Sevgilimin annesinin dedigi seyler bakarmisiniz?

Gelinlik konusunda gerçekten gereksiz benimki en son bodrum katında sürüyorDu ne oldu bitti haberim dahi yok hoş olsa ne çıkar zaten yer kaplamakdan başka bişeye yaramıyordu .düğün salonu konusundaki düşüncem hiç fark etmez nasıl olduğu öyle yada böyle aslında zaman seneler geçtikce düğünde gelinlikle unutulup gidiyor isterseniz en şahşahali düğün olsun gereksiz telaş içinde olunuyor bencede gümüşlüks konusunda fikrim ise çok ayıp etmiş kv adayın çünkü herkesin zevki tarzı ayrıdır üstelik kullanıyor ve çekinmeden bunu size vereceğim diyor bu hiç hoş değil bende olsam kabul etmezdim artık nasıl davranış şekli göstereceksiniz orası size kalmış yalnızca tavsiyem fazla kırıcı olmadan konuşun aksi takdirde gözden düşerseniz 1 daha şimdiki olduğunuz yerde asla olamazsınız eğer sağlıklı 1 evlilik hayatını istiyorsanız her adımda belki 3 defa düşünüp sonrası cevabı verip pişman olmayın ve keşke dememek için ..... mutluluklar diliyorum size

Son düzenleme:
Herseyi kendiniz yapin kimseyi karistirmayin aldiklari da hediye olsun. Bastan mesafe koymazsaniz isiniz zor olacaga benzer. Mumkunse cok yakinda da oturmayin bence. Kafaniza taktikca hersey batar. Dugun arifesinde daha da tatsiz hale gelebilir hersey. Umarim hersey gonlunuzce olur. Iliskinize guveniyorsaniz kendinize guveniyorsaniz herseyi kendi imkanlariniz elverdigince yaparsaniz sonra ileride ne sizin ne esinizin ailesi soyle yapti daha cok yapsaydi bu taraf daha az yapti gibi tartismalardan da uzak kalmis olursunuz. Sevginiz guveniniz tamsa baska eksiklikler zamanla kapanir bence.

Sanırımherse
Sanırım herşeyi Damat tarafından yapılacak buda sanki zorluyor onları maddiyat bakımından veyahut çok cimrilik yapıyor olabilir tabiki kendileri yapsa kimsenin karışma hakkı da olmazdı ama bilemeyiz ki ne nasıl durumdalar zatende fazla detaylı bilgi yok konusunda

Ailenle eşinin ailesinin konuşup görüşmesi gerek bunları. Burada "para ailesinden çıkıyorsa haksızsın" diyenlerde gördüm. Bana göre öyle bir şey olamaz. Benim eşimde bekarken çalıştığı parasını annesine verirmiş biriktirsin diye. Evin çekip çevirmesini kadın sağlar çünkü. Ha çok isterdim eşim o parayı bankada biriktirsin geleceğine yatırım yapsın. Ama annesine verip o şekilde saklamayı tercih etmiş bunu erkeklerin bir çoğu yapıyor.

Şimdi para anneden çıkacak diye, kadının durumuda varsa neden düğün yapmayacakmış canım? Lafın yeri gelince "Oğlan evlendirdim" demeyi biliyorlar ya? Üstüne düşen bir şeyler var demek ki.

Bu eşin ve senin ailenin kv den isteği doğrultusunda konuşulabilir.

Daha bi dunya dedigi seyler varda hep kulak ardı ettim bizle yasayin 2 kisiyiz 2 tabak fazla koyarsin en azindan diyen bi kadin hemde
sevgiline de bel bağlama cnm. köprüyü geçene kadar herşey..
buradaki kadınlara kulak ver inan toz pembe değil hiçbirşey bekarken öyle gelir benm sevgilim/nişanlım farklı diye düşünülr hep ama inanki farklı değil..

gelin ata binmiş ya nasip demiş.
açıkçası iş ciddiye binmeden ailelerle bu derece yakınlaşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
bu tarz detayları konuşmak şu aşamada çok yersiz, bence bir daha bunun sohbetine girmeyin.

sadece burayı okudum devam etmeden yorumluyorum.. neredeyse ev bile tutmayalım diycek bir kızı bukadar değersiz görmek... bulaşma sakın
Bence zaten ev tutmayalım denecek, eşyaları kullanmaya başlamış ilk aklıma o geldi. Gerçi konu sahibi ile ayrı düşünce tarzına sahibiz o başka o yüzden diğer konularda yorum yapmak istemiyorum.

yüz vermeyin sizi pıstırmaya çalışmış
nişanlınıza söyleyin hatta kv ye de
ben öyle istemiyorum diye

Bence zaten ev tutmayalım denecek, eşyaları kullanmaya başlamış ilk aklıma o geldi. Gerçi konu sahibi ile ayrı düşünce tarzına sahibiz o başka o yüzden diğer konularda yorum yapmak istemiyorum.
bir sonraki yorumunda gördüm zaten burda yaşayın 2 tabak fazla koyarım sofraya demiş.. çok zor çok

B
Bende siz gibi dusunuyorum en iyi super dugun salonuda tutsunlar demiyorum yeterki mahalle gibi sacmalik pesinde kosmasinlar istiyorum ama kadin degisik cozemedim
en evlendiğim zaman k.v bana kullanmakta olduğu yemek odasını vermek istedi bende hayır istemiyorum yeni alacağım dedim.bişey diyemedi diyemez zaten hakkı yok buna.sonra gidip yenisini aldılar mecburen

Calisiyorsaniz ve durumunuz varsa kendiniz karsilayin herseyi.. kendi ailenizde yardim edebilir size madem icinizdr kalacak bazi seyler.. sonrada boyle bir karar aldigini vurun yuzlerine.. cok sukur iyiki ailem var gibisinden konusma yapin.. fazlada uzmeyin kendinizi mutlu olmaya bakin..

Bende sizinle ayni fikirdeyim ama baziaileler var maalesef bencil olabiliyorlar. Dedigim gibi madem oyle herseyi kendiniz yapin ve sonrada hic bir konuda onlara soz konusu yapmayin..herseyi istediginiz gibi yapin kendi zevkinize gore.. sevgiliniz bir kredi ceksin o sekilde odemeleri gerceklestirin.hic bir hevesinizden geri kalmayin.. ailesine karsi sogursanizda evlendikten sonra soguk ve mesafeli kalin..

Al birini vur ötekine diyorum çoğu böyle

O gunler gelsin kabul etmeyecegim kesinlikle esyayi ceyiz denilen sey kullanilmaz

Aynen oyle haklisin bu muhabbetler tekrar acilirsa eger tavrimi net koyucam ortaya

3 parca diyince ben gumus sus esyasi diye dusundum. Onlar miras olarak bile birakildigi icin kullaniliyor sonra verilecek sandim. Gumusluk dediginiz ney yani mobilya mi?

Kabul etmeyin oyleyse.
Kendiniz zevkinize gore alirsiniz
Ayna alti 4 cekmeceli diger ikiside cam kapakli raf sey yani kullaniyoda bunu demek istemistim evet kendi zevkime gore alacagim allahin izniyle

Hayirli olsun sanada canim allah tamamini erdirsin insallah sevgilim anliyomu anlamazliktan mi geliyo annesini bilmiyorum ama ben uyarinca kafasina dank ediyor herhalde ..

Aynende oyle kadin cebinden para cikartirken ici gidiyo sanki oglu evlenecek sonucta cimrilikte bir yere kadar kac senedir taniyorum kadini eskiden cok severdim sogumaya basladim bu tarz hareketlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…