Sevgilimin ablasının söyledikleri..

Senin adın geçmemiş, seninle alakalı bişey dememiş ablası. İki kardeş sohbet etmişler. Sizi geren ne?

Ne kadar olumsuz düşünceli bir tipsin.
Böyle her şeye takarsan işin zor.
Ne laf alması ya! Abartmışsın.
Abla kardeş istediği gibi konuşur ayrıca.

abartmışsınız hani alın çocuğu ailesinden koparıp fanusta yaşatın bari masumca sorulmş br soru ablasının ki

daha önce söylediği herhangi bir söz ya da size karşı olumsuz bir davranışı var mıydı?

belki evveliyatı varsa o yüzden bunu kafaya takmış olabilirsiniz?

Ablasi agzini mi aramis? Arayabilir sorabilir sanki kotu laf etmis. Nedir bu kapris hayret gercekten. Tabi bekleriz biz aile olacagiz demen gerekirdi tuhaf kuruntular yapacağına. Ben de bir gelinim unutmsyalim ki bugun bosansak yokuz ama onlar aile ve hayat boyu onlar birlikteler. Yapiciolmali yapici

Ben sizin gibi insanlarin aile iliskileri, insan iliskileri nasil cok merak ediyorum. Size hic mi sorulmadi "kim bu cocuk?" diye? Soran kotu niyetle mi sordu? Hayir ne bekliyorsunuz anlamadim ki. Ne sorunlu insanlarsiniz.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla ben biraz yanlış anlayıp kuruntu yapmışım hepiniz hemfikirseniz bu benim alınganlığım hepinize yorumlar için teşekkür ederim..

Seni çok iyi anladım benimde erkek arkadaşım abisinin nişanlısına abla der abla aşağı abla yukarı ilk başta rahatsız oluyordum artık alıştım sende takma kafana boşveer güzelim

neden rahatsız oldunuz ki bu kadar.
ablasının söylediklerini tekrar tekrar okudum ama bir anormallik göremedim ben.
mesele ev,evlendikten sonra sizde kalma değilse başka neden rahatsız oldunuz ki? ablası kardeşiyle sizin geleceğiniz,evliliğiniz hakkında konuşmuş o kadar.

Seni çok iyi anladım benimde erkek arkadaşım abisinin nişanlısına abla der abla aşağı abla yukarı ilk başta rahatsız oluyordum artık alıştım sende takma kafana boşveer güzelim
Ablasının sen de evinde bizi abim gibi ağırlıcak mısın diye sorması abesime gitti zaten ablasısın tabi ki ağırlıcak ne gereği var sormaya..

Heralde gelinip gidilecek evlenince abla abi agirlanacak. Bunun sorulacak nesi var. Sevgilinin ablasi eve kabul edilmemekten mi korkmus da sormus. Bos laf bnce bu diyalog. Hadi kardesler arasinda yapildi gecti. Sevgili niye anlatiyor konu sahibine. Disardan farkli anlasilabilir. Bana batti acikcasi ablanin sormasi, kendisi evlenince kimseyi almamis mi evine de kardesine bunu soruyor. Ya da es adayinda bu konuda yamukluk mu gormus. Ya da kardesine alttan alttan asilama yapiyor evlensen esin bizim aileye hizmet etmeli vs.. Sorunun amaci ne ??

Rahatsız olunacak konu nerde ben goremıyorum
ipsiz sapsız baglantısı olmayan ınsanlar degılkı bunlar esının anası babası kardesı yanı
toplasan 3 gun kalır ıkı tabak yemek yer gıderler evınıze tezgah acacak degıller

Ablasının sen de evinde bizi abim gibi ağırlıcak mısın diye sorması abesime gitti zaten ablasısın tabi ki ağırlıcak ne gereği var sormaya..
Arada olur ya hani sende ilerde bizi gezdirirsin, bize gelirsin, yemek yaparsın tarzı konuşmalar buda öyle olmuştur muhtemelen. Dediğim gibi takma kafana gereksiz ve gelip geçici şeyler bunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…