• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi eşyalarımı toplamış

şu anda şurada yorum yapan büyük çoğunluk aslında bu durumu yadırgıyor ama medeni olmaya çalışıyor gibi geldi ,banlanmamak için sanırım ,bu kadar medenimiyiz gerçekten ,haa kimsenin hayatı kimseyi bağlamaz bu konuda ok im ama çok tatlı tatlı yorumlar yapılıyor ya şaştım :1:

bu korkunun adı kibimiz var banımız var muneciyiz havamız var :9:

ben kendi adıma evlenmeden önce bir arada yaşamaya karşıyım ama kimsenin kararı da beni ilgilendirmez sonuçta.medeniyetle bu durumu bağdaştırmıyorum çünkü.

konu sahibinin sıkıntısı birlikte kalmak değil annenin davranışı ki kadın zaten açık şekilde msjını vermiş.

Son düzenleme:
şu anda şurada yorum yapan büyük çoğunluk aslında bu durumu yadırgıyor ama medeni olmaya çalışıyor gibi geldi ,banlanmamak için sanırım ,bu kadar medenimiyiz gerçekten ,haa kimsenin hayatı kimseyi bağlamaz bu konuda ok im ama çok tatlı tatlı yorumlar yapılıyor ya şaştım :1:

hepimiz "bişey derdim ama ban yemeye değmez"cileriz:kkk:

1 Ay gibi kısa bir sürede sevgilinle aynı evde yaşamaya başlamanı uygun bulmadım açıkçası tabi bu senin hayatın beni alakadar etmez:19: Sevgilinin annesi de hoş karşılamamış olucak ki eşyalarını toplamış sana üstü kapalı bir şekilde gelme dercesine :34:

30 küsür yaşında adamın evine gelip temizliğini yaptırıyor ve başında duruyor. Eve bir kadın tutulması gerekiyorsa, sevgilin tutsun bence. Başında da kendi olsun, illa biri olacaksa. Oğlunun hayatına fazla müdahale ediyor gibi geldi. Ayrıca ne olursa olsun oğlunun eşyalarına karışamaz, ne kadar ayıp.
Tabi onları tanımadan böyle söylemek haksızlık belki de, ben sadece tek bir durumdan yola çıkarak söylüyorum.

kadın muhafazakarsa ,bilerek yapmıştır. ha bu tarz ilişkilere doğal bakıyorsa art niyet olmadan toplamıştır.
benim çevremde bu tarz ilişkilere normal bakılıIr. annelerde aileLerde. ki biz sanırım böyle bakanlar çok azınlıktayız.
Bana kalırsa kadın muhafazakar.
bunu bilinçli yapmış olması yüzde yüz ihtimal.
ha doğrumu yapmış. yanlış ve çok ayıp etmiş bana sorarsan.

Son düzenleme:
annesi eşyalarınızı toplayarak kısaca size işte kapı buda sapı demiş

1 aydır güzel giden bir ilişkim var.. Erkek arkadaşım 38, ben 28 yaşındayım. O 2 yıl evli kalıp 30 yaşında boşanmış. 8 yıldır yalnız yaşıyor. Hafta sonları bazen de hafta içi onda kalıyorum. Çok iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok. Evinde diş fırçam, deo, şampuan oje ıvır zıvır eşyalarım var her seferinde taşımamak için elbise, etek ayakkabılarım falan da. Salı günü annesi temizlikçi kadınla evine gidip temizlik yapmış. Her ay gelen bir kadın var annesi de başında duruyor ütüsünü, çamaşırı hallediyor. Eşyalarımı götürmek için plaj çantama koymuştum girişte plaj çantam duruyordu. Dün akşam gene onda kalacaktım beni işten aldı eve gittik banyoya bir girdim şok kadın bana ait ne varsa toplamış şampuandan diş fırçasına gardropta duran elbiseye ayakkabılıktaki ayakkabıya kadar ki gardropda geceliğim, iç çamaşırlarım falan da vardı... her şeyi plaj çantasının içine doldurmuş. Ev terliklerimi bile haliyle bozuldum. Balık yapacaktık beraber mutfağa gittim sevgilimin yanına garibim balıklarla uğraşıyor tabi benim yüzüm asıldı. Ne oldu diye sordu üsteledi falan nasıl söylenir böyle bir rahatsızlık bilemedim. Geçiştirdim. Yedik yemeğimizi tv izliyoruz içi içimi yiyor söyledim. Ben çok bozuldum annen senin bir ilişkin olmasını istemiyor mu beni tanımıyor bile dedim. Şahsi algılama annemin huyu bu ona yabancı gelen her şeyi toplar. DVD koleksiyonumu bile fazlalık diye çöpe atmış bir kadın söylerim bir daha böyle bir şey yapmaz dedi. Sevgilimin bir suçu yok sonuçta o topla demedi ama ben neden böyle bir şey yaptı hala anlam veremiyorum. Eşyalarımın hepsini aldım. Sevgilim yerleştirdi ben tekrar topladım çünkü çok çirkin bir şey bence. Sevgilimi seviyorum, onunla mutluyum ama annesinin derdi ne gerçekten anlamadım bir fikri olan var mı?

