Sevgilimin annesinin dedigi seyler bakarmisiniz?

balık bastan kokmuss o kadınla cok sorun yasarsın sen belli bundan ayrıl bi dahakinin evinee gitme emin ol o kadın arkandan neler söylicek evime geldi sunu yaptı bunu yaptı diye

Ben, sevgilim, kp, kvde dugun sevmiyoruz ama sirf annem bi tane kizim var gormek istiyorum dedigi icin dugun yapilacak kimse agzini acip tek kelime bisey demedi. Kadin hakli dediler, anlayisla karsiladilar.
Kv den cok fenaymis ya. Sevgilin ne diyor bu duruma?

Sitede goruldugu uzere kullanici adimin da orada yaziyor yeni uyeyim karistirmis olabilirim degilmi ? Normaldir .
Ben stres atmaya calismiyorum birtakim nedenlerim var ki calisamiyorum genede kisa ozet geceyim lise mezunuyum ve anneanneme bakiyorum sehirdisina uni okumaya gidemedim beni o buyuttu ve de ben yarin pat diye de evlenmiyorum her sey nasip kismet

Biz evlenicez biz nasil istersek oyle okur tabikide diyo annesigilinde yardimi sart ama kadin sevgilimi dolduruyo gibi geliyo

balık bastan kokmuss o kadınla cok sorun yasarsın sen belli bundan ayrıl bi dahakinin evinee gitme emin ol o kadın arkandan neler söylicek evime geldi sunu yaptı bunu yaptı diye
Hanfendi bundan ayril ne demek ? 4 senedir beraberim seviyorum 4 seneyide evlilikle taçlandirmaya calisiyoruz bi annesi bu kafada diye sevdigimden nasil vazgecerim

Ben kadinla hicbir zaman oturup ben sunu isterim bunu isterim sizden muhabettine girmedim hep kendi acti konuyu benim acmama nedenimde kendi ailemde olsun yanimizda hep beraber konusulsun istedim kadin kendi kafasinda kurmus bir takım seyler kendi istedigi gibi bizde aynisini isteyelim niyetinde. Allah sonumuzu hayirli eyler insallah cunku ben kendimide biliyorum kadin bu kafadayken sevgilimede annesini pek sikayet etmek istemiyorum icime ata ata dolucam aramiz bozulacak bir gun komple gibi geliyo

Aynen oyle canim valla ilk kez evlenicem sonucta bu cimrilik niye anlamiyorum yemin ederim durumlari kotu olsa lafini konusunj acmam ama durumlarida normal

Bence haklısınız. Simdiden böyle yapıyorsa evlenince kaynana kişisi her şeyinize daha cok karısır. Sevgilinize kibarca "evet belki bizi düsünüyor ama böyle olmaz" mesajları vermeye baslamalısınız fikrimce.

Gözünde bir problem olduğunu düşünüyorum ben her seyi onlardan bekliyorum mu dedim ? Kiz tarafi ne yapmasi gerekirse onu yapacak erkek tarafida ne yapmasi gerekirse onu yapacak dedim kiz tarafindan az mi para cikiyor da onlarinkine yakin cikar emin ol tabak tencere takimlari ivir zivirlari bi dunya seyleri biz alicaz herhalde dimi ben ev ocak kurulmus hazir eve mi gidip oturucam ? Madem gelinlige salona laf ediyor da kendi neden evlenirken kendi kaynanasina gelinlik aldirmis ? Salon tutturmus ? Bos muhabbet yapmayin komiksiniz

Haklısın. Gumusluk dediğin sus esyası degıl mi onu sana sorarak almak zorunda degıl. Sonuçta bize hediye veren diğer ınsanlara karısmıyoruz bunu begenmedim, bana sormadan almış demiyoruz gonullerinden ne gecerse onu alıyolar. Ama kullanması çok saçma. Madem oyle istemiyorum kullanmışsınız zaten, cok begenmişsiniz siz kullanın diyin. Gelinlik bende kiraladım benimki bana özel dikilmişti ama satın almak istemedim yer sorunundan. Dugun sokakta olması ise çok itici. Kendi kendinizi yiyecegınıze ben o şekilde bi düğünle evlenmek istemem diyin. Dugun salonumu dugunde takılan paradan karşılarız diyin. Susmayın. Karsınızdakini kırmadan da fıkırlerınızı soylemelisiniz.

