Sevgilimin ablasının söyledikleri..

Tabi ki gelicek ama ne gerek var bunu sormaya
ay valla sıkıldım amma takıntılıymışsın ortada bir şey yok fol yok yumurta yok çocukla evleneceğinin garantisi yok bu ne gelin güveylik ya insanlar artık kardeşleri ile şakalaşamayacakta sevgilileri istemiyor diye adamlar yumurtadan çıkmıyor be..senin ilişkin erkek arkadaşlığının boş boğazlığı (değilde senin gibi biri için söyleyeceği her cümle boş boğazlığa girecek)ve senin takıntılı yapın sebebi ile kendinizi düzeltmezseniz üç vakte zaten biter ortada dert edecek görümce adayında kalmaz...
not:eleştri babında al seni tanımam inşallah mesajların tamamını dikkate alıp bi tamam siz haklısınız kendimi düzelteyim moduna girersin..

Bence sen takıntılısın.
Milletin sana dediğinde bir şey yok .
Ne olacak sanıyorsun evlenince ? . Kimse evine gelip gitmeyecek mi ?

Çok takıntılısın kusura bakma.

Bu kafayla gidersen sevilmeyen gelin olursun. Daha doğru düzgün tanımadığın insanlar hakkında ne gereksiz çıkarımlar bunlar.

Ya kendini düzelt, ya da problemli bir evliliğe hazır ol. Sen böyle saçma şeylere takılırsan mutlu olamazsın, kimseyi de mutlu edemezsin. İllallah derler senden.( Acı söylüyorum, seni tanımam, etmem ama bu şekilde en büyük zararı kendine verirsin.)

ablası güzel bişi söylemiş bence siz abartıyorsunuz. yani sizinde evinizde böyle oturacakmıyız iyi manada

ben ablasının sorusunda bi art niyet görmedim bence sende var biraz art düşünceler..ne varki bunda aksine mutlu ol demekki alacaklar seni oğullarına

Yani hangi bulutu bulsam da nem kapsam diye mi uğraşıyorsunuz anlamadım ki?
Bana sevgililik döneminde "çok paçoz kız" diyen görümcemle şu an pek bir samimiyiz misal.

Sevgiliniz ve ablasının arasındaki konuşmada yanlış anlaşılacak bir şey yok. Sevgilinizin bu konuşmayı size anlatması da bir bakıma ben başımın üzerinde yeriniz var bizim evimiz sizin eviniz dedim ama seninde şimdiden nabzını ölçmek istiyorum gibi bir şey.

Yok artık bı insan bundan rahatsızlık duyuyorsa bi psikoloğa gorunmeli bence. Bunu kötü anlamda dusunme. gerçi toplumda hala psikolog=deli doktoru algısı var ama yani bi insan o kadar sey icinde bunu mu dert eder!!! seni alcak kocaya sabır diliyorm

sevgili gelin adayları; kardeşlerimize - abilerimize hangi soruları sorabileceğimizi yazılı olarak verin, sonra gerilmeyin, ileride çabuk yaşlanırsınız.. bir de istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz?

şu foruma üye oldum olalı, paranoyak gelin adayı sayısında ciddi bir artış var, hadi hayırlısı..

Bence bakış açınızı değiştirin. Olaylara olumlu yönden bakmalısınız. Bence ablası sizi sevmiş, evlenmenizi hatta evinize gelip sizinle ilişki kurmayı istemiş. Bu da güzel bir şey. Bir de böyle düşünün. Daha mutlu olursunuz.

bence hic takma bunlari tatlim cocuk sana iyi niyetiyle yaklasmis

Ablası sanırım senden bahsetmemiş bile. Kardeşine söylemiş sende evlenince bizi evinde ağırlayacakmısın diye Sen neden üzerine alındınki...

Yazınızı defalarca okudum,heceleyerek okudum ,tersden okudum ama ablanın dediğin de bir art niyet göremedim bence bu konuşmadan bir anlam çıkarmaya çalışan siz art niyetlisiniz....
Zavallı sevgiliniz de belli ki bir hevesle anlattı ama sizin içinizde neler düşündüğünüzü bilmiyor...
23 yaşında bir kardeşim var bak evlenince de beni yemeğe çıkaracaksın,evlenince de benimle böyle olacaksın diye takılırız bir birbirimize... Ne yani kardeşimin hayatında biri olunca bunları konuşmucakmıyız... Evlenince kardeşlik bitiyor mu*
17 yaşındaki kaynım da yenge hafta sonları okey partileri yapacagız demi sizin evde diyor? Acaba ne demek istedi sizce.... hey Allahım artık kimseye birşey denilmiyor....
Siz daha nişanlı bile değilken sevgilinin ailesi hakkında düşündüğün şeye bak... Anlamadım zaten diyelim ki art niyetli dedi ne olabilir bunun art niyeti ne amaçla dedi sizi kötülememiş, bakamaz dememiş... x kişide böyle şeylerde hoşlanır mı ? anlamında soramaz mı?

arkadaş evlenmeden kaynana ile aynı evde değil bak şehirde yaşamam diye diretiyor görümcenin kurduğu cümlelere takıntı yapıyor valla büyük konuşmayımda kardeşim böyle bir gelin adayı getirmek istese ailemize SOKMAM

Kuruntu ne kelime, evlenmeden gelin güven olmuşsunuz bile.

Çocuksu bir muhabbet emin ol. Yaşlar kaç sizin?

Kimse kimsenin işine,evine karışmasa aslında bu tür düşünceler insan usuna yerleşmezdi.Sanırım bu kemikleşen düşünceleri insan zihninden silmek zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…