Sevgilimin ailesi beni evden kovdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baban adına çok çok üzüldüm.
Kızı bir aileye resmen yamanmaya çalışıyor( kusura bakma ama kimsenin rızası yokken ısrarla orda kalman bana göre tam olarak yamanmak oluyor)
Üstüne orda duymadığı laf kalmıyor, namusuna kadar söz ediliyor, evlerden kovuluyor. Tüm bunlara rağmen hala bu iğrenç ilişkileri sürdürmeye çalışıyor.
Haberi olsa adamcağızın yüreğine iner Allah korusun. Ne kadar küçük düşürücü, belki hala o aileyle dost ilişkisi kurmaya çalışıyordur.
Allah çoluk çocuğumuzla sınamasın.

Cok saygili, seviyeli bir iliski. Tam zor gununuzde yaninizda olacak bi aile belli ki cok merhametliler Bence devam edin, geleceginiz cok parlak gozukuyor.

Sevgiliyken kayınvalide evinde kalmaya meraklı oluyor insan demekki.
Oysa evlenince işler pek değişiyor.

Hala sevgilim sevgilim sevgilim demeyin ayrılsanıza ne bekliyorsunuz. Bu aile de, sevgiliniz de sizi harcar. Ahanda buraya yazdım.
Kendinizi daha fazla oyuncak etmeyin ellerinde.

Canım ben 8 aylık gelinim kaynanam yalvarır gel bizde kal diye ki kayınbabam yok ama ona bile kırılmasın diye 2 sefer kaldım ama yine de rahat edemiyorum ki kaynanam melek gibi

Neydi suçum oğullarını mutlu etmek için kendimden ödün vererek yanlarında olmaya çalıştım

Bakınız bu fedakarlık değildir. Kendini degersizlestirmedir. Ezikliktir. Kadının kendi kendini asagilamasidir.

Yapacaginiz sey basit. İlişkiyi bitireceksiniz. Ailesi sizden özür dilemeden barışmayacaksınız. Yoksa korkarım hiç agirliginiz oolmayacak

Evlenirsen yandın o kadar söyleyeyim.hadi eşim destek olur da diyemiycez çünkü onun da ne oldugu bence gayet açık.vazgec baska yolu yok

Evet kendime getirilmeyi işte. Gerçekten kızsanız bile o kadar haklısınız ki. Abisi bana yatmış muamelesi bile yaptı. Sanki biz yatmışız ve ben kardeşine mecburum gibi. Hiç saygıları yok.
yatmış olmanda bir şey yok ama daha evlenmeden çocugun ailesi ile yaşadığı eve kalmaya gitmek nedir, yatmaktan utanıyorsun da bu daha utanç verici bence. tek başına yaşasa anlarım da ailesinin evinde yatılı kalmak da yani

Ailesinin size sıcak olmadığını,isteksiz olduklarını bile bile yatılı kalmaya gitmek dışardan nasıl görünür biliyor musunuz?
-kıza bak yüz vermediğimiz halde bide yatılı gelmiş yüzsüz. Derler.

tek diyeceğim gururlu olun.
daha ortada hiçbişey yokken bunlar oluyorsa,
Sizin duruşunuz öncelikle sorgulanır.
karşı tarafın hareketleri değil.

Hatanın büyüğü sizde
Erkek arkadaşınız çok omurgasız
Madem ailesinin beraber kalmaya karşı olduğunu biliyordu sizi yanına çağırmıyacaktı.
Olabildiğince onlarla karşı karşıya getirmeyecek, sizi savunacaktı.
Ayrı olarak sizde pek bir gelincilik oynamaya heveslisiniz.
Daha nişanlanmadan aileler birbirini tanımadan kayınla kavgalar, eltiyle atışmalar
Sizi istemediğini her fırsatta belli eden bir ailenin evine niye günlerce kalmaya gidiyorsunuz.

Ya virusten once de sacmaydi. Boyle bir sacmalik olamaz ya.
Bugün erkeklere sinirlenme kotamı doldurdum sanıyordum şu mesajı görene kadar :)
Bazı erkeklerin her şeyi şatafatlı, bunların asker uğurlamasında sokak ortasında ateş edip yolu trafiğe kapatan modelleri de var.

Genç kızlarda biraz şu forumu okumalı, daha ortada hiçbir resmiyet yokken, üstelik kızın babası dünyadan habersizken elin evinde niye kalınır?
Bırakın yatılı kalmayı, sevgili ailesinin evine oturmaya dahi gidilmez, sonra insanlar kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp havalara giriyor, evden kovma cüreti bile buluyor.

Asker kınası mı? Her işte bir hayr vardır, belki de coronaa kapacaktınız!

Meret geçti de bir yere çıkmadığım için benim mi haberim yok?
Bu virüs bir bizlere bulaşıyor herhalde
Akraba gezmeleri, kız isteme asker uğurlama törenleri,yatılı kalmalar, hafta sonu yasaklarını aynı evde 2 aile beraber geçirmeler gırla

General oldular basimiza
Tufekle iki poz foto cekinecekler diye kina yakip askere gidiyorlar. Allahim aklima mukayyet ol ya,ilk hangi deliden cikti o fikir acaba

General oldular basimiza
Tufekle iki poz foto cekinecekler diye kina yakip askere gidiyorlar. Allahim aklima mukayyet ol ya,ilk hangi deliden cikti o fikir acaba
Valla bilmiyorum ama eskiden sessiz sedasız gidip geliyorlardı, son 25 yıldır davullu zurnalı, konvoylu, ateş edilerek yol keserek gidiliyor.
Biz doğuma giderken garipler gibi gidiyoruz, her taşın altından erkekler çıkıyor

Son düzenleme:
İlk doğumda ilk sancı gelir gelmez ayyyyyh diye bağırdım, korkup ambulans çağırdılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk doğumda ilk sancı gelir gelmez ayyyyyh diye bağırdım, korkup ambulans çağırdılar.
Dünyaya 2. kez gelme hakkı istiyorum, hiç ayyyh demedim
Ama yine de bence erkeklerin eline su dökemeyiz, askerliklerini bile 40 yıl anlatıyorlar, biz doğuruyoruz konu kapanıyor.

Dünyaya 2. kez gelme hakkı istiyorum, hiç ayyyh demedim
Ama yine de bence erkeklerin eline su dökemeyiz, askerliklerini bile 40 yıl anlatıyorlar, biz doğuruyoruz konu kapanıyor.
18 saat sancı çektim, hayatımda en uzun katlandığım acı banane. Anlatırım. Devlet hastanesi bi de. Saatlerce açılma olmadı, açılmayınca yatağa almadılar, sandalyede kıvrandım. Anlatırım.

Ku Sana abla tavsiyesi vereyim, sen okulunu bitirmissin, şimdi atanmaya bak,mesleğini eline al. o sevgilinden ve ailesinden de arkana bakmadan kaç ,seviyeli insanları sok hayatına, inan kaliteli insanları tanıdıkça, böyle bir aile ile nasıl yüzgöz oldum diye kendinden utanacaksin ve bir diğer tavsiyemde sevgilin olsun nişanlın olsun ailelerle böyle yuzgoz olma,seviyeli, sınırlı ol. Ama şimdi biz ne söylersek söyleyelim, sen yine sevgilinle devam edersin, son tavsiyem kendine saygılı ol ve koşarak uzaklas o insanlardan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…