Sevgilimin annesinin dedigi seyler bakarmisiniz?

Evet gercekten tesekkurler anliyosunuz beni

Ben anlatamıyorum sanırım :) zaten anlatmayın sevgilinize hiçbir şekilde demeyin seni dolduruyor diye. O görecekse kendi görsün. Siz söylerseniz siz kötü olursunuz.
Ben gormezse olarak diye dusunerek konustum misal

Sevgilinin anasi tam benim kafadan.Milleti eylemek ( ki kimseyi memnun edemezsin illa elestirileceksin )icin verilen 10 bin kusur dugun parasi cöp benim icin misal.
Bizim burda en uygunu 2 bucuk 3 bin arasi salon ki ben en pahali salonda tutun demiyorum

Hangi devirde yasiyoruz ki kaynana gidiyo mobilya aliyo ustune ustluk kullaniyo ve lutfedermis gibi bunlar sizin diyo
Parayi kendisi veriyor olsun senin istedigin dugunu yapmali senin icin yapmiyosa da oglu icin yapmali
Oh ne guzel dunya cocuk evlendir ama para harcamaktan kac
Ayrica eskidendi cok eskidendi mahallede dugun yapmak

Hay cok yaşa aynende oyle bi yandan annesiyle degil ogluyla evlencem sevdigimle diyorum diger yandan kadinin simdiden bu laflari deyip ileridd kim bilir neler der yapar olasiligi gozumu korkutuyor

Ayni benim dusunduklerimi dusunmussunuz ben ona bir sey al demedim aldiysanda kullandigi seyi bize verecek olmasi gercekten ayip yardim edecek kiside oglu olacak yani elin bin kat yabancisida degil

Allah korusun canim valla demek istedigini cok iyi anliyorum birkac konuda okudum burada haklisin insallah allah sonumuzu hayirlar eylerde yasamam bunlari allah yasatmasinda kimseye

benim babannem de 20-30 senelik yazlığın halıları için anneme "bu halılar senin, kocanın parasıyla alındıydı götürürsün ilerde demişti" o geldi aklıma
sevgilin de "amanın anneciğim bizi düşünmüş" kafasında dimi doğru okudum?
sen bu işi bi düşün

Of bence de ama ya. Ha kız ister begenir al senin olsun der tamam. 2.el kullanmak ayıp değil. Ama sana aldım diyip evinin başkoşesine koymasın bi zahmet. O zaman almasın. Bi de kullandığı eşyaya minnet beklemesin.
Aynen de oyle ilk kez evlenicem sonucta kendime ait bi ev yuva kurucam tabikide begendigim yeni seyler olsun isterim

canım baştan tavrını belli edeceksin kaybedecek bir şeyin yok.

sait halim paşa yalısını tutun avrupadan gelinlik getirin demiyor kimse ama senin içine sinen olsun

ailenin geliri belli gideri belli sende ona göre hareket et ama kadın şimdiden biraz boş laflar etmiş

erkek arkadaşın ailenin içinde olduğu için annesinin yaptıkları onun gözüne batmayacaktır çünkü annesi

ama zamanla ya gerçekleri görecek ya da seni ezdirecek ki biz bu yüzden nişan yapıyoruz

acele etme sakın evlenmek için şuan kaybedecek bir şeyin yok

sevgilini de al karşına sakın kötüleme annesini

sokakta da düğün yapacaksak bunu biz istediğimiz için yapalım ne annen ne baban böyle şeyler söylemesin de, sadece düğün değil bu yarın bir eşya seçerken vs başka bir şey içinde geçerli. biz isteyelim ve istediğimizi yapalım madem berbaer bir yola çıkıyoruz ikimiz karar verelim ailelerimiz arkamızda destek versinler de. bu konunun seni üzdüğünü söyle gerekiyorsa bir daha yaparsa müdahale etsin.

he etmiyorsa seni ezdiriyorsa da hiiiç zaman harcama

20 yaşında ailelerin parasıyla düğün dernek pesinde koşacağınıza 3 4 sene ikinizde çalışıp düğününüzü kendiniz yapın istediğiniz eşyayı da alın kimsenin karşısında ezilip büzülüp susmak zorunda kalmazsınız böylelikle.

Yavrucum mahalle düğününü hiç sevmem o konuda haklısın ama kayınvalide adayından medet umacağına sevgilinden medet um o yapsın düğünü
Eşya konusunda ve senin annen konusunda da şimdiden dikleşme kendinden soğutursun adamı

Eğer düğün masraflarını sadece çocuğun anne ve babası karşılayacaksa bence sizin karışma hakkınız yok. Ablam evleniyor eylülde onlar nişanlısıyla ortak ödeyecek herşeylerini, keske sizde öyle yapsaydınız bu sefer ne gelinliğine ne başka bişeye laf söylemeye hakları olmazdı. 2. El eşyada biraz garip olmuş gerçekten, begenme durumhnu geçtim hediye alındıysa siz evlenene kadar güzel saklanmalıymış. Garip vallahi ya..

Allah razi olsun senden valla ellerim yoruldu kendimi anlatim ifade edeyim diye cogu kisi kadindan para cikacak tabiki lafini yapar vs konusmus ama benden ailemden para pul cikmayacak demedim ya ben dedigin gibi bu neden konusulmuyo oyle degilmi annem bana kendi durumumuz cok iyi olmasada elimizden geldigi kadar kizimiz evlenecek her seyin en iyisi alicaz derken annesinin cimrilik pesinde kosmasi zoruma gidiyor.

Evet gercekten tesekkurler anliyosunuz beni
Tesekkur etmene gerek yok gercekleri konuşuyoruz. Kv nin savunulcak tarafı yok tam şark kurnazı. Maddi durumum bu bu ben dugun salonu tutamam dugun paralarından verirsiniz desin madem. Hatta bunu bile demesine gerek yok sen sevgılınle zamanı gelince halledersin. Valla ben evlenirken bi kere bile esımın ailesiyle boyle bi konuda muhattap olmadım. Biraz borc harc bıraz dugun takıları bıraz ben bıraz esım biraz onun ailesi biraz benim ailem. Herkes vazifesini yaptı. Az cok adetler bellidir. Benım ailemde onun aılesınden daha az almadı. