Sevgilimin annesinin dedigi seyler bakarmisiniz?

Dogru diyosun canim haklisinda oylede olacak

Bende kredi cekme niyetindeydimde sevgilim kredi isine sicak bakmadi borcsuz nakit sekilde karsilamak istiyor kredi olayi olsa ailesinin birkac seye yardim etme geregi dahi kalmazdi nakit odemek istedigi icin her seyi ailesinden birkac seyde yardim bekliyo maalesef

Dogru seyler yazmissiniz hemfikirizde aslinda ama sunu belirteyim aslinda net ve kesin bile degil simdiden konusu acildigi icin dendi o gunler gelene kadar degisirde evi esyalari onlar almayacak sevgilim kendi birikimleriyle alacak sadece salon ve gelinlik konusunda ailesi yardimci olursa olur belkide gerek bile duymadan onlara sevgilim halledecek orasini bilemiyorum evlenecek olanda biziz onlar oyle istiyor diyede onlarin dedigide olmaz baktik ki eksigimiz var acalesi yok bekleriz sevgilimle eksikleri tamamlamak adina zorlada guzellik olmaz ailesini de zorlucak degilim kendisi ve ogullari arasindaki muhabbetede

O halde ailelerle konuşup hatta belki sizinkiyle de konuşup yapacakları yardımı para olarak almakta fayda var, böylece hem siz istediğiniz şeye harcarsınız sizin elinizde olur hem de bir taraf bunları aldı diğer taraf bunları aldı tartışması olmaz. Bunu da ailelerle konuşmak zor olmaz, aklınızda vermek istediğiniz miktarı nakit olarak verin ki neye ihtiyacımız olacağı belli olmaz, biz ona göre planlayıp harcayalım derseniz kimsenin alınacağını sanmam.

Ben herseyi onlar alacak dedin dedim mi?Hala sevgilim diyosun yarısını ödeyecekler diyosun.20 yaşında evlenecegine oku mesleğin olsun paran olsun her şeyi kendi istediğine göre döşe az biraz gözün açılsın. Biri sana eski eşyasını vermek isterse sessiz kalmayıp istemiyorum diyecek ay annesine bişey desem şimdi sevgilimle aramız bozulur mu diye korkmayacak kadar güçlü ol diyorum. Ama koş evlen tabi yine

Herkese oncelikle yorumlari icin tek tek tesekkurler bazilari beni anlamis bazilari elestirmis burada anlattiklarim kadar biliyorsunuz cogu seyi siz de haklisiniz egerki calisiyo olsaydim ailesine gerek duyacagimiz durumlar olmazdi benimde birtakim nedenlerim vardi anneanneme baktigim icin işe girme calisma firsatim olmadi ki karar aldim "simdiden calismaya baslicam birkac yere basvurdum haber bile yolladim is arama surecindeyim suanda da " sevgilimde sen nasil istiyosan ama kasmada kendini ben bakamicagim insanlada evlenmem icin rahat olsun calismak istersen calis dedi calisicamda insallah bi is bulabilirim kendi birikimlerime baslarim...
Not olarakta ( bazilari ailesine masraflari kitleme derdindesin tarzi konusmus evi esyayi sevgilim kendi birikimleriyle aliyor sadece salon gelinlik konusunda annesigilden yardim alabilirse alma durumu vardi belki gerek dahi kalmicak kendisi halledicek sevgilim yada ben calismaya basladigimda kendim alicam. Lutfen seviyeli yorumlar yapalim...)

SUANKI SON GUNCELLEME SAYFA 25

Sendeki kuyruk acisi ne sen evlimisin degilmisin bilmiyorum ama koşup evlenmis oluyosun sende o halde
Ben kadina cevap veremedim de demedim her seyi en ince ayrintisina kadar yazmadigim icin kafanda bir seyler kurup kurup gelme .
Istersem 10 20 30 olayim evlendigimde bundan da SA-NA-NE ?
ben hemen evlendim mi daha aileler yeni tanisti diyorum bu onumuzdeki surecler kac yil surecek kac yil nisanli kalicaz belkide allah bilir uzerine vazife olmayan seylere yorum yapma mesela yasım gibi ben yasımla ilgili bi konu actigimi sanmiyorum .

