Sevgilimin ailesi yüzünden tüm hayallerimiz yıkıldı

N
Bu aile ileride yaşayacaklarınızın fragmanını şimdiden sunmuş sana

Konu sahibi, aranızda nasıl bir konuşma geçti. Merak ediyorum açıkçası süt danası ne dedi.
Ben tekrar tüm iyi niyetimle son kez sordum. Sevgiliyken yaşadığımız bazı olaylar vardı onları referans göstererek burada huzurumuz olmaz kimseden yardım almadan halledelim maddi kısmı gidip biraz mesafeli yaşayalım dedim. Ailesinden koparmakla suçladı beni annemin ne hayalleri vardı kızı gibi severdi gelinini dedi. Ve sonuç olarak ayrıldık seviyeli bir şekilde. Zaten sonra her yerden engellemiş çıkartmış beni sağolsun

Haklısınız. Ben fikrimi söylerim son karar oğlumun dese sorun yoktu zaten. İkisi farklı şeyler

Hayallerini sağda solda anlatmış duydum ben deseydin keşke. Çok naifsin, ben olsam bütün zehrimi akıtmadan kapatmazdım o telefonu. Gelmiş geçmiş olsun.

Hayallerini sağda solda anlatmış duydum ben deseydin keşke. Çok naifsin, ben olsam bütün zehrimi akıtmadan kapatmazdım o telefonu. Gelmiş geçmiş olsun.
Desem inanmayacaktı bende kendimi yormak istemedim. Hayırlısı böyleymis ne diyebilirim. Tesekkur ederim yol gösterici yorumlarınız için

ilk evlendiğim zamanlar kayınvalidem bize çaya gelmişti o geldiğinde eşim çamaşır asıyordu kadın katıla katıla gülmüştü dedim noldu evlenmeden evvel içeceği suyu bile ayağına isterdi bu ben hep demiştim bana ettiğini karına edemezsin diye lafıma gelmiş diyor ohooo senin oğlun dün akşam dolma yapmıştı dedim ahaha el kızı yaptırıyor işte diyor nazlar bir anneye geçiyor demekki demişti 2. şoku oğlu pırasa yemeği yaptığımda ve eşim afiyetle yiyince yaşamıştı evde kavga çıkarırmış eskiden pırasa mı yaptın diye darısı kardeşine artık diyor o senin kocandan daha beter diyo bunu alacak kız yandı diyo dedim senin suçun

Burada sizlerin tecrübesini okuyorum evlilikte aile tutumu çok önemli, ama eşlerin tutumu daha çok önemli. Yol yakınken dönmeli miyim?
Kesinlikle dönmelisiniz, anneye saygı hürmete evet ama anne bağımlılığına hayır. Konu başlığınız “Sevgilim yüzünden tüm hayallerim yıkıldı” olmalı çünkü annesi nasıl biri olursa olsun iş sevgilinizde bitiyordu ama o da bağımlı bir karakter çıkmış.

Maşallah kaynanaya, oğluyla çok güzel dalga geçmiş. Helal olsun, tam kalemim

Kimse kimseye ana evlat falan olmaz, o işler öyle olmuyor, anam seni kızı gibi seviyor diyen süt oğlan yarın annenin tek lafına alınıp soğuyup aylarca ne kapısından girecek ne yüzüne bakacak. Anası senin saçını pürçeğini de yolsa senden saygı hürmet bekleyecek. Geçsin o işleri. Kime anlatıyor?

Tam olarak bahsettiğiniz benim

Sevgilin daha anne sütü emen bir sabi ayırma annesinden ablası. Cok büyük vebal

Ben duyayım diye dedi muhtemelen oğluna kötü gözükmeden

Buradaki amaç açık aslında.

8 senedir elindeki tüm maaşı vermiş, sevgilinizin ailesi bu kazançtan vazgeçmek istemiyor. Siz ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız.

Aynı eve geçerseniz emin olun sevgiliniz yine elindeki parayı ailesine verecek, artık oradan kahve sakız almak için harçlık alır.

Sevgiliniz bir yetişkin olduğunun bilincine varmadan, canım annem modundan çıkmadan herhangi bir sağlıklı evlilik yürütemez. Şimdiye kadar tüm maddi kararları ailesine bırakmış, kendisine izin almadan ayakkabı mont alamayan birisinden bahsediyoruz.

Burada 2-3 senelik sınır elbette anlamlı değil, ailesi bu evliliği mümkün olduğu kadar ertelettirmeye çalışacak, zaten şimdiden para vermeyiz demeye başlamışlar.

Zira biliyorlar ki oğlanın evlenmesi için para biriktirmesi lazım, tüm maaşı aldıkları için de bu imkansız. Amaç gayet net, ne kadar sömürme o kadar iyi.

Bu kişiyle evlenemezsiniz, ayrılmanız isabet olmuş.

Kayınvalidenize çok iyi olmuş

Hemen olsun istiyorlar çünkü ikinci bir banka kartı hiç fena olmaz onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…