Zaten yazip belirtmedigim bi dunya sey var unutmaya calistigim icin kadin her seye gercekten cok karisiyor ve hep kendi istedigi olsun istiyor

20 yaş evlilik için çook erken.
Önce bi büyü hayattan beklentin senin kendi hayatına ne katabildiğin eşin olucak kişinin sana ne verebiliceğini nasıl olması gerektiğini ölç sonra evlenirsin.
5 yıl sonra dönüp baktığında ben bu aileye nasıl dahil oldum nasıl evlendim diye sızlanıp pişman olursun.
Yok hala evlenicem hayattaki tek gayem evlenmek diyosan düğün dernek işlerini orada kv adayının evinde konuşmayacaksın sevgilinle dışarıda konuş senin evinde konuş o ailesine aktarsın.
Gelinlik ha satın almışsın ha kiralamışsın çok bi fark yok. Satılık 2 ise kiralık 1800 oluyo değer mi?
Hangi şehirdesin bilmiyorum istanbulda piyasa kötü 4-5 sene önce 2-3ten aşağı gelinlik satmayan yerler 500e bile satıyo gelir alırsın.
Düğünde çok kalabalık düşünüyosan nikah salonunda nikah yapın sonrada bi restorant ayarlayın 100 kişi gidin 25-30 liradan ayarlarsınız hem düğün salonu gibi gereksiz biyerde limonata eşliğinde olmaz hem daha ucuz hem daha şık olur.

Gümüşlere gelince o aldı diye kullanmak zorunda değilsin verirse evlendiğinizde ya almazsın ya kaldırırsın dolaba ufak şeyler için kalp kırma

çalışacaksınız kendi paranızı kazanacaksınız kimseye minnet etmeyeceksiniz. işin özeti bu. ailede varsa elbet yardım eder ama zorunda falan değiller.ikiside emekli maaşı alıyor diyorsunuz. bakın o cimri diye yaftaladığınız kayınvalidenizde zamanında çalışmış, çabalamış şimdi emekli maaşı alıyor. yıllarca emek sarfettiği şeyi ne size ne oğullarına harcamak zorundalar.
zaten gençsiniz girin işe sevgilinizde ailesiyle konuşsun şu vakitten sonra ben maaşımı sadece biriktireceğim eve birşey veremem desin. yapabildiğiniz kadarını yapın. gerisi içinde kredi çekin. kimseyle muhattap olmayın maddi konularda.

Ben de istemediğim halde nefret ettiğimi ne kadar gereksiz olduğunu defalarca söylediğim halde zorla düğün yapıyorlar. İlle oynayacak kaynana. Ölürmüş yoksa. Kendi dugunume gitmekten nefret ediyorum.

Canim gumusluk aynasi var altinda 4 cekmecesi digeride 2 dolap cam kapli icinde raflari var nadem ceyiz hediye kendisinin kullanmamasi gerekir. Ben onla konusurken gulumseyerek mahallede istemiyorum demistim gelinlik olayina pek ses etmedim ama ustune basa basa mahallede olmaz dedim kadin mahalle dugununu övmeye basladi

Ben de istemediğim halde nefret ettiğimi ne kadar gereksiz olduğunu defalarca söylediğim halde zorla düğün yapıyorlar. İlle oynayacak kaynana. Ölürmüş yoksa. Kendi dugunume gitmekten nefret ediyorum.
Keske dugun salon konusunda yer degisebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…