Sevgilimin ailesi

ben ortada bir karakter göremedim. adam ayrılık konuşması bile yapmadan soluğu başkasının yanında almış. bu çok aşağılayıcı ve kesinlikle o adamın güvenilmez olduğunu gösteriyor. hangi tarafın şüphe içindeyse ona söyle ağır saçmalıyor. bir de mezhep farkı var deyip yabancı hatuna gitmek neyin kafasıdır. tutarsızlık diz boyu. muhafazakar istiyormuş bir de paşa. Allah sizin önünüze erkenden her şeyi sermiş. dua edin. o adama da tekmeyi gönül rahatlığıyla atın. böyle bir adamdan ne köy olur ne kasaba. vallahi çok sinirlendim:sinirli:

canim ben adamin senin kadar bagli oldugunu dusunmuyorum iloskiye .asil kendi aklimd devam karari yok . olsaydi aileainin karsi olacagini bile bile baslamazdi

Hem aldatma hem ailesinin istememesi ayrı sorun iken sizde ikisi birlikte.Pes yani hala seviyorum ne yapacağım diyorsun.

Canım def et gitsin.Bu yaptığının affı yok bence .Çevir kazı yanmasın olmuş.Sakın inanma ben bir samimiyet görmedim açıkçası.Ne demek onunla öylesine konuşuydum.Kusura bakma ama seven insan sevdiği için her şeyi göze alır.Ailesini napar eder ikna eder.Boş laflar bunlar.

Sen degiseceksin ve kabul edecek oylemi zeytinyagi misali. Degismesi gereken o once sadakati ogrensin. Sevgini unutman lazim sana deger verse bu sekilde davranmaz cabalardi dik dur ve uzaklaş

Ne güzel yalan söyleyen sevgiliniz varmış helal dedim önüne bak ,adam öncekine de yapmış ki nişan atılmış belli.

Yabancı kız tunuslu müslüman yani

Kendisine ve ailesine yakışanı dakikasında bulmuş işte, o zaman neden kaç ay seni oyalamış?

Ailem seni istemiyor lafı da tamamen yalan bence.

Diyelim ki sen mesajları görmeseydin ne olacaktı? Sana ne zaman açıklamayı düşünüyormuş ki? Yalan olduğu burdan belli.

Hemen bitir bence, elle tutulur yanı yok yaptıklarının...

Bir de sana değiş demesi tuz biber olmuş, sıvamış resmen.

kızla ne zamandır konuşuyolarmış ki hemen samimi olmuşlar :işsiz:
sorunu sana anlatıp beraber aşmak yerine başkalarında teselli araması ne kadar saçma :sinirli:

erkeklerden tiksiniyorum sanırım.
sizin arkanızda duracağına böyle şeyler yapıp bir de yalan söyleyen adama basın tekmeyi gitsin. değmez bile.

Merhaba arkadaşlar, sizleri uzun zamandır okuyorum ama üye değildim buraya yazacağım aklıma gelmezdi . Dün kimseyle paylaşamadığım bir olay yaşadım ve şu an çok kötüyüm. Sevgilimle yaklaşık 7.5 aydır beraberiz ve evlilik planları kuruyorduk ben onu annemle tanıştırdım bütün aileme anlattım evlilik planlarımızı, o ise biz beraber olmaya başlamadan önce bir nişan atmıştı bu yüzden ailesinden çekiniyordu ve benden henüz bahsetmemişti. Bu bayramda bahsetmesini planlıyorduk. Aile yapılarımız çok farklı onun ailesi çok muhafazakar bizse tam tersiyiz ama bana bunları aşabileceğimizi söylüyordu hep. Neyse dün telefonunda başka bir ülkeden yabancı bir kızla çok samimi mesajlaşmalarını yakaladım , ve o an yıkıldım. Bana yaptığı açıklama ise şuydu ben ailemle 20 gün önce konuştum ve seni istemiyorlar (mezhep farklılığı nedeniyle) ama sana bunu söyleyemedim, çok kötüydüm sadece kafam dağılsın diye konuşuyordum o kızla. Sana ailemin seni istemediğini söylediğimde beni bırakacağından emindim dedi. Ne yapacağımı bilemedim sadece ben seni bunun için bırakmazdım savaşırdık dedim o ise senin için ailemi karşıma alamam dedi, ama değişirsen onları ikna etmeye çalışcam dedi. Ben şu an gerçekten çok ama çok kötüyüm ne yapacağımı hiç bilemiyorum kalbim çok ama çok kırıldı ama onu hala seviyorum ,lütfen bana bir akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?
Erkenden görmüşsünüz size verdği değeri
Üzülmeyın ayrılın bu kişiden

