balık bastan kokmuss o kadınla cok sorun yasarsın sen belli bundan ayrıl bi dahakinin evinee gitme emin ol o kadın arkandan neler söylicek evime geldi sunu yaptı bunu yaptı diyeHerkese hayirli gunler merhaba
4 senelik bir iliskim var aileler tanisti birbirini sevdiler kaynastilar sorum şu ki sevgilimin annesi bi gun evlerine oturmaya gittim dugun gelinlik o tarz konular acildi normal olarak " dugun salonuna verilen paraya yazik 2 saat dın dın calcaklar bi dunya para gidecek gelinlikte oyle birkac saat ustunde duracak kac bin para gidecek en iyisi gelinligi birkac saat kiralamak dugundede salon tutmak yerine kapinin onunde mahallede olsun"
O an o kadar sinirlendimki sanki kendisi evlenecek benim söz hakkim yok belki birkac saatte olsa cok para gidecek evet ama sonucta ben bir kez evlenicem oyle degil mi durumlarida iyi orta halli bi aile ben bunu birazda kadinin cimriligine verdim cunku gozlemledigim kadariyla cok cimri bi insan .
Sevgilimin yanindada durmadan hep parasal konusuyo su cok para o cok para bilmem ne diye gozunu korkutuyo eh birazda kadin evinde gumusluk takimi almis 3 parca gosterdi bana ogluma ceyizlik bu dedi ee madem ogluna bize ceyizlik ileride ben evimde kullancam insan alirken banada sormazmi belki ben begenmicem ceyizlik dedigi seyide kullaniyo hemde kurnazlikmi yapiyo anlamadim biz evlenene kadar kullancak evlenincede bizemi verecek oh ne âlâ memleket .
Sevgilimde saf saf gelmis bana annem bizi dusunmus bak ne almis dedi biz kullanicaz ileride dedi sinirlendim bende madem biz kullancaz bizim senle gidip secmemiz lazimdi belki ben begenmedim zaten suan annende hepsini kullaniyo 2nci ele giriyo suan ben evimdeki esyalari herseyi kendim secmek isterim dedim.
LÜTFEN BI YARDIM EDIN BEN HAKSIZMIYIM? ABARTIYOMUYUM GOZUMDE MI BUYUTUYORUM ANLAMIYORUM KADINDAN BUZ GIBI SOGUYORUM .
Sitede goruldugu uzere kullanici adimin da orada yaziyor yeni uyeyim karistirmis olabilirim degilmi ? Normaldir .Tövbe estağfurullah. :) Hıncını buradakilerden alıyorsun sanırım. O yorumu yapan ben değilim ayrıca. Yanlış kişiyi alıntıladın. Ama o yoruma kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum hala. Madem 20 yaşındasın madem evlenmek istiyorsunuz, evde oturmak yerine çalışacaksın. Ben 14 yaşımdan beri hem okuyorum,hem çalışıyorum. Çünkü hayallerimi gerçekleştirmek için bunu yapmam şart. Bir zahmet sen de çalış madem de istediğin gelinliği alıp düğününüzü yapın. Bu kadar basit. Allah korusun aileleriniz hayatta olmasaydı ne yapacaktınız? Çok garipsin gerçekten. Doğru düzgün okumadan yorum yapmışsın bir de. Mutluluklar size..
Biz evlenicez biz nasil istersek oyle okur tabikide diyo annesigilinde yardimi sart ama kadin sevgilimi dolduruyo gibi geliyoBen, sevgilim, kp, kvde dugun sevmiyoruz ama sirf annem bi tane kizim var gormek istiyorum dedigi icin dugun yapilacak kimse agzini acip tek kelime bisey demedi. Kadin hakli dediler, anlayisla karsiladilar.
Kv den cok fenaymis ya. Sevgilin ne diyor bu duruma?
