Sevgilimin annesi

Evlenince neden karakterinize bir ağırlık gelsin ki manastıra mı gireceksiniz?

Sevgilinizde ailesi de rengini belli etmiş, artık daha temkinli olun vereceğiniz evlilik kararında..

Evlenenler daha oturaklı giyiniyormuş bende evlenince çeki düzen vermek istermişim kendiliğimden

En son nolur giymeyiversen bu zamana kadar hiç karışmadım istediğin gibi giyindin evlendikten sonrada sen biraz bize uysan olmaz mı ne kaybedersin dedi

Evlenenler daha oturaklı giyiniyormuş bende evlenince çeki düzen vermek istermişim kendiliğimden
Bibibella ya bi bakın, oturaktan eser var mı? Evlenince kapanıyorsun diye bi şey yok, onun meali evlenince o şortları etekleri gözüm görmesin fena yaparım demek.

Annesinin bu dusuncelerini size yetistiren sevgilide problem yok mu? Annesi boyle dusunen birinin oglu eminim cok farkli dusunuyordur. Ne kadar iyi niyetlisiniz siz oyle. Durumu nasil toparlayacaginizi falan dusunuyorsunuz. Kopruyu gecene kadar annesini idare etmelimiyim diye sordugunuza gore bu kopru pardon evlilik sizin icin cok onemli. Hayirlisi olsun.

En son nolur giymeyiversen bu zamana kadar hiç karışmadım istediğin gibi giyindin evlendikten sonrada sen biraz bize uysan olmaz mı ne kaybedersin dedi
daha ben ne diyeyim ki? adam diyeceğini demiş, siz de oluruna bakıyorsunuz. e olsun madem, nolur sanki giymeyiverseniz?

Offf cok sert bu zamana kadar hic karismamis. Oysa erkek dediginiz karismali dimi ama. Biz kadin kismi nerde ne giyecegimizi nerden bilecegiz yanee. Bizler zeka ozurluyuz cunku la havlee. Nerden buluyorsunuz bu tipleri ya.

Sizin üzerinizde kimsenin söz hakkı olamaz, bikmadilar kadını kalıplara sokmaya, kendi kafalarına göre şekillendirmeye. Sizi olduğunuz gibi sevemiyorsa sevmesin bi zahmet..

Ya sanki düzeltilmesi gereken, yanlış yapan birisiniz de sizi sevip kabul ederej lütufta bulunuyor beyefendi! Asla izin vermeyin.

Bende tanişmaya gittiğimde kendimce giyinmiştim ama kv kp im hacı olduklarından açık bulmuşlar esime soylemisler oda bana dedi bende kac yaşında kadınım nerde ne giyeceğimi çok iyi biliyorum kimseye kalmadı bu dedim ben evlenmeden kabul etmiceğim hiç birseyi idare etmedim kavgamı ettim mis gibi kafam rahat şimdi cok daha acik giyiniyorum beğenmeyen evlenmeseydi çok da fifi aman ha idare edin kacar çünkü koca bu zamanda çok onemli

Bu ağırlik tahmini ne zaman gelir ya bi sor bakim erkek arkadasına 10 yıllık evliyim 42 yaşındayımda

Erkek arkadaşımı seviyorum çünkü o yüzden annesini idare etmeye çalışmak istiyorum

Kayın aileyle aranız nasıl suanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…