Neydi suçum oğullarını mutlu etmek için kendimden ödün vererek yanlarında olmaya çalıştım
yatmış olmanda bir şey yok ama daha evlenmeden çocugun ailesi ile yaşadığı eve kalmaya gitmek nedir, yatmaktan utanıyorsun da bu daha utanç verici bence. tek başına yaşasa anlarım da ailesinin evinde yatılı kalmak da yaniEvet kendime getirilmeyi işte. Gerçekten kızsanız bile o kadar haklısınız ki. Abisi bana yatmış muamelesi bile yaptı. Sanki biz yatmışız ve ben kardeşine mecburum gibi. Hiç saygıları yok.
Bugün erkeklere sinirlenme kotamı doldurdum sanıyordum şu mesajı görene kadar :)Ya virusten once de sacmaydi. Boyle bir sacmalik olamaz ya.
Bu virüs bir bizlere bulaşıyor herhaldeAsker kınası mı?Her işte bir hayr vardır, belki de coronaa kapacaktınız!
Meret geçti de bir yere çıkmadığım için benim mi haberim yok?
General oldular basimizaBugün erkeklere sinirlenme kotamı doldurdum sanıyordum şu mesajı görene kadar :)
Bazı erkeklerin her şeyi şatafatlı, bunların asker uğurlamasında sokak ortasında ateş edip yolu trafiğe kapatan modelleri de var.
Genç kızlarda biraz şu forumu okumalı, daha ortada hiçbir resmiyet yokken, üstelik kızın babası dünyadan habersizken elin evinde niye kalınır?
Bırakın yatılı kalmayı, sevgili ailesinin evine oturmaya dahi gidilmez, sonra insanlar kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp havalara giriyor, evden kovma cüreti bile buluyor.
Valla bilmiyorum ama eskiden sessiz sedasız gidip geliyorlardı, son 25 yıldır davullu zurnalı, konvoylu, ateş edilerek yol keserek gidiliyor.General oldular basimiza
Tufekle iki poz foto cekinecekler diye kina yakip askere gidiyorlar. Allahim aklima mukayyet ol ya,ilk hangi deliden cikti o fikir acaba
İlk doğumda ilk sancı gelir gelmez ayyyyyh diye bağırdım, korkup ambulans çağırdılar.Valla bilmiyorum ama eskiden sessiz sedasız gidip geliyorlardı, son 25 yıldır davullu zurnalı, konvoylu, ateş edilerek yol keserek gidiliyor.
Biz doğuma giderken garipler gibi gidiyoruz, her taşın altından erkekler çıkıyor
Dogumda bilem sesim cikmadi agzima etsinler benim hak ettimİlk doğumda ilk sancı gelir gelmez ayyyyyh diye bağırdım, korkup ambulans çağırdılar.
Dünyaya 2. kez gelme hakkı istiyorum, hiç ayyyh demedimİlk doğumda ilk sancı gelir gelmez ayyyyyh diye bağırdım, korkup ambulans çağırdılar.
18 saat sancı çektim, hayatımda en uzun katlandığım acı banane.Dünyaya 2. kez gelme hakkı istiyorum, hiç ayyyh demedim
Ama yine de bence erkeklerin eline su dökemeyiz, askerliklerini bile 40 yıl anlatıyorlar, biz doğuruyoruz konu kapanıyor.
Sana abla tavsiyesi vereyim, sen okulunu bitirmissin, şimdi atanmaya bak,mesleğini eline al. o sevgilinden ve ailesinden de arkana bakmadan kaç ,seviyeli insanları sok hayatına, inan kaliteli insanları tanıdıkça, böyle bir aile ile nasıl yüzgöz oldum diye kendinden utanacaksin ve bir diğer tavsiyemde sevgilin olsun nişanlın olsun ailelerle böyle yuzgoz olma,seviyeli, sınırlı ol. Ama şimdi biz ne söylersek söyleyelim, sen yine sevgilinle devam edersin, son tavsiyem kendine saygılı ol ve koşarak uzaklas o insanlardan.Nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Birisiyle 3,5 yıllık bir ilişkim var ikimizin aileleri aile dostu tanış. İki tarafta babam hariç ilişkimizi biliyor. Bir süre uzaktan devam ettik ilişkimize sonra ben üniversite okurken ara sıra giderdim ailesi benim yüzüme istemiyoruz demezdi ama davranışlarında hep bir tuhaflık sezerdim ve sadece bana öyleydi abisinin sevgilisini el üstünde tutarlardı sevgilime sorduğumda hayır onlar seni seviyor yapardı abisi evlendi sevgilisiyle bende son kez onlara gidip biraz kaldım üniversitem bitmişti hem eşyalarımı topladım hemde sevgilim askere gidecek diye onun yanında olmak için yanına gittim. Ama abisi beni evden kovdu! Sırf geziyormuşuz çok onun için! Eşi bana çok terbiyesiz şeyler söylemişti sevgilimde onları söyleyince ortalık karıştı abisi beni evden kovup bir de üstüne bunları söyledi sevgilime benim yanımda ; “ sen onun bokunu yiyorsun,dolduruşuna geliyorsun, ilerde abim haklıydı dersin” istemiyorum onu senide istemiyorum diyerek daha bir sürü olayla beni evden kovdu sevgilimde benimle geldi yanımda olmaya çalıştı ama sonra 2 saat bile geçmeden üstünden abisiyle annesiyle gülerek konuşmaya başladı bende herşeyimi toplayıp evime döndüm. Orda harcadığım paraya kadar karıştı abisi sankisi maddi olarak bana destek çıkıyor, babamın parasını yerken bile suçlu oldum. Her şeye sustum, annesi bile bende abin gibi düşündüm demiş. Neydi suçum oğullarını mutlu etmek için kendimden ödün vererek yanlarında olmaya çalıştım sevgilim sen haklısın yapıyor ama halen onlar seni seviyor diyo bana bu nasıl sevgi? Evlenmeden bunları yapan evlenince ne yapmaz ki? Sevgilimden bile soğuttular beni. Üstüne alındığımı söylediğimde bile ailesinin verdiği cevap “tanış olduğumuz için bize alınmaz sandık”. Aramızda mesafeler olduğu için asker kınasına gidemedim sevgilimin beni aramadılar bekledim hani görüntülü arar veya fotoğraf atarlar diye ama yok. Kendileri sosyal medyada paylaştılar. Sevgilim benim yanımda olduğunu söyleyip halen bana onlar evlenince öyle yapmaz diyor. Lütfen bana kızmadan akıl verin, o kadar ihtiyacım var ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?