Sevgilimin ağız değiştirmesi

30 yillik evlilikler bitiyor
siz sevgilinizden millet ne der diye ayrilamiyorsunuz ..
Hayatinizin hatasini yapmadan
isik hiziyla uzaklasin lutfen
Hakkinizda hayirlisi....

Anne babanızın tatiline saçma bir şekilde laf söylemesinden ben şunu çıkardım;

Ailesinden maddi yardım alacaksa ve bu, onları zorlayacaksa(borç vs); benim ailem tatile gidemedi, borç harçla evlendiriyorlar beni, sizinkiler tatile gidiyor gibi isyan etme gereksinimi duymuş olabilir.

Sebebi ne olursa olsun hadsizce ve çirkin. Bu adam sizin burnunuzdan getirir hayatı.

Sevgilin sana çok güzel bir fragman izletmiş.
Filminde buna benzer olduğunu düşün ve evlenme.

Oyy ,ışık hızıyla uzaklaşin ,mesafe koyun ve eger yaniniza gelir de bir sey sorarsa bunlari yüzüne söyleyin uslübunca ve rahatsiz oldugunuzu dile getirin.Bu şekilde ömür geçmezz

Bence gayet açık.
Sizin maaşınıza göz koymuş. Siz harcadıkça ona bir haller oluyor.

Ahaha... Adama bak. daha evlenmeden kendini göstermiş. Biraz saf galiba. Bak bacım bunun gibiler genelde nikaha kadar kendilerini saklar ve bu cimriliklerini, kötü işaretleri sonrasında gösterirlerdi ve kadın için tabi geri dönülmesi bir yol başlardı. Baksana senin adam şanslısın ki şimdiden sana göstermiş nasıl birisi olduğunu.

1- Harcamalarını başına kakıyor
2- Senin parana karışıyor
3- Evlendikten sonra sana ev işinde yardım etmem sen ne güne duruyorsun gibi bir tavrı var
4-Anne ve babanın bile yaptıklarına karışıyor...

Peki sen neden bu adamla halen berabersin Allah aşkına Evlilik sihirli çubuk ya da harikalar diyarına giriş bileti değil. Her şey çok güzel olmuyor kötü giden bir ilişkide.

Sen bu adamdan nasıl halen evlenme teklifi ya da hazırlıkları bekliyorsun ki.

3 senedir beraberdik çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Herkese söyledim herkes evlenicez diye bekliyor. Annemlerin karşısına güvenip çıkarmıştım. Düşünmekten deli oldum.
Bunlari hic dusunmeyin.
Herkes ne der diye takilmayin hic. Evlenip de bu dertleri siz cekerken o elalem karsidan bakar da dedikodunuzu yapar. Sevgilisinin ailesin yaptigi 1 gunluk tatili agzina laf yapan adami kapimda yatirmam ben olsam.

Arkaniza bakmadan kacin.
Daha evlenmeden dir-dirci kaynanalara donmus.
Simdiden bu evin reyisi benim havalarinda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…