- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Evet biz anlamadık
Lütfen anlatır mısınız?
Size katıldım. Tutarlılık açısından evet beni de şaşırtırdı açıkçası. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. konu sahibine sen de açıksın ona bakarsan diyenler olmuş ama evet bu kız açık, annesi de kapalı. Herkes kendi açısından tutarlı, orada sorun yok. kayınvalidenizi de kendi tutarsızlığı içinde kabul etmeniz gerekiyor. Sonuçta herkesin kendi hayatı. Erkek arkadaşının bu paylaşımından annesinin haberi olmayabilir ayrıca.tutarlılık yok yani annesi tesettürlü ise her hali o halde olması gerekir. evde tabiki rahatça haraket eder fotoğrafta çeker ama bunu başkaları ile paylaşmaz. yani kadının nasıl yaptığı değil önemli olan tutarlılık.
Oyleee dusunsenize sevgili yapmak ve tesettursuz olmakta sorun yok ama kadin belki oglunun dikkatsiz bir aninda cektigi tek bir fotograf yuzunden hanim kizimizin ailesi tarafindan muhafazakarlik standartlarina uymadigi icin elestirilebilir.Heee anladim sevgili olmak sorun degil de anasinin turbani sorun
Ailenizin o derece de muhafazakar olduğunu düşünmüyorum. Şekil A siz
Ne diyim Allah akıl fikir versinOyleee dusunsenize sevgili yapmak ve tesettursuz olmakta sorun yok ama kadin belki oglunun dikkatsiz bir aninda cektigi tek bir fotograf yuzunden hanim kizimizin ailesi tarafindan muhafazakarlik standartlarina uymadigi icin elestirilebilir.
Sevgilisi dindarmış ama annesinin başı açık fotoğrafını paylaşmış konu sahibi buna anlam verememiş. Bu da rahatsız etmiş. Ben de anlam veremedim şuan
tutarlılık yok yani annesi tesettürlü ise her hali o halde olması gerekir. evde tabiki rahatça haraket eder fotoğrafta çeker ama bunu başkaları ile paylaşmaz. yani kadının nasıl yaptığı değil önemli olan tutarlılık.
Aynen cunku bazen olabiliyor oyle isler. Erkekler pek anlamiyor eger dindar degillerse bu tesetturun ciddiyetini.Belki kadının haberi bile yok insta'da oğlunun başı açık foto attığından =)) haberi olsa oğluna çemkirecek belki de beni sosyal medyaya malamat ettin diye =))
Sorun şu ki sevgiliniz annesinin tesettürüne saygısız. Onu ev haliyle sosyal medyada paylaşması bunu gösteriyor. Kadın tesettürlü de olsa elbette evde istediği gibi durur ama bunu paylaşmak ciddi terbiyesizlik.Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
SananeÖncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?