Bence annesinin bir derdi yok sizinle ikinizde aklı başında insanlarsınız sonuçta,
Bende 2 yıldır sevgilimle yaşıyorum ilk tanıştığım günden beri,yaşam tarzımız farklı,yadırganmasın herkesin kendi hayatı!
O benim evime gelirdi,ben ona giderdim,
E tabi annemde evime geliyodu,afedersin donuna kadar bende oluyodu aynı şekilde benimde onda.
Annem yadırgamadı tabi ama başlarda ben evde olmadığım zaman ıvır zıvır ne varsa yıkar ütüler öyle koyardı lazım olur diye,
Sonra aynı evde yaşamaya başladık ne nerde bilemediğimizden,annem bize gelir yine aynı...Ne bulursa biyerlere tıkıştırır..
Biz ona gittiğimizde de aynı tas aynı hamam klasik türk kadını işte ortalık dağılmasın diye bütün gün toparlar öyle bi dağınıklığımda yok yani ona göre daha çocuğum işte ben işimi gücümü yapayım o annelik yapsın bize..
Keyfine bak yani canım zamanı gelince tanışırsınız anlaşırsınız düşünme bunları,hayatın gerçekleri benimki 3 kere evlenmiş öleyim mi yani demekki kadın kadın değilmiş adamlıkla alakası yok boşanmanın!:16:

1 aydır güzel giden bir ilişkim var.. Erkek arkadaşım 38, ben 28 yaşındayım. O 2 yıl evli kalıp 30 yaşında boşanmış. 8 yıldır yalnız yaşıyor. Hafta sonları bazen de hafta içi onda kalıyorum. Çok iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok. Evinde diş fırçam, deo, şampuan oje ıvır zıvır eşyalarım var her seferinde taşımamak için elbise, etek ayakkabılarım falan da. Salı günü annesi temizlikçi kadınla evine gidip temizlik yapmış. Her ay gelen bir kadın var annesi de başında duruyor ütüsünü, çamaşırı hallediyor. Eşyalarımı götürmek için plaj çantama koymuştum girişte plaj çantam duruyordu. Dün akşam gene onda kalacaktım beni işten aldı eve gittik banyoya bir girdim şok kadın bana ait ne varsa toplamış şampuandan diş fırçasına gardropta duran elbiseye ayakkabılıktaki ayakkabıya kadar ki gardropda geceliğim, iç çamaşırlarım falan da vardı... her şeyi plaj çantasının içine doldurmuş. Ev terliklerimi bile haliyle bozuldum. Balık yapacaktık beraber mutfağa gittim sevgilimin yanına garibim balıklarla uğraşıyor tabi benim yüzüm asıldı. Ne oldu diye sordu üsteledi falan nasıl söylenir böyle bir rahatsızlık bilemedim. Geçiştirdim. Yedik yemeğimizi tv izliyoruz içi içimi yiyor söyledim. Ben çok bozuldum annen senin bir ilişkin olmasını istemiyor mu beni tanımıyor bile dedim. Şahsi algılama annemin huyu bu ona yabancı gelen her şeyi toplar. DVD koleksiyonumu bile fazlalık diye çöpe atmış bir kadın söylerim bir daha böyle bir şey yapmaz dedi. Sevgilimin bir suçu yok sonuçta o topla demedi ama ben neden böyle bir şey yaptı hala anlam veremiyorum. Eşyalarımın hepsini aldım. Sevgilim yerleştirdi ben tekrar topladım çünkü çok çirkin bir şey bence. Sevgilimi seviyorum, onunla mutluyum ama annesinin derdi ne gerçekten anlamadım bir fikri olan var mı?

Bunda anlamayacak bir şey yok bence mesaj gayet net kapıya koymuş eşyaları işte.. ha doğru mu yapmış bence hayır ama kendine göre tepkisini koymuş.. benim uygun bulduğum bir yaşam biçimi olmamasına karşın sizi yargılayacak değilim ama neden annesi böyle bir şey yapmış diye sormanıza şaşırdımm.. çok açık sebep yani, iyi niyet falan aramayın.. ki madem umurunuzda değil sizde o zaman boşverin.. Varlığınızı bu şekilde belli etmeniz bence pekte iyi bir izlenim değil ciddi bir şeyler düşünüyorsanız ilerisi için tabi..

Bence annesinin bir derdi yok sizinle ikinizde aklı başında insanlarsınız sonuçta,
Bende 2 yıldır sevgilimle yaşıyorum ilk tanıştığım günden beri,yaşam tarzımız farklı,yadırganmasın herkesin kendi hayatı!
O benim evime gelirdi,ben ona giderdim,
E tabi annemde evime geliyodu,afedersin donuna kadar bende oluyodu aynı şekilde benimde onda.
Annem yadırgamadı tabi ama başlarda ben evde olmadığım zaman ıvır zıvır ne varsa yıkar ütüler öyle koyardı lazım olur diye,
Sonra aynı evde yaşamaya başladık ne nerde bilemediğimizden,annem bize gelir yine aynı...Ne bulursa biyerlere tıkıştırır..
Biz ona gittiğimizde de aynı tas aynı hamam klasik türk kadını işte ortalık dağılmasın diye bütün gün toparlar öyle bi dağınıklığımda yok yani ona göre daha çocuğum işte ben işimi gücümü yapayım o annelik yapsın bize..
Keyfine bak yani canım zamanı gelince tanışırsınız anlaşırsınız düşünme bunları,hayatın gerçekleri benimki 3 kere evlenmiş öleyim mi yani demekki kadın kadın değilmiş adamlıkla alakası yok boşanmanın!:16:

