Sevgilimin ailesi benden nefret ediyor

Maviiyidir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
6
1
1
28
2 yıl önce sevgilimi tanimiyorken kardesiyle konusmustuk yani sadece öylesine bana çıkma teklifi ettiğinde kabul etmedim daha sonra da konuşmadık geçen sene ara ara konuştuk ama sevgilisi olduğunu biliyordum arkadaş gibi konuşuyorduk daha sonra abisiyle tanıştım onunla birlikteyim ama ailesi beni ikisiyle de çıktığımı zannediyor ve kabullenemiyorlar sizce napmalıyım gidip konussam mi

Öyle yada böyle bu ilişki yürümez.Aileyi ikna etseniz de etmeseniz de sonu başından belli bu ilişkinin.
yol yakınken yol verin gitsin.

Benzeri arkadasimin basina geldi, asik oldugu adamin abisiyle eski isyerinde birlikte calisiyorlarmis. Adam evli ustelik arkadas ta abi felan diyor sigara molalarinda filan sohbet ediyormus. Sonra simdiki sevgiliyle tanisip sevgili oluyorlar ama abi butun sulaleye kardesinin sevgilisinin onun eski sevgilisi oldugunu yayiyor, sevgilisi de pasif tabi. 6 senedir sevgililer bir arpa boyu yol alamiyorlar. Ne ayrilabiliyorlar ne evlenebiliyorlar cocuk ailesine rest te cekmiyor...

daha önceden bana ilgisi olan birinin abisiyle sevgili olmayı aklımdan bile geçirmezdim.

sevgilinin ailesi de zamanla kendi ailen gibi olacak sonuçta evliliğe vs giderse hele tamamen o kafayla bakıyorsun. peki insan erkek kardeşinin kendisine ilgisi olma ihtimalini düşünür mü? çok çirkin bi durum.

sürekli ayrılın diyenlere kılım ama bu iş olmaz bence.

abi de gerçekten abi olsa kardeşinin ilgisi olduğu biriyle sevgili olmayı düşünmezdi. bir de bu yönden bak. çok çirkin.

Kardeşin teklif ettiği biriyle abinin çıkması normal gelmedi bana... Yarin bir resmiyet olsa bu seferde "eltim" beni kiskaniyor konuları açacaksınız ki kim olsa kıskanır. Sağlıksız görünüyor üzgünüm...

yarın bir gün evlendeniz, abi her an tetikte gezicek bişey var mı diye ister istemez.
o değil aile içinde olucaksın, gerekince aynı evde kalıcaksın. evin salınunda tv izlerken bile ikinizi yalnız görse kendi kendine bişeler düşünücek.
Ayrıca ne belli kardeşin hala seni istemediği?
kardeş evlenince bu sefer elti gıcık olucak sana malum meseleden
problemler büyüyecekte büyüyecek.
Aile içi büyük problem bence ayrıl. Hayatın boyunca bu sorunla uğraşma.

Sizin is olmaz. Sonucta size cikma teklif etmis. O gozle bakmis. Insanlar evlendikleri kisinin kardesleriyle kardes oluyor. Siz olamazsiniz ki. Ailesi cok hakli. Sevgiliniz size teklif ederken bu durumu biliyor muydu?

Sana o gozle bakmis adam simdi onun abisiyle evlenip ayni ortamda nasil yaşıycaksiniz? Senin sevgilinde kotu bi'tabir kullanmak istemiyorum ama tuhaf kardesinin o gozle baktigiyla gidip evlenmeyi mi dusunuyo?
Aile hakli. Oglu ayrilsaniz bir ay aglar iki ay aglar omur boyu kopuk kardes ilişkisindense en dogrusunu yapiyolar.

Ailesi nasıl çıktığınızı zannediyor demek ki erkek kardeş öyle anlatmış ailesine, şimdi siz gidip ne konuşacaksınız?
Size mi inanacaklar kendi oğullarına mı?
İkna etmesi gereken ,ailesiyle konuşması gereken önce o iki kardeş.

Ailelerine açıklasınlar durumu,sen araya girme.
Ayrıca bu durum sağlıklı bir ilişki yaşamanızı engeller.

2 yıl önce sevgilimi tanimiyorken kardesiyle konusmustuk yani sadece öylesine bana çıkma teklifi ettiğinde kabul etmedim daha sonra da konuşmadık geçen sene ara ara konuştuk ama sevgilisi olduğunu biliyordum arkadaş gibi konuşuyorduk daha sonra abisiyle tanıştım onunla birlikteyim ama ailesi beni ikisiyle de çıktığımı zannediyor ve kabullenemiyorlar sizce napmalıyım gidip konussam mi
Nasıl başlarsa öyle gider. Evlilik için erkense bi şeye bulaşma derim. Ayrıca seni sevgilinin ve kardeşinin anlatması lazım şakın girme ben masumum hakim bey davalarına

ablacım sen derslerine çalış. eline mesleğini al ondan sonra kısmetin çıkar evde kalmazsın merak etme.

Back
X