Biz evlenicez biz nasil istersek oyle okur tabikide diyo annesigilinde yardimi sart ama kadin sevgilimi dolduruyo gibi geliyo
Hanfendi bundan ayril ne demek ? 4 senedir beraberim seviyorum 4 seneyide evlilikle taçlandirmaya calisiyoruz bi annesi bu kafada diye sevdigimden nasil vazgecerimbalık bastan kokmuss o kadınla cok sorun yasarsın sen belli bundan ayrıl bi dahakinin evinee gitme emin ol o kadın arkandan neler söylicek evime geldi sunu yaptı bunu yaptı diye
Ben kadinla hicbir zaman oturup ben sunu isterim bunu isterim sizden muhabettine girmedim hep kendi acti konuyu benim acmama nedenimde kendi ailemde olsun yanimizda hep beraber konusulsun istedim kadin kendi kafasinda kurmus bir takım seyler kendi istedigi gibi bizde aynisini isteyelim niyetinde. Allah sonumuzu hayirli eyler insallah cunku ben kendimide biliyorum kadin bu kafadayken sevgilimede annesini pek sikayet etmek istemiyorum icime ata ata dolucam aramiz bozulacak bir gun komple gibi geliyoDaha 20 yaşındaymışsınız. Acele etmeyin. Meslek sahibi olun, çalışın, kazanın, sonra ne istiyorsanız öyle yapın. Kimsenin söz söylemeye hakkı olmaz o zaman. Diğer türlü laf işitmek muhtemel.
Bu devirde kız tarafı, erkek tarafı da kalmadı. İsteyen tabi yapar çocuğuna ama yapmayana da zorlama hakkınız yok ki ilk çocuklarına da yapmamışlar, size yapsalar halsızlık olur abiye.
Biz evlenirken her şeyi kendimiz yaptık bu arada. Mobilyamızdan, tabak çanağımıza. Düğün filan da istemedik, bir nikahla evlendik. Kimseye de minnet etmedik.
Ayrıca tekrar ediyorum daha bi tanışma olmuş, hemen para muhabbetlerine girmeyin. Yüz göz olmayın. Sevgiliniz için dolduruşa geliyor demişsiniz, ki asıl dert etmeniz gereken en önemli mesele bu bence. Evlenecek yaşta adam hala dolduruşa geliyorsa, evlilik kararını etraflıca düşünmek lazım.
Onu 2 arada birakmak istemiyorum amaSende sevgilini doldur annesine hic bisey deme gül geç bence
Aynen oyle canim valla ilk kez evlenicem sonucta bu cimrilik niye anlamiyorum yemin ederim durumlari kotu olsa lafini konusunj acmam ama durumlarida normalValla gelinlik satınalsan en azından senin olur çünkü kiralama ücretiyle satın alma ücreti arasında 200 tl oynuyo. Kiralayınca ucuz mu oluyo sanıyo o pinti kaynana..
Ayrıca mahalle düğünü olsa okadar insanı doyuracaksız sazcısı sözcüsü kuruyemişi falanı filanı zaten salon parasına denk gelecek. Bu şekilde konuş sevgilinle.
Yani demek istediğim para bi şekilde çıkacak en azından gönlünüze göre olsun.
Bence haklısınız. Simdiden böyle yapıyorsa evlenince kaynana kişisi her şeyinize daha cok karısır. Sevgilinize kibarca "evet belki bizi düsünüyor ama böyle olmaz" mesajları vermeye baslamalısınız fikrimce.Herkese hayirli gunler merhaba
4 senelik bir iliskim var aileler tanisti birbirini sevdiler kaynastilar sorum şu ki sevgilimin annesi bi gun evlerine oturmaya gittim dugun gelinlik o tarz konular acildi normal olarak " dugun salonuna verilen paraya yazik 2 saat dın dın calcaklar bi dunya para gidecek gelinlikte oyle birkac saat ustunde duracak kac bin para gidecek en iyisi gelinligi birkac saat kiralamak dugundede salon tutmak yerine kapinin onunde mahallede olsun"
O an o kadar sinirlendimki sanki kendisi evlenecek benim söz hakkim yok belki birkac saatte olsa cok para gidecek evet ama sonucta ben bir kez evlenicem oyle degil mi durumlarida iyi orta halli bi aile ben bunu birazda kadinin cimriligine verdim cunku gozlemledigim kadariyla cok cimri bi insan .
Sevgilimin yanindada durmadan hep parasal konusuyo su cok para o cok para bilmem ne diye gozunu korkutuyo eh birazda kadin evinde gumusluk takimi almis 3 parca gosterdi bana ogluma ceyizlik bu dedi ee madem ogluna bize ceyizlik ileride ben evimde kullancam insan alirken banada sormazmi belki ben begenmicem ceyizlik dedigi seyide kullaniyo hemde kurnazlikmi yapiyo anlamadim biz evlenene kadar kullancak evlenincede bizemi verecek oh ne âlâ memleket .
