Sevgilimin ailesi beni evden kovdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala sevgilin degil umarim bu kişi.Balik kokmuş israrci olma ağır ol biraz öyle insanlar (sevgilinde dahil)sana sadece mutsuzluk getirir.Ayrica o seni mutlu etsin.Seviyorsa senin mutluluğunla mutlu olacağını görürsün

Madem akıl istemişsiniz bir daha sevgilinizin ailesine yatıya gitmeyin. Bundan sonraki ilişkileriniz için bu tavsiyeyi verdim. Bu ilşkiyi bitirip önünüze bakın.

Sevgilin kendi bekar evinde ailesinden ayrı yaşasa ve siz kalsanız neyse de ailesi ile yaşadığı eve yatılı gitmek hangi seviye acaba Bana evlenmeden aynı evde yaşamak ters değil yaşını almış insanlar istediği şekilde yaşayabilir ama aile de o evdeyse sıkıntı. Ayrıca evlenmeden bu kadar seviyesizleştilerse evlenince düşünemiyorum bile

En mantiklisi sevgilinle ayrilmak. Bir daha da sevgilinin ailesinde yatili kalma, hatta mumkun mertebe mesafeyi koru. Is ciddiye binince ailesiyle tanis bundan sonra. Bunlarla is cok laçkalaşmiş, yurumez. Ayril bu cocuktan. Sevgilinde de is yok. Seni bu duruma sokmamaliydi. Ne isin var senin o evde?

27 yaşında eğitimli bir kadının bunlari yapmasını hayretle karşılıyorum.
Daha sevgiliyken aile evinde birlikte kalmaya ne gerek vardi? Anneniz nasil izin verdi?
Çocuğun kendi evi olsa neyse ama annesi babasi yengesi abisi... komün halinde bir yaşam...
Annesi de yengesi de abisi de türlü hakaretler ediyor. Belli baştan sona kokuşmuşlar. Siz de hala sivgilim sivgilim

Mesele nerede başlıyor biliyor musunuz? Herkesin haberi varken sizin babanızın haberinin olmamasında... Böyle babalara çok üzülüyorum. Kızları da kimsesiz mualemesi görüyor adamlarda milletin gözünde çok afedersiniz saf gibi oluyor.
Bu kadar ailenin içine içine girmeye de ne gerek vardı bilemiyorum. Gururunuzla bitirin bu işi. Siz bilirsiniz de ve bırak. Bundan sonrada babanizi bu konuma düşürmeyin.

Bakin hatta sizin arkanızdan yapılmış olması yüzde yüz olan birşey söyleyeyim. "Oğlum bu kız neden bize gelip kalacak?, Ne işi var?" "Anne ne yapayım illa geleceğim diyor." Sizce nasıl bir konumdasiniz?

9 yıllık evliyim kayınvalidemde yılda en fazla iki gece kaldım şimdiye dek. Gereksiz davranmışsınız.

Herkes soylemiş bir kez de ben söylileyeyim.Evimizde işi ne muhabbeti mutlaka aralarinda gecti.Abi kalmanızı istemiyor belli ki.Eşinin lafları da ortaya çıkınca iş kovmaya vardı.İki saat sonra tabi ailesiyle iyi olacak.Evlenirseniz de,bi ömür böyle davranacak.Ne kadar cok önemsediniz asker kınası vs ,ne önemi var atılacak fotoğrafın.Onlar kovdukça,sevgiliniz vazgeçilmez mi oluyor gözünüzde.O fotograf gelse ne gelmese ne.Ayrılma zamanı gelmiş de geçiyor.

ailesi benim yüzüme istemiyoruz demezdi ama davranışlarında hep bir tuhaflık sezerdim

onlara gidip biraz kaldım

Ailesinin tavrı çok çirkin sonuçta misafirsiniz ama siz de acaba fazla mı rahatsınız? İnsan istenmediği yerde diken üstünde durur, gitmek için saniyeleri sayar ama siz istenmediğiniz halde "biraz" kalabiliyorsunuz. Belki de bu rahatlığınız olayları bu seviyeye getirmiştir? Şimdi düşünüyorum kardeşimin hazetmediğimiz sevgilisi öyle çıkıp kalmaya gelse sağlam gıcık olurduk yani. Kim olsa olur.