Merhaba arkadaşlar, sizleri uzun zamandır okuyorum ama üye değildim buraya yazacağım aklıma gelmezdi . Dün kimseyle paylaşamadığım bir olay yaşadım ve şu an çok kötüyüm. Sevgilimle yaklaşık 7.5 aydır beraberiz ve evlilik planları kuruyorduk ben onu annemle tanıştırdım bütün aileme anlattım evlilik planlarımızı, o ise biz beraber olmaya başlamadan önce bir nişan atmıştı bu yüzden ailesinden çekiniyordu ve benden henüz bahsetmemişti. Bu bayramda bahsetmesini planlıyorduk. Aile yapılarımız çok farklı onun ailesi çok muhafazakar bizse tam tersiyiz ama bana bunları aşabileceğimizi söylüyordu hep. Neyse dün telefonunda başka bir ülkeden yabancı bir kızla çok samimi mesajlaşmalarını yakaladım , ve o an yıkıldım. Bana yaptığı açıklama ise şuydu ben ailemle 20 gün önce konuştum ve seni istemiyorlar (mezhep farklılığı nedeniyle) ama sana bunu söyleyemedim, çok kötüydüm sadece kafam dağılsın diye konuşuyordum o kızla. Sana ailemin seni istemediğini söylediğimde beni bırakacağından emindim dedi. Ne yapacağımı bilemedim sadece ben seni bunun için bırakmazdım savaşırdık dedim o ise senin için ailemi karşıma alamam dedi, ama değişirsen onları ikna etmeye çalışcam dedi. Ben şu an gerçekten çok ama çok kötüyüm ne yapacağımı hiç bilemiyorum kalbim çok ama çok kırıldı ama onu hala seviyorum ,lütfen bana bir akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?
Bak sakin bu hatayı yapip bu iliskiyi devam ettirme eger evlenirsen bu olaylar daha kotu hale gelecek bende senin gibi değiştirilmek istedim bunu o istedgi icin degl icimden geldigi icin yaptım ama aile eger problem çıkarıyorsa bu onlar olene kadar devam edecek ne olur yasayan biri olarak soyluyorum evlenip coluk.cocuga karismadan uzulmeden bitir lutfen

Ne kadar seviyorum desende unutursun karsina baskasi cikar seni olduğun gibi kabul edicek herkesin bir dengi vardir boşver gitsin devam edersen mutsuz olursun ailesi istemiyorsa bastan o is yaş o da hemen baska yerlere atmis kendini silmis seni bu saatten sonra onu hayatinda tutman hata olur kendine eziyet olur

yol ver cahile...kanmayın böyle şeylere..aşkı için savaşmayı,başkalarıyla kırıştırmak la karıştırmış.

Aramıza hoşgeldiniz.. oscarandthewolf oscarandthewolf
Benimde ayni sebepten oldu..Boşver hersey olacağına varır..Nasip..

Yok kuzum ya bizimkinde başka bir kadın yoktu Allahtan..
Öyle olsa yemin ederim kıçına tekmeyi basardım sırf bu sebepten.
Konu sahibi, sevgilin ne kadar boşluğa düşerse düşsün onu başkasıyla konuşmaya itecek kadar alçalmış. Ben olsam ne olursa olsun yüzüne bakmazdım. Büyük konuşmayı sevmem ama ağlayıp kendine eziyet edeceğine bir an önce ayrıl, zaten ilerde de ailevi sebeplerden olmayacaktı büyük ihtimalle. Hayırlısı.

Sorun aile istemedi olayi degil anlayamamissin. Seni istemeyen kisi, ve aldatan kisi SEVGILIM dedigin adam. Sen kara carsafa da girsen bu is olmaz.

Back
X