Çoğu zaman annem de böyle der. Evlenince evine alır mısın beni diye dalga bile geçer. Çok fazla takılmışsın, ciddi ilişkilerde sorulur bu tarz şeyler. Ablası gayet doğal bir şekilde "bizi güzel ağırlarmısınız" demiş. Büyütme bence..Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?
Sanki ablası laf arar gibi ve sevgilimin bana anlatması
ınsanlar abısının kardesının evınede gelemıcek anlasılanArkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Bu arada ailesi beni tanıyo otururken bunlar ablası sevgilime xx sen de evlenince bizi evinde abim gibi böyle ağırlıcak mısın demiş..
Sevgilimde tabi ki abla bizim evimiz sizin eviniz kendi eviniz gibi kalabilirsiniz dedim aşkım öyle değil mi falan dedi bana..
Ben rahatsız oldum ablasıyla sevgilimin bu konuyu konuşmalarından siz ne düşünüyorsunuz ben mi kuruntu yapıyorum ?
Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Arkadaşlar sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ablası ve abisi evli bunlar ailecek hep birlikte abisinin evine gitmişler bana sevgilim anlatıyor..
Hayır benimle hiç bu söylediklerinizin bakımlıyım ama bu derece değil..Bence ablası seni çok kokoş görmüş
saçların sarı mı?
Makyajın ful mu?
Ayakkabın aşırı ökçelimi ?
Tırnakların ojeli ve uzun mu?
Yani ablası endişe duymuş
bu kız bizi evinde ağırlayamaz diye ,
barbi bebek gibi ortalarda dolanıyorsan ,sebebi bu bence
Tabi ki gelicek ama ne gerek var bunu sormayaınsanlar abısının kardesının evınede gelemıcek anlasılan
laf olsun dıye soylenen bır laf.ne var bunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?