- 24 Ağustos 2020
- 3.251
- 8.241
- 108
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Evet sanane herkesin kendi hayatıÖncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Demek maneviyatla takmıyor örtüyü.Ama sizi de bu kadar ilgilendirmemesi gerekiyor sonuçta herkes kendi bacağından asılır.Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Oooooooooffff offfffÖncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Sevgilisi dindarmış ama annesinin başı açık fotoğrafını paylaşmış konu sahibi buna anlam verememiş. Bu da rahatsız etmiş. Ben de anlam veremedim şuanBende türbanlıtım ama evde açıgım sizi ilgilendiren bişey yok kadın evde tabiki açacak başını yani
Sizi ilgilendirmez.
Eğer aileniz bu kadar muhazafakarsa dünür olacakları kişinin türbanın değil kendi kızlarının açıklığına karışsınlar mesela.
Bunu kötülük olsun diye söylemiyorum, insanlar önce kendi ailesine baksın. Ailenizin ne haddine?
Ay benim annem eşimin annesinin açıklığına laf etse önce ben sanane derim
Sanane,sizene. Bunu kmse sorgulayamaz. Eminim böyle giyinin kişide doğruyu yanlışı biliyodur ve tercihi budur kimse ders veremez dimi
Size ne?
Size ne?
Burnunuz yerinde kalsin bence.
Herkesin muhafazakarligi kendine aileniz ne hakla rahatsiz oluyor anlamadim. Herkes kendi özgur hur iradesiyle yasasin kime ne ya
konu acacak kadar onemli bi durum
Nisanli degiller muhafazakar aile kizimiz sevgili yapmis. Sevgili yapmakta sorun yok ama mustakbel kayinvalidenin tesetturune karisiyor tesettursuz haliyle.
O zaman hayat görüşlerimiz farklı deyip ayrılın sevgilinizden
Sevgiliniz annesini yargılamak sizin ailenize mi düştü?
Siz kimsiniz ki insanların hayatı, inancı, tercihi ve giyimi hakkında yorum yapıyorsunuz? Siz önce kendinize bakın.
ailene ne ki bundan sizde acikmissiniz napsin kadın ailen için kapansinmi yani
Yok yok yanlış anlamadım :) Ne güzel karşılıklı konuşuyoruz, bunda hiçbir sorun yok. Ama mesela konu sahibi başlı başına fiyasko. Bir insan tutarlı olmalı, madem kayınvalidenin türbanlı olmanı istiyorsun başta sen gir madem türbana?
Sayfa sayfa mesajlar yazılmış konu sahibine giydirilmişYa bir de konuyu açıyorlar sonra biz bize takılıyoruz nasıl sinir oluyorum. Gel bi cevap ver dimi ama yok hele de çoğunluk hatalısın dediyse araki bulasın
Bu zihniyetlerin tutarlı olduğu tek alan doğruyu kabul etmemek oluyor malesef
Yaw bir düşün, ölç tart ama yok
Sayfa sayfa mesajlar yazılmış konu sahibine giydirilmişBen mi yanlış anlıyorum diye konuyu yeniden okudum ama sorun bence kapalı açık mevzusu değil, sevgilisi dindarmış, ama annesi kapalı olduğu halde onun başı açık fotoğrafını paylaşmış konu sahibi buna anlam verememiş. Bu da rahatsız etmiş.
Hadi itiraf edin sizi rahatsız eden kayınvalidenin açık veya kapalı poz vermesi değil .. Oğlu ile bir fotoğraf çektirmesi ve size yollamaları..Aşırı, delu gibi kıskandındınız değil mi?Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Söyle belki sayfasında sadece kendi tanıdıkları var ondan olabilirSevgilisi dindarmış ama annesinin başı açık fotoğrafını paylaşmış konu sahibi buna anlam verememiş. Bu da rahatsız etmiş. Ben de anlam veremedim şuan
Sevgilisi dindar yada değil annesinin fotosunu paylaşmış bu yine konu sahibini ilgilendirmezSayfa sayfa mesajlar yazılmış konu sahibine giydirilmişBen mi yanlış anlıyorum diye konuyu yeniden okudum ama sorun bence kapalı açık mevzusu değil, sevgilisi dindarmış, ama annesi kapalı olduğu halde onun başı açık fotoğrafını paylaşmış konu sahibi buna anlam verememiş. Bu da rahatsız etmiş.
Saçma düşünüyorsunuz.Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
O sizin görüşünüz, öyle düşünür ve öyle davranırsınız. Kadın sizinle aynı düşünmek ve davranmak zorunda değil.Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?