Hahah evli değilim kuyruk acımda yok allaha şükür sadece hemcinslerim genc yaşında daha meslekleri bile yokken koca donu yıkamaya bu kadar meraklı olunca üzülüyorum yoksa hayat senin tabi yarın öbür gün ben cekmeyecegin senin sıkıntılarını :) Kendin yazmıştın bu arada annesi hakkında bi sey diyemedim sevgilime ne tepki vereceğini bilmedigim için diye unuttun onu sanırım.

Aynen oyle cok mantiklica dusunmussunuz bunu aklima not ettim gercekten tesekkur ederim :)

Annesi hakkinda derken ben onu kastederek demedim. mahalle dugunu vs seyler hakkinda ne dusunuyo diye annesini de sikayet de etmek istemedim kendisine sikayet edersem nasil tepki alacagimi bilmiyorum demek istemisimdir
Gercekten tartismaktan yana degilim burada kimseyle konusma uslubunuzda cok yanlis " koca donu yikama" evlilik koca donu yikamakmi sadece sizin gozunuzde oyleyse adiniza uzgunum..

Tabiki değilde genç yaşta evlenenlerin sonu bu oluyor genelde.Neyse çalışmaya karar vermissin zaten uzatmayayım çalışın eşyalarınızı alın güzel güzel evlenin

Valla güzelim .. sana şunu diyim .. baştan tavrını koymazsan hep böyle gider. Ne demek ya o para bu para ee oğlan everiyosun bi zahmet elini taşın altına koy! Bu tip kaynanalar düğünden sonra bir de hava atarlar gelinime sunu yaptim buni yaptim diye hahayyy :)) kimse kusura bakmasın bekarlar da boş yorum yapmasın hiç... bacım olması gereken ne varsa yap ilerde hiç birine fırsat bulamazsın

diyeydin ''' sana öyle mı yaptılar düğünü '' diye
Kendisininde gelinligi var duruyomus dolabinda geline gelincemi sira kiralik olcak illa kendide zamaninda kiralasaydi o halde ben kirada da degilim buna bsnim karar verip dusunmem gerekirken mudahale olmasi her seye tepkim

Aynen oglu evlenecek bende o manada elini tasin altina koysun demek istedim ben kalkip kadin evimizi duzsun herseyide ona da alidiricaz da demedim benim oglum evlense yardim istese tamamlayadigi seylerde oglum icin varimi yogumu koyardim ortaya bazilarida burda bizi masrafi kitlicekler kadina kadinin parasindan sanane deyip durdu sanki ciragan sarayinda dugun yaptircazda..

Kendisininde gelinligi var duruyomus dolabinda geline gelincemi sira kiralik olcak illa kendide zamaninda kiralasaydi o halde ben kirada da degilim buna bsnim karar verip dusunmem gerekirken mudahale olmasi her seye tepkim
o istediği kadar soylesın. sen evlenene kadar düğünden gelınlıkten bahset sevgılıne
bu sayede o gun yaklastıgında annesı bişi derse o karsı cıkabılır.

Ya sen millete ne bakiyosun kendileri olsa cingen gibi herseyi aldirirlar :)) canim adetleriniz nedir bilmiyorum ama kiz tarafi yatak odasi ve beyaz esyayi alir ... damatligi ve erkek alyansini alir ... kiz ile erkek kinasi ayri olacaksa herkes kendi kinasini yapar misafirlerini agirlar bu boyledir .. oldu olacak sadece nikahtan gidin ne gerek var deseymis :)

Genelde öyle olur oģlunu evlendirmek zor gelir kv ye :)

Bahsettiğim şey de bu. "Onca akraba eş dost gelecek, mahallede mi olsun, tabiki salonda ve benim dediğim gibi olacak" ...
Diyorum ki ne düğün, roman havası meraklısısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…