Sevgilimin ailesi beni evden kovdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2 saat bile geçmeden üstünden abisiyle annesiyle gülerek konuşmaya başladı

Her şeye sustum, annesi bile bende abin gibi düşündüm demiş.

sevgilim sen haklısın yapıyor ama halen onlar seni seviyor diyo bana bu nasıl sevgi?

Evlenmeden bunları yapan evlenince ne yapmaz ki?

Siz herşeyin farkındasınız zaten, hep diyoruz ya bu fragmanı, fragmanı buysa filme geçince ne olur tahmin etmek hiç te zor olmasa gerek.

Ne işinizin var sevgilinizin ailesinin evinde?

Babanızın haberi yok siz kalmaya gidiyorsunuz insanların evine ne güzel

Yapilacak birşey kalmamış ayrılın hala sevgilim sevgilim diyorsunuz.

Fedakarlık değil bunlar bana kalırsa kendini yok saydırmak sadece.

Ben kimsenin hayatinin kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Fakat neden sadece sizin babanizin haberi yok?
Askerden geldikten sonra söylemeyi düşünüyordum ta ki bu olaylar olana kadar ve ailesi halen hiçbir şey olmamış gibi sevgilime askerden gelince nişan yaparız diyolar ben istemiyorum fikrim sorulmuyor bir özür dilenmiyor.

ne kadar ailelerde tanışsa gidip kalmanız doğru değildi.
kbakmayın ama şimdiden size saygısı yok demekki bunlar böyle.. Laçkalaşmış durumlar. bence onlarda bu kalmalardan rahatsız.sonunda patlamışlar. Bu zemini hazırlayan sizsiniz ama. Ben sizin yeriniz de olsam ilerisi için 2 kere dusunurum..

Elbette kendi kararin nerede istiyorsan orada kalabilirsin ama bizim örf ve adetlerimize göre bu uygun degil helede türkiyede üstelik nisanli bile degilsiniz.
biz milletce nereye gidiyoruz ya...
benimde ogullarim var, daha ufaklar ama ilerde sevgilisinin gelip bizim evimizde kalmasi benim hosuma gitmezdi, aynisi oglum icinde gecerli, üstelik benki avrupada dogmus büyümüs biriyim.

Yine ağır konuşacağım ama sen kendini basitleştirmişsin..

Benim de eltim sevgiliyken gidip kayınvalidem de kalsa gözümde düşerdi hatta kayınvalidemin aklından da şüphe ederdim.

Ben evliyken bile hep mesafem var sevgiliyken kayınvalidelerde kalmak nedir allah aşkına..

Bak tatlim, kizmadan akil veriyorum. Bu konunun bold olan yerde bitmesi lazimdi.

Bitmemis, olabilir. Ama bu lackaliklardan, saygisizliklardan sonra bu iliskiden hayir gelmez. Beklentiniz olmadan takilirsaniz takilin. Ileri boyutu, evliligi, gelecegi unutun.

Evet çok büyük hatalarım oldu. Ama bu hatalarım için mecbur kalmak istemiyorum.

Hala iki lafından biri sevgilim de sevgilim. Seni evden kovmuşlar dünyanın hakaretini yemişsin asker kınasına gidemedim diyorsun hala. Ayrıl ondan çünkü o seni terkedecek arkanda duramaz. Evli bile değilsin düşün istenmiyorsun bunlar daha fragman. Bitir uzatma daha bu işi hala sevgilim de sevgilim deme değmez

Sevgilim ondan ayrılmayacağımı sanıyor. Sanırım aileside bizi yatmış sanıyor ve bu yüzden rahat. Ama yatmış bile olsam neden onlara mecbur olayım ki gerçekten aklımı yitirmek üzereyim

Bu ülkede kimse oğlunu suçlamıyor böyle durumlarda , tartışacaklari kişi sevgiliniz ama sizi evden kovmuşlar Siz de bir yerde yatili kalacaksiniz (ogrenci evinde arkadasiyla kalan birisi olsa dahi) evin tum bireylerinin sorun etmediginden emin olun . Burada sevgilinizin abisinin tavrı nasıl bir aile olduğunu gösteriyor. Zaten iki saat sonra gülerek konuşmasına bakarsak aile içinde bu kavgalar normal .Uzak durun bu aileden.

Sevgilim ondan ayrılmayacağımı sanıyor. Sanırım aileside bizi yatmış sanıyor ve bu yüzden rahat. Ama yatmış bile olsam neden onlara mecbur olayım ki gerçekten aklımı yitirmek üzereyim

Aynen oyle. Ailesinin boyle seyleri hesaplamasi bile fiyasko...
Önüne bak, hic oyalanma derim.
Bir dahakine sevgilinin ailesiyle mesafeli olmani oneririm

Kaç dinlen dinlen kaç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…