Sevgilimde saf saf gelmis bana annem bizi dusunmus bak ne almis dedi biz kullanicaz ileride dedi sinirlendim bende madem biz kullancaz bizim senle gidip secmemiz lazimdi belki ben begenmedim zaten suan annende hepsini kullaniyo 2nci ele giriyo suan ben evimdeki esyalari herseyi kendim secmek isterim dedim.
LÜTFEN BI YARDIM EDIN BEN HAKSIZMIYIM? ABARTIYOMUYUM GOZUMDE MI BUYUTUYORUM ANLAMIYORUM KADINDAN BUZ GIBI SOGUYORUM .
Gözünde bir problem olduğunu düşünüyorum ben her seyi onlardan bekliyorum mu dedim ? Kiz tarafi ne yapmasi gerekirse onu yapacak erkek tarafida ne yapmasi gerekirse onu yapacak dedim kiz tarafindan az mi para cikiyor da onlarinkine yakin cikar emin ol tabak tencere takimlari ivir zivirlari bi dunya seyleri biz alicaz herhalde dimi ben ev ocak kurulmus hazir eve mi gidip oturucam ? Madem gelinlige salona laf ediyor da kendi neden evlenirken kendi kaynanasina gelinlik aldirmis ? Salon tutturmus ? Bos muhabbet yapmayin komiksinizAy sen ingiltere prensesisin galiba ahhahahaha. Hem her şeyi damat tarafı yapsın istiyorsun hem de bu kadın ne hakla bizim adımıza kadar veriyor diyorsun. O zaman bi zahmet kendi paranla yapıver istediklerini. Para kadından çıkacak tabi o karar verir. Bir de kafa yapısına bak benim annem babam kız veriyor tabi yapacaklar. Ağır konuşmak istemem ama demek siz kendinizi verilen bir mal olarak görüyorsunuz o zaman ben de şöyle diyim. Sizin anne babanız çalışmayan para kazanmayan kızlarını veriyor onlar çalışam oğullarını. Bu mantıkla öbür taraf enayi oluyor? Allah senin gibi yüzsüz gelinlerden korusun herkesi, amin.
Zaten yazip belirtmedigim bi dunya sey var unutmaya calistigim icin kadin her seye gercekten cok karisiyor ve hep kendi istedigi olsun istiyorBence haklısınız. Simdiden böyle yapıyorsa evlenince kaynana kişisi her şeyinize daha cok karısır. Sevgilinize kibarca "evet belki bizi düsünüyor ama böyle olmaz" mesajları vermeye baslamalısınız fikrimce.
Canim gumusluk aynasi var altinda 4 cekmecesi digeride 2 dolap cam kapli icinde raflari var nadem ceyiz hediye kendisinin kullanmamasi gerekir. Ben onla konusurken gulumseyerek mahallede istemiyorum demistim gelinlik olayina pek ses etmedim ama ustune basa basa mahallede olmaz dedim kadin mahalle dugununu övmeye basladiHaklısın. Gumusluk dediğin sus esyası degıl mi onu sana sorarak almak zorunda degıl. Sonuçta bize hediye veren diğer ınsanlara karısmıyoruz bunu begenmedim, bana sormadan almış demiyoruz gonullerinden ne gecerse onu alıyolar. Ama kullanması çok saçma. Madem oyle istemiyorum kullanmışsınız zaten, cok begenmişsiniz siz kullanın diyin. Gelinlik bende kiraladım benimki bana özel dikilmişti ama satın almak istemedim yer sorunundan. Dugun sokakta olması ise çok itici. Kendi kendinizi yiyecegınıze ben o şekilde bi düğünle evlenmek istemem diyin. Dugun salonumu dugunde takılan paradan karşılarız diyin. Susmayın. Karsınızdakini kırmadan da fıkırlerınızı soylemelisiniz.
Keske dugun salon konusunda yer degisebilsekBen de istemediğim halde nefret ettiğimi ne kadar gereksiz olduğunu defalarca söylediğim halde zorla düğün yapıyorlar. İlle oynayacak kaynana. Ölürmüş yoksa. Kendi dugunume gitmekten nefret ediyorum.
Sevgilimde katiyen sıkıntı yokta kadın ileride beni cok gerecek gibi geliyorbir kez daha düşün böyle bir aileye gelin gitmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?