Sevgilimin annesi.. Nolur yardım edin

rakirockks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
99
34
88
Arkadaslar yardım edin nolur. o kadar çıkmazdayım ki günlerdir düsünüp üzülüyorum kendi kendime. bir buçuk senedir çıktığımız erkek arkadasımın ailesiyle öncedendir tanısıyodum. ilk baslarda çok seviyolardı üstüme dusuyolardı benim. evlerine çağırıyolardı gidip yemek yiyoduk bazen hal hatır sormaya gidiyodum annesi ve babası gençler diye arkadas gibiydik cidden beni kendi kızları gibi görüyolardı sonra bütün ailesiyle tanıstım aynı zamanda aileler de tanıstı. annem çok gitme evlerine derdi ben dinlemezdim ama haklıymıs simdi keske annemi dinleseydim diyorum. annesi çok kıskanmaya basladı oğlunu. bu sene üniye gitti iki üç haftada bir görüsüyoruz zaten üç günlüğüne geliyo onda da bir gün görüsüyoruz kendi de diyo seni özlemesem gelir miyim senin için geliyorum diye. ama annesi hep söyleniyo evde dur diye sürekli kavga ediyolar evde. artık bize komsu geldiler evlerimiz yakın oldu annesi demis ki kızı çok getirme eve senin de kız kardesin sizi örnek alır ilerde oğlan getirir demis. geçenlerde benim yanımda hastaneye geldi sevgilim, annesi kızmıs ona Nisan yok bisey yok o kendi gidemiyo mu sen niye yanında gidiyosun diye. bir ara sevgilimi aradım ulasamadım üst üste çaldırdım bu ne böyle zırt bırt aranır mı diye bağırmıs. yani bitek bunlar değil artık görüsünce bile konusmuyo benimle ben de onunla konusmuyorum. sadece yüzümüze gülüyoruz hal hatır soruyoruz. bir daha evlerine de gitmek istemiyorum zaten. inanın çok kötü hissediyorum kendimi kötü kız mıyım acaba diye düşünmekten bir hal oldum. sevgilime ağlıyorum o da biliyorum kıskandığını annemin diyo o da üzülüyo sinirleniyo. nasıl davranmam ne yapmam gerek nolur bir yol gösterin. facebookta bile artık resimlerimizi paylasımlarımızı beğenmemeye inat etmis hiç beğenmiyo yorum yapmıyo. ağlıyorum sürekli çok doldum bisey yapın nolur..

Keşke en baştan çok gidip gelmeseydin kadın daha fazla dayanamamis kıskançlık tavan yapmış tabi bir de şimdiden öğrenmen de iyi kıskançlık krizlerini ..Allahtan sevgilin de annesi ni biliyor ..bence çok kafana takma bir de şu face meselesi bence çok gereksiz beğense ne begenmezse.Sevgilinin dengeyi saglaması önemli .

Keşke en baştan çok gidip gelmeseydin kadın daha fazla dayanamamis kıskançlık tavan yapmış tabi bir de şimdiden öğrenmen de iyi kıskançlık krizlerini ..Allahtan sevgilin de annesi ni biliyor ..bence çok kafana takma bir de şu face meselesi bence çok gereksiz beğense ne begenmezse.Sevgilinin dengeyi saglaması önemli .

ya beğenmesi benim için zerre önemli değil de, sadece görüyo paylasımlarımızı ama inatla beğenmiyo kin dolmus gibi. baskalarının paylastıklarını beğeniyo çevrimiçi mesela her zaman. ben tavır almasına üzülüyorum. ilerde ana kız gibi olmak isterken gelin kaynana olmayalım istiyorum. napıcam nasıl davranıcam bilmiyorum :(

Kim istemez ki anne kız gibi olmayı...Burası kV den şikayet edenlerle dolu malesef... ama yapacak birşey yok malesef kV adayın oğlunu fazlasıyla kiskaniyor eğer evlenirsen asla ve asla eşine annesinin yanında kızma o zaman öyle bir kendi tarafina çekiyor ki akıl sır ermez:KK53::KK53:

Kim istemez ki anne kız gibi olmayı...Burası kV den şikayet edenlerle dolu malesef... ama yapacak birşey yok malesef kV adayın oğlunu fazlasıyla kiskaniyor eğer evlenirsen asla ve asla eşine annesinin yanında kızma o zaman öyle bir kendi tarafina çekiyor ki akıl sır ermez:KK53::KK53:
yaa inanır mısın bunu simdiden yasadım bide su doğru mu bilmiyorum belki ben süpheleniyorumdur ama mesela biz sevgilimle beraberken oğluna sarılıyo öpüyo sözler söylüyo asıkmıs gibi bakıyo o kadar yapay geliyo ki niye yapıyo bunu bilmiyorum :(

Baştan senin hatan var evet şimdi nişan evlilik arifesi çok yıpratıcı olacak muhtemelen müstakbel kv sayesinde..

