- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Değişmek istemediğimi söyledim bu şekilde mutlu olduğumu ileride kendim istersem değişebileceğimi belirttim ama kendisi kendimin isteyeceğinden çok emin nedenseNe dediniz bunu söylediğinde ?
Gayet iyi ve mesafeli çünkü paylasıcağım birsey yok kötü mü olması gerekiyor belli zamanlarda giderim esimde 2 haftada bir gider gelir benide gideyim diye zorlamaz zaten kimseyle iyi olayım diyede bi derdim yokKayın aileyle aranız nasıl suanda?
Sizin eşiniz de diretiyor muydu sadece ailesi ile mi kavganızı ettinizBende tanişmaya gittiğimde kendimce giyinmiştim ama kv kp im hacı olduklarından açık bulmuşlar esime soylemisler oda bana dedi bende kac yaşında kadınım nerde ne giyeceğimi çok iyi biliyorum kimseye kalmadı bu dedimben evlenmeden kabul etmiceğim hiç birseyi idare etmedim kavgamı ettim mis gibi kafam rahat şimdi cok daha acik giyiniyorum beğenmeyen evlenmeseydi çok da fifi aman ha idare edin kacar çünkü koca bu zamanda çok onemli
Erkek arkadaşımı seviyorum çünkü o yüzden annesini idare etmeye çalışmak istiyorum
Manipüle edilebilir görmüştür sizi. Ve emin olun sadece kendim istersem değişirim dediğiniz için evlendiğinizde size” benim isteklerimin bi önemi yok mu? İki şort bizim yuvamızdan daha mı önemli? Giymeyiver ölürmüsün? Gibi gibi şeyler duyacaksanızDeğişmek istemediğimi söyledim bu şekilde mutlu olduğumu ileride kendim istersem değişebileceğimi belirttim ama kendisi kendimin isteyeceğinden çok emin nedense
Yukarıda bibibella haınımın da eşi kv ve kp sinin açık bulduğunu belirtmiş ne var ki bundaAnnesinin bu dusuncelerini size yetistiren sevgilide problem yok mu? Annesi boyle dusunen birinin oglu eminim cok farkli dusunuyordur. Ne kadar iyi niyetlisiniz siz oyle. Durumu nasil toparlayacaginizi falan dusunuyorsunuz. Kopruyu gecene kadar annesini idare etmelimiyim diye sordugunuza gore bu kopru pardon evlilik sizin icin cok onemli. Hayirlisi olsun.
Ama emin ol bibi idare etmeye calısmamıstırYukarıda bibibella haınımın da eşi kv ve kp sinin açık bulduğunu belirtmiş ne var ki bunda
Yukarıda bibibella haınımın da eşi kv ve kp sinin açık bulduğunu belirtmiş ne var ki bunda
Ne münasebet kv adayı kıyafetine karışıyor o kim ki yani. Aaaaa bu şimdiden böyle ilerde ne olur bilmem sevgilinle konuş anlaş bu kadar karışamaz şuanda gerçi sonrasında da çok karışamaz.Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Düğün fotini gördüm şu anki halinden daha oturaklıymışınBenimde kv dem bi ortamda işte kocaları istese kapanirlar demişti ulan br gülmüştüm yaneyse ki eşim benim icin kapanacaksa hiç kapanmasin diye lafı yapıstırmıstı
Nerde gördünüz çok merak ettim bibibella hanımıDüğün fotini gördüm şu anki halinden daha oturaklıymışın
Asıl erkek arkadaşımın fikrimidir bu diyorsunuzsevgilin annesini öne atmış. asıl fikir ondan çıkıyor belli. şu erkeklerdeki ilerde değiştiririm kafasını anlamıyorum. ne uğraşıyorsun değiştirmekle direk kapalısını bulsana. ama yookk, illa drama yaşanacak...
Çünkü eline düşeceğiniz günü bekliyor, nasılsa iki hötler aklını alırım paşa paşa kapanır diyor.Değişmek istemediğimi söyledim bu şekilde mutlu olduğumu ileride kendim istersem değişebileceğimi belirttim ama kendisi kendimin isteyeceğinden çok emin nedense
Profiline bakın siz de görebilirsiniz.Nerde gördünüz çok merak ettim bibibella hanımı
Asıl erkek arkadaşımın fikrimidir bu diyorsunuz
Annesi böyle düşünüyor olabilir gerçekten bilmiyorum tanıştığımda iyice ölçüp biçerim ama erkek arkadaşım gördüğüm kadarıyla annesine beni kabul ettirmek için benden taviz ve anlayış bekliyor
Acilen kaç. Hadsize bak uyarırmış. Anasının çenesini kapatmayı becerememiş, sana arka çıkmayı becerememiş senin üzerindeki hakimiyet planlarını anlatıyor bir de. Utanmadan hepsini de sana yetiştiriyor. Sen de saf mısın kızım? Ne köprüyü geçene kadar sabretmesi aç gözünü arkana bakmadan uza.Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?