Sevgilimin ailesi

Bir yanım inanıyor bir yanım inanmıyor , çok değişken bir ruh hali içerisindeyim 2 gündür bir gülüp bir ağlıyorum.

nasıl inanıyor bir yanın
yurtdışından dini bile başka olan birisini hemen ayarlamaya çalışmasına inansan ne olur ? inanmasan ne olur?

her türlü adice aldatmış

Inanma .bahane.isteyen insan 1 ayda belli eder kendini senin yaptgn gibi cekinmeden anlatirdi.kendinden cik yola

Ben beni gerçekten çok sevdiğini sanmıştım hayatımda ilk defa bir insana gerçekten güvenmiştim dün yaşadığım şoku anlatamam ve normal şartlarda bende tutmazdım onu o dakikadan sonra yanımda ama ,o kadar çok ağladı ki bir yanım tıpkı sizin gibi düşünüyor

Ugrunda savasacaginiz bi ask yokki, sen degistigin evelnecek adamin evlendikten sonra sizi ne kdar yipratacgi asikar

Sinirlariniz olsun kimse icin benliginizden.odun vermeyin!

Ben şunu anlamıyorum uzun bir süre bir insanın hayatına dahil ol zamanını çal is ciddiye binince ee benim ailem seni istemiyor sen bunu bilmiyor muydun be adam
birini gördüğün an anlarsın o insanı ailen ister mi istemez mi
böyle iki yüzlü insanlara sinir oluyorum resmen zamanınızı çalmış hem de aldatmis
ben olsam ayrilirdim

size oyle diyor ama bir yandan da hala mesajlasmaya devam ediyodur o hatunla. sakin inanmayin yaa boyle yalan mi olur, yok ben soyledim de ailem istemedi, yok sen beni birakirdin ogrendiginde. gecsin bunlari. sevgiliniz iyi oyuncuymus.

sizi oldugunuz gibi sevip kabul etmeyen bir insandan kurtulmaniz sizin yarariniza olur. isteseydi herkesi herseyi karsisina alir sizinle devam ederdi. demek ki cok da istemiyomus. bir de ustune hemen baskasiyla gorusmeye baslamis ki ben olsam bunu gordugum an ayrilir bir daha adini bile anmazdim.

Gıcık oldum herife pis yalancı

Ailesi kabul etmedi diye bırakıcak adam adammıdır? Üstelik yalan söylüyor açıkça belli değilmi, koy gitsin başka adammı yok bea

Merhaba arkadaşlar, sizleri uzun zamandır okuyorum ama üye değildim buraya yazacağım aklıma gelmezdi . Dün kimseyle paylaşamadığım bir olay yaşadım ve şu an çok kötüyüm. Sevgilimle yaklaşık 7.5 aydır beraberiz ve evlilik planları kuruyorduk ben onu annemle tanıştırdım bütün aileme anlattım evlilik planlarımızı, o ise biz beraber olmaya başlamadan önce bir nişan atmıştı bu yüzden ailesinden çekiniyordu ve benden henüz bahsetmemişti. Bu bayramda bahsetmesini planlıyorduk. Aile yapılarımız çok farklı onun ailesi çok muhafazakar bizse tam tersiyiz ama bana bunları aşabileceğimizi söylüyordu hep. Neyse dün telefonunda başka bir ülkeden yabancı bir kızla çok samimi mesajlaşmalarını yakaladım , ve o an yıkıldım. Bana yaptığı açıklama ise şuydu ben ailemle 20 gün önce konuştum ve seni istemiyorlar (mezhep farklılığı nedeniyle) ama sana bunu söyleyemedim, çok kötüydüm sadece kafam dağılsın diye konuşuyordum o kızla. Sana ailemin seni istemediğini söylediğimde beni bırakacağından emindim dedi. Ne yapacağımı bilemedim sadece ben seni bunun için bırakmazdım savaşırdık dedim o ise senin için ailemi karşıma alamam dedi, ama değişirsen onları ikna etmeye çalışcam dedi. Ben şu an gerçekten çok ama çok kötüyüm ne yapacağımı hiç bilemiyorum kalbim çok ama çok kırıldı ama onu hala seviyorum ,lütfen bana bir akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?
Neyinizin değişmesi gerekiyor?
Bence kaçarak uzaklaşın.

