- 4 Şubat 2022
- 2.957
- 7.166
- 108
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Evlenince neden karakterinize bir ağırlık gelsin ki manastıra mı gireceksiniz?Erkek arkadaşım evlendikten sonra bana bir ağırlık gelebileceğini ve değişebileceğini düşünüyor öyle bir beklentide olmaması gerektiğini söyledim ama o değişirim gibi bakıyor çok intatlaşmıyır
Modern giyinirim ama çok açık giymem günlük hayatta. Yazlık yerlerde askılı şort elbise giyerim onun ailesi daha muhafazakarNormalde disarda giyim tarzınız nasil? Bide sevgilinizin ailesinin nasil?
Evlilik ağırlığı gelirmiş kendimde dikkat edermişim o zamanEvlenince neden karakterinize bir ağırlık gelsin ki manastıra mı gireceksiniz?
Sevgilinizde ailesi de rengini belli etmiş, artık daha temkinli olun vereceğiniz evlilik kararında..
Evlenenler daha oturaklı giyiniyormuş bende evlenince çeki düzen vermek istermişim kendiliğimdenAhahahah evlenince ne ağırlığı gelecekmiş ya ilahiİstemiyorum işte istemiyorum, giymeyecaksan diyemiyor tabi eline düşmüş değilsiniz şimdilik, garibim nasıl kıvranıyor. Sevgilinizle tanışırken ferace giymiyordunuz sonuçta, sizi böyle gördü beğendi. Kapalı giyinen tonla kadın var, ama o sizinle oldu. Neden? Çünkü açık seviyor. Sizi kapayınca gözü açıklarda kalacak.
En son nolur giymeyiversen bu zamana kadar hiç karışmadım istediğin gibi giyindin evlendikten sonrada sen biraz bize uysan olmaz mı ne kaybedersin dedikırıp üzerek söylemesin tabi ki, usülünce söylesin. yoksa da sizi üzecek bizim aileye bu etekler şortlar yakışmaz diye. şimdi baskı kurmuyor çünkü aileyle tanışık değilsiniz, ama gidip gelmeler başladıkça birisi görür laf eder diye her şeyinizi ailesine uydurmaya çalışacak
Evlenenler daha oturaklı giyiniyormuş bende evlenince çeki düzen vermek istermişim kendiliğimden
Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
daha ben ne diyeyim ki? adam diyeceğini demiş, siz de oluruna bakıyorsunuz. e olsun madem, nolur sanki giymeyiverseniz?En son nolur giymeyiversen bu zamana kadar hiç karışmadım istediğin gibi giyindin evlendikten sonrada sen biraz bize uysan olmaz mı ne kaybedersin dedi
En son nolur giymeyiversen bu zamana kadar hiç karışmadım istediğin gibi giyindin evlendikten sonrada sen biraz bize uysan olmaz mı ne kaybedersin dedi
Sizin üzerinizde kimsenin söz hakkı olamaz, bikmadilar kadını kalıplara sokmaya, kendi kafalarına göre şekillendirmeye. Sizi olduğunuz gibi sevemiyorsa sevmesin bi zahmet..En son nolur giymeyiversen bu zamana kadar hiç karışmadım istediğin gibi giyindin evlendikten sonrada sen biraz bize uysan olmaz mı ne kaybedersin dedi
Ne dediniz bunu söylediğinde ?En son nolur giymeyiversen bu zamana kadar hiç karışmadım istediğin gibi giyindin evlendikten sonrada sen biraz bize uysan olmaz mı ne kaybedersin dedi
Az kaldı totomu açicamBibibella ya bi bakın, oturaktan eser var mı? Evlenince kapanıyorsun diye bi şey yok, onun meali evlenince o şortları etekleri gözüm görmesin fena yaparım demek.
Bende tanişmaya gittiğimde kendimce giyinmiştim ama kv kp im hacı olduklarından açık bulmuşlar esime soylemisler oda bana dedi bende kac yaşında kadınım nerde ne giyeceğimi çok iyi biliyorum kimseye kalmadı bu dedimSelam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Bu ağırlik tahmini ne zaman gelir yaErkek arkadaşımın şuana kadar pek bir müdahalesi olmadı biraz daha kapalı giyinmemi istiyor kendi içinde ama bir yaptırımı olmadı. Şimdi annesinin gazına gelir mi bilmiyorum ama annesini benim ileride daha çeki düzen vereceğimi söylemek ikna ediyor sanırım banada sürekli şimdi böyle konuluyorsun evlenince bi ağırlık gelir zaten kendine giymezsin diyor
Evlenenler daha oturaklı giyiniyormuş bende evlenince çeki düzen vermek istermişim kendiliğimden
Herkes farklı ama dediği yönde değişen arkadaşlarım oldu ama bana şuan hiç öyle bir his gelmiyorBibibella ya bi bakın, oturaktan eser var mı? Evlenince kapanıyorsun diye bi şey yok, onun meali evlenince o şortları etekleri gözüm görmesin fena yaparım demek.
Erkek arkadaşımı seviyorum çünkü o yüzden annesini idare etmeye çalışmak istiyorumAnnesinin bu dusuncelerini size yetistiren sevgilide problem yok mu? Annesi boyle dusunen birinin oglu eminim cok farkli dusunuyordur. Ne kadar iyi niyetlisiniz siz oyle. Durumu nasil toparlayacaginizi falan dusunuyorsunuz. Kopruyu gecene kadar annesini idare etmelimiyim diye sordugunuza gore bu kopru pardon evlilik sizin icin cok onemli. Hayirlisi olsun.
Kayın aileyle aranız nasıl suanda?Bende tanişmaya gittiğimde kendimce giyinmiştim ama kv kp im hacı olduklarından açık bulmuşlar esime soylemisler oda bana dedi bende kac yaşında kadınım nerde ne giyeceğimi çok iyi biliyorum kimseye kalmadı bu dedimben evlenmeden kabul etmiceğim hiç birseyi idare etmedim kavgamı ettim mis gibi kafam rahat şimdi cok daha acik giyiniyorum beğenmeyen evlenmeseydi çok da fifi aman ha idare edin kacar çünkü koca bu zamanda çok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?