Sevgilimin annesi

Evlilik ağırlığı ne be, kac senedir evliyim, hatta 2.ye evliyim, oglenleri bi agirlik geliyo az kestiriyorum geciyo. Agirlik gelirmis bxbxbxbxbbx
Evlilik ağırlığı sanırım şey demek, bu adam kadınların erkek için açık giydiğini düşünüyor. Evlenince gerek kalmayacak çünkü artık bir KOCASI olacak.

Erkek arkadaşımı seviyorum çünkü o yüzden annesini idare etmeye çalışmak istiyorum
İşte o idare etmek olmuyor kendinden taviz vermek, boyun eğmek oluyor.
Annesi daha geleneksel bı kadındır laf edebilir benim annem de böyle bir tiptir.
Hatta tüm sulalem böyledir.
Yıllarca memlekete giderken daha kapalı giyindim başlarda rahatsız da olmadım.
Sonra bı baktım ben bunları giymek istemiyorum, kendileri kapalı güya ama dedikodu iftira desen gırla.
Dedim bu insanlara mi takacagim.
Ne istiyorsam onu giydim .
Laf eden olursa da ben böyle uygun gördüm yaa ama çok yakışmamış mi falan deyip trolluyorum.
Burda sevgiliniz şey demeliydi evet anne bizim ailemize göre acik giyiniyor ama ben böyle gördüm böyle beğendim benim açımdan sorun yok .
Sende alışırsan çok sevinirim deyip geçecekti ve size tüm ayrıntısiyla yetistirmeyecekti bu konuşmaları.

Gerçekten farketmedim
Bakın sevgiyi aşkı yeniden bulursunuz ama bir tane daha kendinizden bulamazsınız.
İnsanlar aşık olur karşıdaki olmayınca nefes almayacağını zanneder, o biter sonra yeniden aşık olur. Seneler geçtiğinde aklınıza gelen tek şey başka bir insan için kendinize yaptığınız haksızlıklar olur.
Lütfen sizi olduğunuz gibi kabul edecek insanlarla olun. Sizi değiştirip pişman edecek insanlarla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…