Ortada resmi bir şey yokken adamların evinde kalıyorsunuz ama evlensem birlikte oturmam diyorsun o zaman niye milletin evine kalmaya gidiyorsun! Kadın seni önemser mi artık, ben kadının yerinde olsam büyük gelini ayırır seni birlik alırım çünkü sen dünden razısın.

Bu arada oraya gidince zaten 2 aile beraber yaşıyor, siz nerede yatıp kalkıyorsunuz? Çocuğun abisi sürekli geziyorsun demiş demek ki adamların evine yatıya gidip birde abinin eşine hizmet ettiriyorsun ki adam tepki koymuş. Sen de evi otel gibi kullanıyorsun anlaşılan

11 senedir eşimin ailesinin içindeyim. Uzağa tasinana kadar evinde hiç yatıya kalmadım.

9 yıllık evliyim kayınvalidemde yılda en fazla iki gece kaldım şimdiye dek. Gereksiz davranmışsınız.

15 senelik evliyim sadece ve sadece bir gece kaldım , oda gece saat 3,30 dan sabaha kadar
mecbur olmasam onda da kalmazdım ,

evlenmeden bu kadar yüzgöz olunması çok kötü , bu işin sonu yok konu sahibi umarım bitirmiştir

Asker ugurlamalari yasaklansin. Baska sorun gormedim konuda. Siz de elalemin evine gidip yatili kalip da yuzgoz olmayin.
Sinirlerim zipladi ya,asker ugurlamasi nedir,asker kinasi nedir? General olmus sanki cepheye gidiyorlar cok bilmisler

Asker ugurlamalari yasaklansin. Baska sorun gormedim konuda. Siz de elalemin evine gidip yatili kalip da yuzgoz olmayin.
Sinirlerim zipladi ya,asker ugurlamasi nedir,asker kinasi nedir? General olmus sanki cepheye gidiyorlar cok bilmisler

yasak zaten diye biliyorum gizli yapıyorlar. sikayet olsa polis gelir hepsine ceza keser.

Ne aklı istiyorsun ki,sana saygıları olmayan birileri için akıl istenmez .

Şu asker uğurlamaları ne saçma şey ya
Yok erkek sünnet olur düğün yapılır askere gider düğün yapılır
Kadınlar ilk regl olduğunda neden düğün yapılmıyor
Saçmalardan seçmeler
Diğer konuna gelince; eşyalarını alıp günlerce gidip kalman seni çok özgür gösterir
Kaldı ki sevgilinin ailesi bu olaya hortlak görmüş gibi bakıyorlar ki onlara batmışsın
Yerinde olsam şu saatten sonra telefon numaramı bile değiştiririm yoluma bakarım
Çünkü emin ol devam edersen ilerde istemede böyle oldu nişanımda şöyle oldu düğünüm burnumdan geldi diye konu açarsın
Düğünden sonrasını saymıyorum bile
Diğer gelinini seninle kıyaslayan bir kaynana
Kendini ailesinin polat alemdarı sanan kayın
Sana yanındayım diyip 2 dk sonra ailesiyle hahahihi yapan omurgasız sevgili
Sana kaçıp kurtulman için fırsat doğmuş resmen
Tercihini yaşayacaksın

Bazi genckizlarimizin ve kadinlarimizin kendilerini bu Kadar degersizlestirmeleri beni cok üzüyor.
Sonra da neden beni aldatti, neden beni terk etti.
EEEE sen cantada kekliksin cünki, ne Kadar hakarate ugrasanda , kovulsanda ,istenmesende avucunun icindesin….
Biraz gurur, biraz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…