İnsanlar dinini bile değiştiriyor da şu mezhep konusunu aşamıyor. Çok üzücü... Ha böyle diyorum diye benim bu konuda çok modern bir aile yapısına sahip olduğum anlaşılmasın. Malesef her ne kadar ailece saçma diye eleştirsek de bizde de farklı mezhepten biriyle evlenilmez.

Ama şurada en son takılınması gereken konu sanki mezhep. Adam çok kişiliksiz ve yalancı geldi bana. Umarım hiç ama hiç üzülmezsiniz.

Değişmekten kastı , benim daha muhafazakar bir insan olmamı istiyor
Bunlar ol demekle olmaz ki.
O sizden ayrılmak için bahane aramış.
Madem muhafazakar o kadar neden gidip başka kızlarla konuşuyor.
Siz diyemediniz mi ne değişmesinden bahsediyorsunuz, önce kendine bak diye.

Merhaba arkadaşlar, sizleri uzun zamandır okuyorum ama üye değildim buraya yazacağım aklıma gelmezdi . Dün kimseyle paylaşamadığım bir olay yaşadım ve şu an çok kötüyüm. Sevgilimle yaklaşık 7.5 aydır beraberiz ve evlilik planları kuruyorduk ben onu annemle tanıştırdım bütün aileme anlattım evlilik planlarımızı, o ise biz beraber olmaya başlamadan önce bir nişan atmıştı bu yüzden ailesinden çekiniyordu ve benden henüz bahsetmemişti. Bu bayramda bahsetmesini planlıyorduk. Aile yapılarımız çok farklı onun ailesi çok muhafazakar bizse tam tersiyiz ama bana bunları aşabileceğimizi söylüyordu hep. Neyse dün telefonunda başka bir ülkeden yabancı bir kızla çok samimi mesajlaşmalarını yakaladım , ve o an yıkıldım. Bana yaptığı açıklama ise şuydu ben ailemle 20 gün önce konuştum ve seni istemiyorlar (mezhep farklılığı nedeniyle) ama sana bunu söyleyemedim, çok kötüydüm sadece kafam dağılsın diye konuşuyordum o kızla. Sana ailemin seni istemediğini söylediğimde beni bırakacağından emindim dedi. Ne yapacağımı bilemedim sadece ben seni bunun için bırakmazdım savaşırdık dedim o ise senin için ailemi karşıma alamam dedi, ama değişirsen onları ikna etmeye çalışcam dedi. Ben şu an gerçekten çok ama çok kötüyüm ne yapacağımı hiç bilemiyorum kalbim çok ama çok kırıldı ama onu hala seviyorum ,lütfen bana bir akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?

Koşarak uzaklaş ...

Baştan bilmiyor muydu senin nasıl biti olduğunu nasıl evlilik planları yapıyordu o zaman? ya da siz mi kendinizi buna inandırdınız evleniriz diye düşündünüz kendisi de evleniriz dedi mi. Kaldı ki keşke o ailesine açmadan fikirlerini öğrenmeden ailene ciddiyiz evlenicez demeseydin. Zaten ailemi senin için karşıma alamam diyen birinden daha ne beklentiniz olabilir tabi ki ayrılacaksınız ailesi istese bile bu farklılık zaten etkiler sizi.

Hayır ben hiç açmadım evlilik konularını o istiyordu beni de inandırdı hep gelecek planları kuruyordu

Ailesi seni mezhep farkı yüzünde istemiyor o yüzden o da yabancı kızlarla yazışıyor, doğrumu anladım.Sana bir şey söyliimmi ailesinin senden haberi bile yok bence.

Değiş tabi sakın kaybetme seni böyle seven birisini. Renk renk başörtüsü ve pardesü al hatta bir hamama git günahlarından arın!!!

Back
X