• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi

Kızım büyüse bana bu sorun ile gelse, … biz sana hiç mi birşey öğretemedik derim.

Kendine gel konu sahibi, insanlar uzaya araba gönderdi , fanusta cenin yetiştiriyor, sen gelmiş ilerde bağnaz sevgilim yumuşar mı diyorsun. Yasın da küçük değil 27 olmuşsun .
Evet ben de yaşına çok şaşırdım.

Annesi böyle düşünüyor olabilir gerçekten bilmiyorum tanıştığımda iyice ölçüp biçerim ama erkek arkadaşım gördüğüm kadarıyla annesine beni kabul ettirmek için benden taviz ve anlayış bekliyor

Niye herşeyi sizden bekliyor. Bence olmaz bu iş ama siz göz göre göre ateşe yureyeceksiniz.

Evlilik ağırlığı sanırım şey demek, bu adam kadınların erkek için açık giydiğini düşünüyor. Evlenince gerek kalmayacak çünkü artık bir KOCASI olacak.

Arkadaşımın erkek kardeşi de arkadaşıma demiş ki; abla sen evlendin ya artık makyaj yapmana ne gerek var :olamaz:

Selam arkadaşlar,

Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Valla cevabı en iyi siz biliyorsunuz. Şahsen hiç kimse için tarzımı, giyimimi değiştirmem hele ki böyle geri kafalı aileler için asla. Asla kelimesini pek kullanmam. Ama 27 yaşındayım kimseye karıştırmadım bunca zaman çünkü en hassas noktamdır kılık kıyafetime karışılıp hayatıma karışılması. Hepimiz olgun kızlarız nerede nasıl giyindiğimizi gayet iyi biliyoruz. Benimde bikinili fotoğraflarım var. Ben nasıl anne babasının paylaştıklarına ya da geleneklerine karışmıyorsam onlarda bana karışamaz. Zaten sevgilinizde sizi değiştirmekte kararlı. Ben biraz kapalı giyinirim sıkıntı yok diyorsanız tamam. Ama yok değişemem derseniz ayrılın bunun ortası olmaz ne onlar sizi değiştirsin ne siz onları zaten sizin onların kafa yapısını değiştirmeniz mümkün değil. Mümkünse kendinize uygun size ve hayat tarzınıza saygı duyan biriyle evlenin. Sonunda çok ağlarsınız söyliyim.

Selam arkadaşlar,

Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Ana kuzusu erkeğimiz anasına sözünü geçiremeyip evlenince değişir diyor sen de nasıl idare edebilirim diyorsun vah vah...
Şimdiden böylelerse evlendiğinde açık açık gezeceğini mi sanıyorsun sen sevgili yeliz?

''Evlenince değişir'' lafını ben sana tercüme edeyim, ''Şimdi sevgiliyiz kızı kaçırmayayım ama evlendiğimizde mecbur kapanır sözümü dinler.'' anlamı budur.

3 sene uzun bir ilişki ama bu aileden olmaz ileride çok dert yanarsın demedi deme.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat şu yaşınıza kadar aileniz tarafından belki de el bebek gül bebek bakıldınız istediğiniz gibi giyindiniz. Kendi aileniz giyiminize karışsa tepki verirsiniz kıçı kırık hödük erkekler için rahatınızı bozmayın yüceltmeyin bu kadar 3 senedir sizinle birlikteyse sizi olduğu gibi kabul edecek yok öyle evlenince değişir kapanır diye! balık baştan kokarmış sal gitsin ailesinin istediği gibi kapalı biriyle evlensin ana kuzusu

Ay vallahhiii böyle konuları gördükçe bilgisayara püüüü diye tüküresim geliyor yaav.

Evlenmeden önce yapılacaklar listesine eş adayının ailesinin zihniyetine bakmak eklendi...:KK57:

Bende bundan korkuyorum
Kendinle çelişiyorsun yeliz :D hem korkuyorsun hem de uzak kalmak zor diyorsun o zaman neden konu açtın? biz ne dersek diyelim kendi bildiğini yapacaksın gibi yorumlarına bakacak olursak.

Sana tek iyi dileğim, günler ya da aylar sonra burada kayınvalide konusu açmaman...

Kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat şu yaşınıza kadar aileniz tarafından belki de el bebek gül bebek bakıldınız istediğiniz gibi giyindiniz. Kendi aileniz giyiminize karışsa tepki verirsiniz kıçı kırık hödük erkekler için rahatınızı bozmayın yüceltmeyin bu kadar 3 senedir sizinle birlikteyse sizi olduğu gibi kabul edecek yok öyle evlenince değişir kapanır diye! balık baştan kokarmış sal gitsin ailesinin istediği gibi kapalı biriyle evlensin ana kuzusu

Ay vallahhiii böyle konuları gördükçe bilgisayara püüüü diye tüküresim geliyor yaav.

Evlenmeden önce yapılacaklar listesine eş adayının ailesinin zihniyetine bakmak eklendi...:KK57:
Ya ailesinin zihniyeti hiç birsey ifade etmiyor benimkinin ailesi ayrı ayrı oturan insanlar kadın erkek ben oylemiyim hayır bana bi etkileri olabiliyor mu hayır çünkü buna izin vermedim ;) yoksa ohoo onlara gidince ben kocamdan ayrı oturmak icin evlenmedim diyip erkeklerle oturuyorum :70:
Bide laf dalaşına girme diye tavsiye veriliyor belli bi seviyede çata çat tartısın yoksa tavrınızı kimse anlamaz kimseyi idare etmeyin

Selam arkadaşlar,

O köprüden sen değil onlar geçer guzummm. Yapma etme

Back
X