- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Evet kalmak saçma da eltiniz sevgiliyken kayınvalidenizde kalsa bu sizi ne ilgilendirir ki? Kayınvalide, gelin adayı ve evde yaşayan diğer fertleri ilgilendiren bir konu buYine ağır konuşacağım ama sen kendini basitleştirmişsin..
Benim de eltim sevgiliyken gidip kayınvalidem de kalsa gözümde düşerdi hatta kayınvalidemin aklından da şüphe ederdim.
Ben evliyken bile hep mesafem var sevgiliyken kayınvalidelerde kalmak nedir allah aşkına..
Normal karşılamazdım yani bu durumu, bir insan kendi kalitesini kendi belirler gözümden düşerdi demek istiyorum.Evet kalmak saçma da eltiniz sevgiliyken kayınvalidenizde kalsa bu sizi ne ilgilendirir ki? Kayınvalide, gelin adayı ve evde yaşayan diğer fertleri ilgilendiren bir konu bu
Ben dedim konuya nokta koyduktan sonra, bi sevgilim daha dersin. Her cümlenin başı sonu sevgilimo kadar çok mu seviyosun yavrum be. Vazgeçilmesi gereken bi sevgili ama sen bu aşkla kolay kolay ayrılamazsın gibi.
ben anlamadım .
abi ve eşi ailesiyle mi yaşıyor sevgilinizin?
yaşamıyorsa abi ne alaka?
siz niye yatılı kalıyorsunuz elalemin evinde?
evet gelin aynı evdeymiş. hatta kayınvalide sen ayrı ev istiyorsun bak gelinim benimle oturmayı kabul etti demiş.
Adamlar iki gelinide kayinvalideyle aynı evde oturtma kafasındalar. konu sahibi daha sevgiliyken gideyim kalayim erkek arkadasimla gezip tozayim aksam geri geleyim kalmaya devam edeyim normal karsılasinlar diyor.
Ya gelinini yanında oturtacak mantiktaki bir anadolu ailesi bunu hoş karşılar mı?
Birde abi sen kardesimle yattın herhalde boyle mecbur hissediyorsun kendini demiş.
yani aile bu kız zorla bize gelin gelecek mantığındalar.
Bu işin oluru yok iliskiler çok lackalaşmiş. en iyisi bitirip bir daha yuzlerini görmemek.
e abi haklı o zaman. karısı hizmet görecek konu sahibesi fıldır fıldır gezecek.
onca insanın içine yatılı misafirliğe giden de suç.
Afedersiniz ama niye özür dilesinler ? Kovulmuşsunuz hala sevgilim diyorsunuz net bir tavrınız duruşunuz yok ki geri çekilmemişsiniz ki niye özür bekliyorsunuz ? Bir de bir sorum olacak ciddi ciddi soruyorum şu kadar olaydan sonra gerçekten karşılıklı birbirinizden utanmadan yüz yüze bakıp aile olabilecek misiniz?Askerden geldikten sonra söylemeyi düşünüyordum ta ki bu olaylar olana kadar ve ailesi halen hiçbir şey olmamış gibi sevgilime askerden gelince nişan yaparız diyolar ben istemiyorum fikrim sorulmuyor bir özür dilenmiyor.
E o zaman ayrılmak için daha ne bekliyorsunuz ? Şu an bende ayrılmayacağınızı iki özüre affedeceğinizi düşünüyorum sevgiliniz niye öyle sanmasın bence aklınızı zaten yitirmişsiniz biraz toplanın kendinize az saygınız kaldıysa bu ilişkiyi bitirinSevgilim ondan ayrılmayacağımı sanıyor. Sanırım aileside bizi yatmış sanıyor ve bu yüzden rahat. Ama yatmış bile olsam neden onlara mecbur olayım ki gerçekten aklımı yitirmek üzereyim
Sevgilim ondan ayrılmayacağımı sanıyor. Sanırım aileside bizi yatmış sanıyor ve bu yüzden rahat. Ama yatmış bile olsam neden onlara mecbur olayım ki gerçekten aklımı yitirmek üzereyim
Çok ayıp etmişler evden kovmak ne demek bide ailelerde birbirini tanıyomuş hiç utanmıyolarmı ailesi bu yaptığımızı öğrenseler ne düşünürler hakkımızda diye ben net tavır koyardımNasıl başlayacağımı bilmiyorum. Birisiyle 3,5 yıllık bir ilişkim var ikimizin aileleri aile dostu tanış. İki tarafta babam hariç ilişkimizi biliyor. Bir süre uzaktan devam ettik ilişkimize sonra ben üniversite okurken ara sıra giderdim ailesi benim yüzüme istemiyoruz demezdi ama davranışlarında hep bir tuhaflık sezerdim ve sadece bana öyleydi abisinin sevgilisini el üstünde tutarlardı sevgilime sorduğumda hayır onlar seni seviyor yapardı abisi evlendi sevgilisiyle bende son kez onlara gidip biraz kaldım üniversitem bitmişti hem eşyalarımı topladım hemde sevgilim askere gidecek diye onun yanında olmak için yanına gittim. Ama abisi beni evden kovdu! Sırf geziyormuşuz çok onun için! Eşi bana çok terbiyesiz şeyler söylemişti sevgilimde onları söyleyince ortalık karıştı abisi beni evden kovup bir de üstüne bunları söyledi sevgilime benim yanımda ; “ sen onun bokunu yiyorsun,dolduruşuna geliyorsun, ilerde abim haklıydı dersin” istemiyorum onu senide istemiyorum diyerek daha bir sürü olayla beni evden kovdu sevgilimde benimle geldi yanımda olmaya çalıştı ama sonra 2 saat bile geçmeden üstünden abisiyle annesiyle gülerek konuşmaya başladı bende herşeyimi toplayıp evime döndüm. Orda harcadığım paraya kadar karıştı abisi sankisi maddi olarak bana destek çıkıyor, babamın parasını yerken bile suçlu oldum. Her şeye sustum, annesi bile bende abin gibi düşündüm demiş. Neydi suçum oğullarını mutlu etmek için kendimden ödün vererek yanlarında olmaya çalıştım sevgilim sen haklısın yapıyor ama halen onlar seni seviyor diyo bana bu nasıl sevgi? Evlenmeden bunları yapan evlenince ne yapmaz ki? Sevgilimden bile soğuttular beni. Üstüne alındığımı söylediğimde bile ailesinin verdiği cevap “tanış olduğumuz için bize alınmaz sandık”. Aramızda mesafeler olduğu için asker kınasına gidemedim sevgilimin beni aramadılar bekledim hani görüntülü arar veya fotoğraf atarlar diye ama yok. Kendileri sosyal medyada paylaştılar. Sevgilim benim yanımda olduğunu söyleyip halen bana onlar evlenince öyle yapmaz diyor. Lütfen bana kızmadan akıl verin, o kadar ihtiyacım var ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?