Evet gercekten tesekkurler anliyosunuz beniYoklamasın arkadaşım nabız mabız. Niye teste tabi tutuluyor. Damızlık inek mi seçiyor. Oglu sevmiş begenmiş iste. Daha sevgiliyken butun esyalar bitmiş de gumusluk gıbı gereksiz bi esya mı kalmış alınacak.
Ben gormezse olarak diye dusunerek konustum misalBen anlatamıyorum sanırım :) zaten anlatmayın sevgilinize hiçbir şekilde demeyin seni dolduruyor diye. O görecekse kendi görsün. Siz söylerseniz siz kötü olursunuz.
Bizim burda en uygunu 2 bucuk 3 bin arasi salon ki ben en pahali salonda tutun demiyorumSevgilinin anasi tam benim kafadan.Milleti eylemek ( ki kimseyi memnun edemezsin illa elestirileceksin )icin verilen 10 bin kusur dugun parasi cöp benim icin misal.
Hay cok yaşa aynende oyle bi yandan annesiyle degil ogluyla evlencem sevdigimle diyorum diger yandan kadinin simdiden bu laflari deyip ileridd kim bilir neler der yapar olasiligi gozumu korkutuyorKayinvalidesinin hareketlerini hep salaklar gibi iyiye yormaya çalışan ve 8 sene sonunda onun bir şeytan olduğunu farkeden biri olarak söylüyorum kadın kurnazlık yapıyor sana, hiç samimi değil. Özellikle gelinlik ve düğün konusunda söyledikleri çok ayıp. Sen eşşek başı misin orda? Evlenecek olan sensin, genç kız olan sensin. Niye o karar veriyor?
Ha bir de sürekli mal mülk paradan konusuyor olması ise son nokta. Cin fikirli biri değilsen iyi düşün bu evliliği
Ayni benim dusunduklerimi dusunmussunuz ben ona bir sey al demedim aldiysanda kullandigi seyi bize verecek olmasi gercekten ayip yardim edecek kiside oglu olacak yani elin bin kat yabancisida degilHangi devirde yasiyoruz ki kaynana gidiyo mobilya aliyo ustune ustluk kullaniyo ve lutfedermis gibi bunlar sizin diyo
Parayi kendisi veriyor olsun senin istedigin dugunu yapmali senin icin yapmiyosa da oglu icin yapmali
Oh ne guzel dunya cocuk evlendir ama para harcamaktan kac
Ayrica eskidendi cok eskidendi mahallede dugun yapmak
Allah korusun canim valla demek istedigini cok iyi anliyorum birkac konuda okudum burada haklisin insallah allah sonumuzu hayirlar eylerde yasamam bunlari allah yasatmasinda kimseyeiste o annesi dediginiz kadınlar yuzundne evlilikler yıkılıyo suan görmedigin sey yada sevgilini görmek isteyipye amannn annesi dedigin sey sonra oyle bi önüne gelicek ki burayı okumuyomusun evliliklerin cogu anneler yuzunden bitiyo heleki senin ki gibi süreki dahil olan kaynanalar varsa işin var benden söylemesi
Görmesezse de demeyin. Atıyorum evlendikten 5yıl sonra bile deseniz olay çıkar. Gerek yok. O yüzden gözlemleyin diyorum ve evlilik iyi karar verin.Ben gormezse olarak diye dusunerek konustum misal
En sonunda oyle olacak gibiAilene bir kuruş ödetme.
Onun ailesi de bir kuruş ödemesin.
Birlikte borç ile yapın her şeyi evlendikten sonra ödeyin.
Aynen de oyle ilk kez evlenicem sonucta kendime ait bi ev yuva kurucam tabikide begendigim yeni seyler olsun isterimOf bence de ama ya. Ha kız ister begenir al senin olsun der tamam. 2.el kullanmak ayıp değil. Ama sana aldım diyip evinin başkoşesine koymasın bi zahmet. O zaman almasın. Bi de kullandığı eşyaya minnet beklemesin.
Allah razi olsun senden valla ellerim yoruldu kendimi anlatim ifade edeyim diye cogu kisi kadindan para cikacak tabiki lafini yapar vs konusmus ama benden ailemden para pul cikmayacak demedim ya ben dedigin gibi bu neden konusulmuyo oyle degilmi annem bana kendi durumumuz cok iyi olmasada elimizden geldigi kadar kizimiz evlenecek her seyin en iyisi alicaz derken annesinin cimrilik pesinde kosmasi zoruma gidiyor.Haklısın sen kardeş. Kız ailesinin aldıkları, harcadıkları hiç görünmez niyeyse. Sen kendin çalışmıyorsan da ailen yapacakmış işte. Sevgilin konuşsun ne kadar yardım yapabileceklerini öğrensin. Su kadar bütçemiz var desinler siz ona göre uydurursunuz kendinizi.
Tesekkur etmene gerek yok gercekleri konuşuyoruz. Kv nin savunulcak tarafı yok tam şark kurnazı. Maddi durumum bu bu ben dugun salonu tutamam dugun paralarından verirsiniz desin madem. Hatta bunu bile demesine gerek yok sen sevgılınle zamanı gelince halledersin. Valla ben evlenirken bi kere bile esımın ailesiyle boyle bi konuda muhattap olmadım. Biraz borc harc bıraz dugun takıları bıraz ben bıraz esım biraz onun ailesi biraz benim ailem. Herkes vazifesini yaptı. Az cok adetler bellidir. Benım ailemde onun aılesınden daha az almadı. Ama kimse kimseye sunu yap sunu yapmam demedi. Olmayanı esımle tamamladık taksıte gırdık. kadın daha sevgiliyken bailamış, Hic girme bu sıkıntılara. Yapmazlarsa yapmasınlar. Zehir etmesinler de. Her sey hallolur. Zaten hiltonda dugun istemıyosun yani sokakta dugun istememek için prenses olmaya gerek yok. Sanırsın Sokakta rezil olcagma nikahtan evlenirim daha elit hiç değilse.Evet gercekten tesekkurler anliyosunuz beni
Haklisiniz eskiden bu kadar net gozlemlemezdim ama su olaylardan itibaren en ince ayrintisina kadar gozlemlemeye basladimGörmesezse de demeyin. Atıyorum evlendikten 5yıl sonra bile deseniz olay çıkar. Gerek yok. O yüzden gözlemleyin diyorum ve evlilik iyi karar verin.
Benimkinin kafasimi basmiyo anlamadim ki ben direk desim lafi ona zaten kullaniyo annen onlari sana ceyiz diye aldigi seyi ceyizlikten cikti zaten sonra oda bana haklisin yenisini aliriz demeye basladi..benim babannem de 20-30 senelik yazlığın halıları için anneme "bu halılar senin, kocanın parasıyla alındıydı götürürsün ilerde demişti"o geldi aklıma
sevgilin de "amanın anneciğim bizi düşünmüş" kafasında dimi doğru okudum?
sen bu işi bi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?