Sevgilimin ailesi beni evden kovdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh valla ne güzel itip kakabilecekleri, gönüllerince hırpalayabilecekleri birini bulmuşlar, kaçırırlar mı hiç? Yaş kaç ablacım? Buradan bakınca iki çocuk görüyorum, bir kız bir erkek. Sevgilin tabi ki evlenince yapmazlar diyecek, sen her ağzından çıkana inanacak mısın bu tipitipin? Evlenince bin beterini yapıyorlar, sevgili iken nişanlı iken kıymetin yoksa evlenince hiç olmuyor. O sevgilin evlenince ailesinin önüne hiç geçmeyecek, senin de kendini korumaya dermanın yok, çiğ çiğ yiyecekler seni. Süt danasını bırak anasının kucağına, yol al, sonra kafanı vuracak taş bulamazsın.

Aranızda hiçbir resmiyetin olmadığı el alemin evinde kalmanız biraz garip. Kovulmak kelimesi bile korkunçken bunu yaşamışsanız tabi ki ayrılın bence

Aklin varsa kosarak kacarsin adam olamamis ailesine simdiden seni ezdirmis daha ne gormeyi bekliyorsun cok uzulursun evlenince

Olayda kavganın çıkış nedenini ve size böylesi hakaret etmelerinin nedenini tam anlayamadım. ' Çok gezmenin' onları ilgilendiren yönünü bir türlü bulamadım. Olayda anlatmadığınız şeyler var sanki.

Ne sevgiliniz ne ailesi size değer veriyor. Ayrılmanızı tavsiye ediyorum.

Evli nişanlı vs değilken hele babanın haberi yokken kalmayı bırak evlerine oturmaya bile gitmen yanlış. Ki sen kalmışsın. O aile de seni babanın arkasından iş çeviren bir kız olarak görüyor ve eziyor. Evlenirsen kendin üzülürsün

Milletin ne dediğini umursama sen ne yaparsan yap kimsenin senle böyle konuşmaya hakkı olamaz. Sevgilin zaten şimdiden sana sahip çıkmıyor. Direk ayrıl. Daha iyilerini bulursun. Zamanına değmez.

Ailece tanistiginiz insanlar birlikteliginixi biliyor babanizin dunyadan haberi yok bir de gidip onlarin evinde kaliyorsunuz. Haketmişsiniz.
Sevgiliniz de sizin icin ailesini karsisina almayacak evlenince de dahil. Bunu boyle kabul edin bence.

kim olursa olsun,
iyi agirlanmadiniz, misafir oldugunuz icin mutlu olunmayan bir eve sonrasinda giderek buyuk hata yapmissiniz, burada hata sizin, oncelikle bunu gorun.

sonrasinda, sevgilinize hic guvenmeyin, sizi evden kovan abisi ile 2 saat sonra oturup sakalasan adamdan koca olmaz.

diger kisimlara cok yorum yapamiyorum, herkesin herkesi sevmeme hakki vardir, sizi degil elti aday adayinizi daha fazla sevebilir kayin aileniz, normaldir.

Yarın bir gün tanıştıklarında baban bazı şeyler isterse yüzüne yüzüne senin kızın bizim evde yattı biz de kovduk bile der bunlar. Adam seni aramamış bile ne yaptın ne ettim diye. Elalem için kendini bu kadar paralatma.
resmiyet olmadan kimseyle yüzgöz olma sakın.
bitmiş gitmiş bu iş

Evlenince bin katı daha kötüsünü yaparlar üstelik sevgilinde annesini tutar

Anaaammm sevgilisinin evinde mi kalmış analı babalı evinde ...ulen ben hala AB ye girmedik biliyorum. Avrupa yakası (ab giriş serüveni ) bölümünü izliyorum sandım birden

ne munasebet gıdıp kalıyorsunuz yahu tas yerınde agırdır
yemege davet ederler gıdersınız tanısırsınız tamam ama gıdıp kalmak nedır aılenız ne dıyor gıdıp kalmanıza ne tuhaf ne yanlıs sey
ayrıca aılesı ne dese gelmıs sıze soylemıs ne kadar gevsek agızlı ne kadar yanlıs hareket

konunun neresınden tutsam elımde kaldı

sevgılınızde sızde yanlıssınız aıleler nıye ıstemıyor az cok tahmın ettım daha olgunlasmamıssınız bellı kı sız de sevgılınız de ...

Sevgilinizin tek yaşadığı eve gitmek aile evine gitmekten daha oluru olan bir durum bence... Gidip kalmak cidden çok ilginç olmuş. Geçmiş olsun. Bu aileden kurtulun. Gönlünüze göre birisini bulursunuz böyle insanlarla muhatap olmaya değmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…