- 7 Aralık 2022
- 78
- 99
- 18
- 29
- Konu Sahibi saricicek2
-
Anneci erkek değişmezzz.hemen gidersem annemler üzülür dedi
Sevgilinin ailesi yüzünden tüm hayallerin yıkılmasın, bizzat sevgilin yüzünden yıkılsın. Adamda iş yok.Arkana bakmadan kaç hem de. Otursun anasının evinde beyefendiMerhaba kadınlar kulübünün hanımları. Daha önceden başka bir konu açmıştım evlilik hazırlıklarında. Şimdi buraya yazmak istedim.
(İkimizde devlet memuruyuz 25-26 yaşlarımız)1.5 senelik güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim bana saygılı sevgi dolu güvenilir biridir. Gözümün içine bakıyordu yani. Evlilik konuları konuşulmaya başladığında ailesiyle ortak bir tanıdıktan hoş olmayan şeyler duydum. Ben ailesiyle tanışmadim henüz.
Annesi oğlunun düğününe hiç birşey şekilde yardım etmeyeceğini gelinine bişey yapamayacağını söylüyormuş ve durumlarıda var gayet yapabilirler ayrıca oğlunun kendi sözünden asla çıkamayacağını kendi maaşımızla kredi çekip yapacağımızı zaten benim çalıştığımı altın İnci istemeyecegimi ve onların göz hapsinde olacağımızı açıkça belirtmiş toplu bir ortamda. Sevgilime bunu anlatamadım ama şöyle bir durum var 8 senelik devlet memuru ve tüm maaşını bu zamana kadar ailesine vermiş bir birikimi yok kendine özel. Dedim bırak biz yapalım herşeyi ama iki aileye eşit mesafede oturalım ne sizinkiler ne bizimkiler karışamasın. Fakat bu talebim kabul görmedi 2-3 sene otururuz sonra taşınırız hemen gidersem annemler üzülür dedi ama ben ikna olamadım ve bizi ayrılık noktasına getirdi. Gidelim dediğim yerde şu anki oturduğu yere yarım saat. Sevgilime göre annesi kanatsız bir melek ama sevgilimin söyledikleriyle annesinin toplu ortamda söyledikleri çok farklı, fakat ona duyduklarımi söyleyemedim malesef
Burada sizlerin tecrübesini okuyorum evlilikte aile tutumu çok önemli, ama eşlerin tutumu daha çok önemli. Yol yakınken dönmeli miyim?
Söyleseniz de annesi yine melek olarak kalacak.Aile tutumu eşi muhakkak etkiler ve aldıgınız karar pismanlık getirir.İki tarafa mesafeli oturma kararina bile birkac sene sonra düsünürüz diyen kisiden hayır gelmez.O birkac sene sonunda bebek olur vs.Annem bebegi görmeden duramaz üzülür tasınamayız denir.Bu sekilde uzaar gider örnekleri.Siz şartları sunun.Uyarsa devam uymazsa onsuz devam..sevgilimin söyledikleriyle annesinin toplu ortamda söyledikleri çok farklı, fakat ona duyduklarımi söyleyemedim malesef
Burada sizlerin tecrübesini okuyorum evlilikte aile tutumu çok önemli, ama eşlerin tutumu daha çok önemli. Yol yakınken dönmeli miyim?
Daha da devam edersen kimseye yakinip ağlama.8 senelik devlet memuru ve tüm maaşını bu zamana kadar ailesine vermiş bir birikimi yok kendine özel. Dedim bırak biz yapalım herşeyi ama iki aileye eşit mesafede oturalım ne sizinkiler ne bizimkiler karışamasın. Fakat bu talebim kabul görmedi 2-3 sene otururuz sonra taşınırız hemen gidersem annemler üzülür dedi ama ben ikna olamadım ve bizi ayrılık noktasına getirdi.
Merhaba kadınlar kulübünün hanımları. Daha önceden başka bir konu açmıştım evlilik hazırlıklarında. Şimdi buraya yazmak istedim.
(İkimizde devlet memuruyuz 25-26 yaşlarımız)1.5 senelik güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim bana saygılı sevgi dolu güvenilir biridir. Gözümün içine bakıyordu yani. Evlilik konuları konuşulmaya başladığında ailesiyle ortak bir tanıdıktan hoş olmayan şeyler duydum. Ben ailesiyle tanışmadim henüz.
Annesi oğlunun düğününe hiç birşey şekilde yardım etmeyeceğini gelinine bişey yapamayacağını söylüyormuş ve durumlarıda var gayet yapabilirler ayrıca oğlunun kendi sözünden asla çıkamayacağını kendi maaşımızla kredi çekip yapacağımızı zaten benim çalıştığımı altın İnci istemeyecegimi ve onların göz hapsinde olacağımızı açıkça belirtmiş toplu bir ortamda. Sevgilime bunu anlatamadım ama şöyle bir durum var 8 senelik devlet memuru ve tüm maaşını bu zamana kadar ailesine vermiş bir birikimi yok kendine özel. Dedim bırak biz yapalım herşeyi ama iki aileye eşit mesafede oturalım ne sizinkiler ne bizimkiler karışamasın. Fakat bu talebim kabul görmedi 2-3 sene otururuz sonra taşınırız hemen gidersem annemler üzülür dedi ama ben ikna olamadım ve bizi ayrılık noktasına getirdi. Gidelim dediğim yerde şu anki oturduğu yere yarım saat. Sevgilime göre annesi kanatsız bir melek ama sevgilimin söyledikleriyle annesinin toplu ortamda söyledikleri çok farklı, fakat ona duyduklarımi söyleyemedim malesef
8 senelik devlet memuru ve tüm maaşını bu zamana kadar ailesine vermiş bir birikimi yok kendine özel.
Amanın o da ne?! Bir kaynana geliyor…Merhaba kadınlar kulübünün hanımları. Daha önceden başka bir konu açmıştım evlilik hazırlıklarında. Şimdi buraya yazmak istedim.
Küçük bir yerdeyiz herkes tanıyor bir şekilde birbirini o yüzden anlatamadımAçık açık konusamadiginiz , duyduklarınızi anlatamadiginiz adamla evlenmeyin zaten
Evlilik böyle birsey değil, evcilik oynamaktan farklı bir durum
Ben duyayım diye dedi muhtemelen oğluna kötü gözükmedenSevgiliniz 18 yaşında mi memur olmuş ben o kısmı pek anlamadım. Birde kayınvalide durup dururken ne diye ben oğluma hiçbir şey yapmayacağım, gelinde benden altın beklemesin demiş ki çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?