Sevgilimin ablasının söyledikleri..

şaka sanırım.
arada geçen diyalog pek normal. ben anormal bir şey görmedim.
kafaya takma

Çoğu zaman annem de böyle der. Evlenince evine alır mısın beni diye dalga bile geçer. Çok fazla takılmışsın, ciddi ilişkilerde sorulur bu tarz şeyler. Ablası gayet doğal bir şekilde "bizi güzel ağırlarmısınız" demiş. Büyütme bence..

Abartmayın her şeyi Allah aşkına..

Ablasının kardeşine soru sormasından doğal ne var? Asıl siz kim oluyosunuz da buna bozuluyorsunuz? Çok komik ya kocaman kadınların dert ettiği şeylere bak.

ınsanlar abısının kardesının evınede gelemıcek anlasılan
laf olsun dıye soylenen bır laf.ne var bunda ?

sevgilinin beş yaşında mı?
ne bu böyle ablasının normal bir konuşmasını bile koşa koşa gelmiş yetiştirmiş size.
sizde bu öküzün altında buzağı mı var diye arandıkça aranıyorsunuz.
sevgilin patavatsız, sizde fesatsınız...

İnsan evladıyız elbette misafir ağırlayacağız. Ancak siz daha adını koymamışsınız ki. Nişanlı olsanız düğün tarihiniz belli olsa da sevgilinizin ablası laf arasa tamam da ortada fol yok yumurta yok. Bence alınmayın.

abartmışsın canım. Abla kardeş onlar bunları konuşması gayet normal.. Böyle bir şeyi büyütme bence.

canım bence boş yere canını sıkmışsın böyle gidiş gelirler olur ne olcakki...sen hiç kafanı böyle şeylerle doldurma

Tobe tobeeee...artik nasil konusCagimizi sasirdik.bunda ne var yaa.

Bence ablası seni çok kokoş görmüş

saçların sarı mı?
Makyajın ful mu?
Ayakkabın aşırı ökçelimi ?
Tırnakların ojeli ve uzun mu?

Yani ablası endişe duymuş

bu kız bizi evinde ağırlayamaz diye ,

barbi bebek gibi ortalarda dolanıyorsan ,sebebi bu bence

çocukğun ablası sen de bizi evinde iyi ağırlayacak mısın diyor.çok keyifleniyor.çünkü ablası bunu söyleyince kız arkadaşının kabul gördüğünü,evlenip onunla ev sahibi olduğunda aynı abisinin evindeki gibi keyifli güzel vakit geçireceklerini düşünüp bir hevesle bir keyifle kız arkadaşına anlatıyor.zannediyor ki kız da onunla aynı duyguları yaşayacak ama şok şok şok maalesef kız basit bir cümleyi olmadık taraflara çekiyor.şu erkekler ne geri zekalı

Hayır benimle hiç bu söylediklerinizin bakımlıyım ama bu derece değil..

Ben mi enteresanım ne var ki bunda yahu bir şey anlamadım Nişanda teyzemin kocası eniştem bana dedi mesela Nil evlendiğinde evin yakın olsun annenlere geldiğimizde kalırız bir gün sizde de bizi ağırlarsın belki diye bende başımın üstünde yeriniz var dedim böyle muhabbetler muhakkak olur çiftleri heyecanlandırmak daha çok destek içindir yani neresi tuhaf ki ailemiz onlar bizim korkmayın bu kadar misafir ağırlamaktan

sen bunu sorun ettiysen şimdiden evlenme sakın..evlilik iki kişilik değil çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…