Bu kıskançlık olayı oluyor çoğu erkek annesinde ama işte önceden çok yüz vermeseydin sonradan çıkardı şimdiden çıkmış artık yapacak birşey yok bu saatten sonra seviyeni koru..

Baştan senin hatan var evet şimdi nişan evlilik arifesi çok yıpratıcı olacak muhtemelen müstakbel kv sayesinde..

Bu kıskançlık olayı oluyor çoğu erkek annesinde ama işte önceden çok yüz vermeseydin sonradan çıkardı şimdiden çıkmış artık yapacak birşey yok bu saatten sonra seviyeni koru..
evet seviyemi korumak istiyorum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum zaten evlerine artık gitmicem mesaj falan atmicam önceden o atardı ben atardım görüstüğümüzde nasıl davranmalıyım :(

evet seviyemi korumak istiyorum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum zaten evlerine artık gitmicem mesaj falan atmicam önceden o atardı ben atardım görüstüğümüzde nasıl davranmalıyım :KK43:
Kesinlikle arama sorma zaten yüz yüze mecburen geldiğin durumlarda hiç bozuntuya vermeden gülümse
-nasılsınız,iyi misnz?ben de iyiyim teşekkürler..bu kadarlık muhabbet yeter..

peki sevgilimle bulustuğumuzda söylenmesi nasıl çözülücek :( ne zaman benim yanıma çıksa laf eder oldu kadın artık

Çekilmez böylesi de , evlendiğinizde sizin evinizden çıkmaz müstakbel kayınvalideniz. Mesafenizi koruyun artık.

Öncelikle ne olursa olsun adını koymadan samimiyetin her daim fazlası hatalara yol açar. Karşı tarafın annesi büyük ihtimalle dolduruşa gelmiş etrafındaki insanlar sebebiyle ve bu yüzden bir müddet sonda tavır almaya başlamıştır. Bu konuda sana tavsiyem , aile konusuna erkek arkadaşınla kesinlikle girmemen ve üstelememen . Erkek arkadaşın ortada kalmış ve vereceği karar sağlıklı olmayabilir. Sadece bu yüzden ilişki bitmesi yazık olur. Ne olursa olsun ilişkiniz hakkında birşeyler paylaşın aileler ilişkiniz içerisine sokmayın. Bu görev mncslikli sana düşüyor.

haklısınız zaten sevgilim okula baska sehire gitti biz annesiyle komsu kaldık aynı mahallede ama yine de gitmicem mesaj da atmicam. insallah böyle aramıza giren mesafeler ön yargılar kalkar çok rahatsızım bu durumdan. bulusmamıza dahi kızmaya söylenmeye basladı kadın resmen

bu noktada yapilacak cokta birsey yok.
siz gereksiz yere yuzgoz olmussunuz.
o yuzden sizin yapacaginiz tek sey sabir gostermek.
bu noktada sevgilinize de fazla yuklenmeyin sonradan ters tepecektir.
her daim mesafe iyidir. size tecrube olsun.

bu noktada yapilacak cokta birsey yok.
siz gereksiz yere yuzgoz olmussunuz.
o yuzden sizin yapacaginiz tek sey sabir gostermek.
bu noktada sevgilinize de fazla yuklenmeyin sonradan ters tepecektir.
her daim mesafe iyidir. size tecrube olsun.
evet haklısınız. tecrübe oldu gerçekten. peki ilerde düzelir miyiz? ilk zamanlarda yüzgöz değildik hep ağırdan alırdım kendimi o zamanlar çok kıymetli görürlerdi bu yüzden. tekrar düzelir mi bu durum? yine eskisi gibi kıymetli olur muyum :(

