- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Evlilik ağırlığı ne be, kac senedir evliyim, hatta 2.ye evliyim, oglenleri bi agirlik geliyo az kestiriyorum geciyo. Agirlik gelirmis bxbxbxbxbbxEvlilik ağırlığı gelirmiş kendimde dikkat edermişim o zaman
Evlilik ağırlığı sanırım şey demek, bu adam kadınların erkek için açık giydiğini düşünüyor. Evlenince gerek kalmayacak çünkü artık bir KOCASI olacak.Evlilik ağırlığı ne be, kac senedir evliyim, hatta 2.ye evliyim, oglenleri bi agirlik geliyo az kestiriyorum geciyo. Agirlik gelirmis bxbxbxbxbbx
Başi arşa degicek anladim bcbxbxbEvlilik ağırlığı sanırım şey demek, bu adam kadınların erkek için açık giydiğini düşünüyor. Evlenince gerek kalmayacak çünkü artık bir KOCASI olacak.
öyle ama şuan bunu hemen anlayacağını sanmıyorum benim çok daha uzun süreli bi ilişkim vardı kendimi biliyorum kaç sene geçtiSen bunlari yasadin en iyi sen anlatirsin bu arkadasa.
Evlenince niye öyle bir şey olsun ki? Sen yine aynı sen oluyorsunErkek arkadaşım evlendikten sonra bana bir ağırlık gelebileceğini ve değişebileceğini düşünüyor öyle bir beklentide olmaması gerektiğini söyledim ama o değişirim gibi bakıyor çok intatlaşmıyır
İşte o idare etmek olmuyor kendinden taviz vermek, boyun eğmek oluyor.Erkek arkadaşımı seviyorum çünkü o yüzden annesini idare etmeye çalışmak istiyorum
Bak hele bak bak manipülasyona bakEvlenenler daha oturaklı giyiniyormuş bende evlenince çeki düzen vermek istermişim kendiliğimden
Gerçekten farketmedimBak hele bak bak manipülasyona bakbu çok açık bir manipülasyon bunu görmeyecek kadar saf mısınız?
Bakın sevgiyi aşkı yeniden bulursunuz ama bir tane daha kendinizden bulamazsınız.Gerçekten farketmedim
Ben kimseyle kavga falan etmedim eşim hiç diretmedi bana belli seyleri hala giymemis istemiyor ama o onun sorunu ben giymek istedigimi giyiyorum aileside instadan izlesin beniSizin eşiniz de diretiyor muydu sadece ailesi ile mi kavganızı ettiniz
Açık bulmak başka bunun için idare etmek başka ben kimse için yaşiyamam istemeyen kapı ordaYukarıda bibibella haınımın da eşi kv ve kp sinin açık bulduğunu belirtmiş ne var ki bunda
Oda şişko olmanin verdiği oturaklılikDüğün fotini gördüm şu anki halinden daha oturaklıymışın
Ulan az daha kahkaha attım sokaktaEvlilik ağırlığı ne be, kac senedir evliyim, hatta 2.ye evliyim, oglenleri bi agirlik geliyo az kestiriyorum geciyo. Agirlik gelirmis bxbxbxbxbbx
Yıl olmuş 2023. Böyle insanlarla mı uğraşacaksın yahu! Bence sevgilin şuan ses etmiyor ilerde problem çıkarabilir. Dehle.
İyi halt edecekmiş ne diyeyim.Evlenecekmis ama naberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?