın böyle bir konuşma yapması doğal ama akşama ıspanak mı yesek kadar doğal. Tutup da telefonda nişanlısı ablam akşama ıspanak mı yesek dedi diye sorsa ne oluyoruz demez misiniz? Ben şahsen ne alaka ki bir şey mi demek istiyor derim. Hani bak ben ıspanağı çok severim falan mı demek istiyor niye böyle bir şey dedi derim. O yüzden normal bir şeyse bunu söylemenin ne anlamı var? Benim kardeşim bana böyle dese ben de ona tabiki de geleb,lirsiniz desem sonra da ağız arar gibi sevgilime demem. Ağız aramamı gerektirecek bir durum varsa eğer (var demiyorum varsa diyorum) demek ki sevgilime sormadan beylik laflar etmemeliyim, bu ev sizin de eviniz gibi. Yok tabiki de haklıysam ve kendi kardeşime istediğim cümleyi sarfedebiliyorsam da ağız aramama gerek yoktur.
Konu sahibi haksız olabilir de olmayabilir de. Ama bildiğim bir şey varsa ruh hastasıymış gibi yapılan bazı yorumları hakedecek kadar haksız değil.