canım sevgilin 3 kez evlenip boşanmış ve karşısındaki 3 farklı kadın hep hatalıymış ve kadın değilmiş öyle mi? adamın suçu hiç yokmuş yani üçü de ona rastlamış.ilginç bi bakış açın var.tamam sevgilin adam ne mutlu da sırf seviyosun onu öveceksin diye sende bi kadın olarak eski eşlerini harcamasaydın iyiydi :31:

Kadın size mesaj vermiş. Bir aylık ilişkideki hızı kesmek icin tümsek vazifesi edinmiş :)

1 aylık birliktelikte siz adamın evine geceliğinizi, diş fırçanızı ojenizi cartınızı curtunuzu koyarsanız
adamın anası da toplar tabii onları. bir türk anası olarak atmadığına dua edin bence :))
başından kötü bir evlilik geçti bir daha hataya düşsün istemiyordur belki ha ;)
oğluna direkt söylemesede sinyal gönderiyor bence

Son düzenleme:
canım sevgilin 3 kez evlenip boşanmış ve karşısındaki 3 farklı kadın hep hatalıymış ve kadın değilmiş öyle mi? adamın suçu hiç yokmuş yani üçü de ona rastlamış.ilginç bi bakış açın var.tamam sevgilin adam ne mutlu da sırf seviyosun onu öveceksin diye sende bi kadın olarak eski eşlerini harcamasaydın iyiydi :31:

İlk eşi ölmüş,ikinci eşi başkasından çocuk peydahlayıp yalan söylemiş üstüne hamile kalmış tekrar,3süde korunuyorum diye çocuk doğurmuş,kadınlarda bişey yok gibi değil mi ? :)
Bilmeden yorum yapmayalım lütfen benim kadınları harcadığım yok adam olmayıp boşananda var böyle aşşağılıklara denk gelende! :ssz:

Fikri falan umurumda değil aslına bakarsan..ben mutluyum sevgilim de mutlu müdahale etmesin yeter.

ya hangi dul erkek bundan şikayetçi olur ki ?
daha 1 aylık tanışmada eve yerleşen bir kız arkadaş :31:
ne naz var ne niyaz. üstelik nikah bile istememiş birşeyler için. valla bundan iyisi şamda kayısı :32:

İlk eşi ölmüş,ikinci eşi başkasından çocuk peydahlayıp yalan söylemiş üstüne hamile kalmış tekrar,3süde korunuyorum diye çocuk doğurmuş,kadınlarda bişey yok gibi değil mi ? :)
Bilmeden yorum yapmayalım lütfen benim kadınları harcadığım yok adam olmayıp boşananda var böyle aşşağılıklara denk gelende! :ssz:

yorum yok..konuyu dağıtmak istemem.

birinci ölmüş tamam, hadi ikinci de çocuk "peydahlamış" başkasından. üçüncüyü sırf hamile kaldı diye mi boşamış. dikkat et canım. terketmek adamın bünyesinde bağışıklık kazanmış olabilir. o kadın olamayan üçüncülerin dördüncüsü olma ihtimalin yüksek:31:

Niyetin bu adamla evlilkse kayıvalidenle çok sorunun olur gibi.. Geldin oğlumun evine oturdun falan.. Belli ki bu hayat tarzı onlara göre değil.. .

Bence erkek arkadaşının söylediğine inan.
Annesi böyleymiş yapacak bişey yok.
Annesi toplar sen geri yerleştirirsin:34:
Mutluysan takma kafana bu tür şeyleri.

1 aylik iliski yeni yani kadinda krndince hakli eve gidip gelen bi kiz gecelik ic camasiri hosuna gitmemis hepsini doldurmus torbaya demekki hosnut degil
Benim ogullarimda boyle biseyle karsilassam cope bile atardim :)

birinci ölmüş tamam, hadi ikinci de çocuk "peydahlamış" başkasından. üçüncüyü sırf hamile kaldı diye mi boşamış. dikkat et canım. terketmek adamın bünyesinde bağışıklık kazanmış olabilir. o kadın olamayan üçüncülerin dördüncüsü olma ihtimalin yüksek:31:

Konu ben değilim de evet 3.sünü sırf oyüzden boşamış tatlım korunuyorum diye yalan söylediği için!
Sana tecavüz eden bi kocaya katlanamayacağın gibi...
4.sü olma ihtimalim yok canım ben kendi başıma çocuk doğurmam o istemeden!
Sırf istedi diyede doğurmam kendimi hazır hissetmeden.
Çok şükür mutluyuz allah bozmasın:nazar:

Back
X