Merhaba arkadaşlar, sizleri uzun zamandır okuyorum ama üye değildim buraya yazacağım aklıma gelmezdi . Dün kimseyle paylaşamadığım bir olay yaşadım ve şu an çok kötüyüm. Sevgilimle yaklaşık 7.5 aydır beraberiz ve evlilik planları kuruyorduk ben onu annemle tanıştırdım bütün aileme anlattım evlilik planlarımızı, o ise biz beraber olmaya başlamadan önce bir nişan atmıştı bu yüzden ailesinden çekiniyordu ve benden henüz bahsetmemişti. Bu bayramda bahsetmesini planlıyorduk. Aile yapılarımız çok farklı onun ailesi çok muhafazakar bizse tam tersiyiz ama bana bunları aşabileceğimizi söylüyordu hep. Neyse dün telefonunda başka bir ülkeden yabancı bir kızla çok samimi mesajlaşmalarını yakaladım , ve o an yıkıldım. Bana yaptığı açıklama ise şuydu ben ailemle 20 gün önce konuştum ve seni istemiyorlar (mezhep farklılığı nedeniyle) ama sana bunu söyleyemedim, çok kötüydüm sadece kafam dağılsın diye konuşuyordum o kızla. Sana ailemin seni istemediğini söylediğimde beni bırakacağından emindim dedi. Ne yapacağımı bilemedim sadece ben seni bunun için bırakmazdım savaşırdık dedim o ise senin için ailemi karşıma alamam dedi, ama değişirsen onları ikna etmeye çalışcam dedi. Ben şu an gerçekten çok ama çok kötüyüm ne yapacağımı hiç bilemiyorum kalbim çok ama çok kırıldı ama onu hala seviyorum ,lütfen bana bir akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?