• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi eşyalarımı toplamış

Konu sahibi istersen 1 günlük sevgilinle aynı evde yaşa
Orası beni enterese etmez
Beni kendi tercihlerim bağlar.

Ama sormuşsun ya, bu bence huy değil bu bilinçli yapılan bişey
Beğenmediği her eşyayı kapının önüne koymuyodur dimi ?
Tepkisini belli ediyo bi şekilde..

rica ederim birbirinizi cok sevmıs ve birlikte olmaktan hoşlanmanız kötü bişey değil.
kımse sizin için namus bekçılığı yapamaz.
sadece bunu kendınız yapabılırsınız.benım düşüncem...
eşyalarınızı anne toplasın sen aynı yerıne tekrar koy, kafaya taktığını anlarsa ıyıce bulaşır.
:)
ben bu evın artık yarı sahıbıyım ,senın değil ev sevgılımın mjını ver gerı cekıl:D
ayrıca sevgılıne soyle temızlıkcı falan gelmesın bırlıkte yapın:D

yüzümü güldürdün teşekkür ederim arkadaşım :)))

Konu sahibi istersen 1 günlük sevgilinle aynı evde yaşa
Orası beni enterese etmez
Beni kendi tercihlerim bağlar.

Ama sormuşsun ya, bu bence huy değil bu bilinçli yapılan bişey
Beğenmediği her eşyayı kapının önüne koymuyodur dimi ?
Tepkisini belli ediyo bi şekilde..

İyi de neyin tepkisi oğlu mutlu bununla mutlu olması gerekmez mi?

oğlunun mutlu olduğunu kadın bılmezki.bu yasta bırıde hıssettırmez..
sessiz sakın bırı sanırım sevgılınız.

Neden zamana bu kadar taktınız anlamadım...yorumunuz için teşekkür ederim hayat pencerelerimiz çok farklı.

Sizin hayatınız, sizin seçiminiz, ne yaparsanız yapın.
Hani siz soruyorsunuz ya "annesinin derdi ne gerçekten anlamadım bir fikri olan var mı" diye.
Bizde size fikrimizi söylüyoruz. İsterseniz gündüz tanıyın gece evine gidin, kime ne.

Son düzenleme:
İyi de neyin tepkisi oğlu mutlu bununla mutlu olması gerekmez mi?

sana kardeşimden örnek vereyim belki daha açıklayıcı olur..kardeşimin de sevgilisi gelip kalıyor ki onlar 4 yıldır falan birlikteler annem ziyarete gittiğinde işte kızın bazı eşyalarını buluyor.ama kaldırmıyor tabii.ama telefonda hep söyleniyor daha ortada bi şey yok bu nasıl iş neden o kız orada kalıyor bu kızın ailesi yok mu benim oğlum nasıl uygun bulur bunu diye..kardeşime de kızıyor oğlum ateşle barut yanyana durmaz bak sonra ayrılırsınız kızcağız üzülür sen üzülürsün aynı evde kalmayın diyor.ki benim annem cahil bir kadın değildir ama emin ol bir çok anne bu tepkiyi veriyor.

sana tavsiyem sakın yarışa girme orası sevgilimin evi sana ne olayına getirme konuyu çünkü sen 1 aylık sevgilinin evinde hak iddia edersen o 30 yıllık oğlunun evinde neler yapmaz bi düşün.

sevgilinin ailesi muhafazakar mı? Hem oğluna sormalı,topladığına göre, "oğlum kiminle görüşüyorsun böyle böyle şeyler buldum demeli." demiyorsa sıkıntı görürüm ben canım

Fikri falan umurumda değil aslına bakarsan..ben mutluyum sevgilim de mutlu müdahale etmesin yeter.

Umarım istediğin gibi olur ama sanmıyorum
Yoksa en fazla oğluna bunlar ne ben tasvip etmiyorum derdi o kadar
Eşya toplayıp kapının önüne koymak, gayet sert bi tepki

sevgilinin ailesi muhafazakar mı? Hem oğluna sormalı,topladığına göre, "oğlum kiminle görüşüyorsun böyle böyle şeyler buldum demeli." demiyorsa sıkıntı görürüm ben canım

Hayır muhafazakar değiller. Annesi, babası hala hafta sonları çıkıp balık- rakı yaparlar kız kardeşi var birde o çeşmede yalnız yaşıyor mesela böyle şeylere kapalı bir aile değil. Çocuklarının hayatına müdahale eden insanlar değil anlattığı kadarıyla ama yaptığı şeyi anlamlandıramadım.

şu anda şurada yorum yapan büyük çoğunluk aslında bu durumu yadırgıyor ama medeni olmaya çalışıyor gibi geldi ,banlanmamak için sanırım ,bu kadar medenimiyiz gerçekten ,haa kimsenin hayatı kimseyi bağlamaz bu konuda ok im ama çok tatlı tatlı yorumlar yapılıyor ya şaştım :1:

Bence bu gayet sert bi tepki
Ben olsam eşyamın kapının önüne konmasını, senin yerin burası olarak algılar sevgilimle görüşmeye devam etsem de evine gitmem

şu anda şurada yorum yapan büyük çoğunluk aslında bu durumu yadırgıyor ama medeni olmaya çalışıyor gibi geldi ,banlanmamak için sanırım ,bu kadar medenimiyiz gerçekten ,haa kimsenin hayatı kimseyi bağlamaz bu konuda ok im ama çok tatlı tatlı yorumlar yapılıyor ya şaştım :1:

evet.. mesela ben :21:.. arkadaşın yaşam tarzı,ilk okuyuşta hiç hoş karşılamadım ama yardıma ihtiyacı var,böyle devam etmemesini ve evlenmesini de öneriyorum.. arkadaşı da sinirlendirip elime birşey geçmez canım :10: şöyle de bir durum var,kendi kız kardeşim yapsa saçından tutup ümüğüne yapışırım :35:bizim kültürümüzde yoktur ama işte arkadaşın yaşam tarzı böyle.. don't panic :32:

Back
X