Arkadaslar yardım edin nolur. o kadar çıkmazdayım ki günlerdir düsünüp üzülüyorum kendi kendime. bir buçuk senedir çıktığımız erkek arkadasımın ailesiyle öncedendir tanısıyodum. ilk baslarda çok seviyolardı üstüme dusuyolardı benim. evlerine çağırıyolardı gidip yemek yiyoduk bazen hal hatır sormaya gidiyodum annesi ve babası gençler diye arkadas gibiydik cidden beni kendi kızları gibi görüyolardı sonra bütün ailesiyle tanıstım aynı zamanda aileler de tanıstı. annem çok gitme evlerine derdi ben dinlemezdim ama haklıymıs simdi keske annemi dinleseydim diyorum. annesi çok kıskanmaya basladı oğlunu. bu sene üniye gitti iki üç haftada bir görüsüyoruz zaten üç günlüğüne geliyo onda da bir gün görüsüyoruz kendi de diyo seni özlemesem gelir miyim senin için geliyorum diye. ama annesi hep söyleniyo evde dur diye sürekli kavga ediyolar evde. artık bize komsu geldiler evlerimiz yakın oldu annesi demis ki kızı çok getirme eve senin de kız kardesin sizi örnek alır ilerde oğlan getirir demis. geçenlerde benim yanımda hastaneye geldi sevgilim, annesi kızmıs ona Nisan yok bisey yok o kendi gidemiyo mu sen niye yanında gidiyosun diye. bir ara sevgilimi aradım ulasamadım üst üste çaldırdım bu ne böyle zırt bırt aranır mı diye bağırmıs. yani bitek bunlar değil artık görüsünce bile konusmuyo benimle ben de onunla konusmuyorum. sadece yüzümüze gülüyoruz hal hatır soruyoruz. bir daha evlerine de gitmek istemiyorum zaten. inanın çok kötü hissediyorum kendimi kötü kız mıyım acaba diye düşünmekten bir hal oldum. sevgilime ağlıyorum o da biliyorum kıskandığını annemin diyo o da üzülüyo sinirleniyo. nasıl davranmam ne yapmam gerek nolur bir yol gösterin. facebookta bile artık resimlerimizi paylasımlarımızı beğenmemeye inat etmis hiç beğenmiyo yorum yapmıyo. ağlıyorum sürekli çok doldum bisey yapın nolur..

Bak canım eger adamla ciddiysen ve adam senile ciddiyse telafi edilemeyecek hiç bir şey yok
Sana bir kaç öneri verebilirim
Oncelikle durumu analiz edelim
Annesi oglunu sana kıskanmış ola bilir evet. Anneler kıskanır .Sende anne oldugun zaman kıskanacaksın emin ol.
Oglunun sana cok baglı olsugunu düşünmesi ona kendini ikinci dereceli biri gibi hiss ettirmiş ola bilir. ( öyle olasa bile )
Onemli olan gerekli dengeyi saglamak. Kadının yanında fazla cici bici olmayınız .
Erkek arkadaşın evde oldugu dönemlerde fazla aramaya çalışma
Annesinin yanında artık geliniymişsin gibi gibi davranışlar sergilemekten kaçın.Çübki her fırsatta öyle olmadığını sana hatırlatacak
Hiç bir zaman asla ve katiyyen erkek arkadaşına annesini kotüleme yada hakkında negativ bir şey söğleme( burası çok çok önemli)
Annesi kötulerse bile sen onu ovdugun zaman erkek arkadaşın senden uzaklaşmak için bir neden görmeyecek ( annesinin yaptıklarından ve tavırlatından dolayı oyle bir dönem ola bilir)
Annesi yüzünden erkek arkadaşının üzerine gitme
Senin yüzündrnde erkek arkadaşının annesi ile yüz yüze gelmesine müsade etme .Böyle bir beklentin olmasın asla çünki yüzde 99 kaybeden sen olursun.

Unutma bir ilişkinin nasıl yuruyecegi 98% kadın tarafa baglıdır.

evet haklısınız. tecrübe oldu gerçekten. peki ilerde düzelir miyiz? ilk zamanlarda yüzgöz değildik hep ağırdan alırdım kendimi o zamanlar çok kıymetli görürlerdi bu yüzden. tekrar düzelir mi bu durum? yine eskisi gibi kıymetli olur muyum :KK43:

Bu tamamen sizin davranislarinizla orantili olacak birsey.
Bu noktadan sonra tekrar eskisi gibi olur musunuz bilemem tabii ki.
Fakat malesef o arada olmasi gereken mesafeyi zamaninda kuramamissiniz.
Zararin neresinden donulse kardir, biraz daha mesafeli yaklasin.
Daha dogru olacaktir.

Back
X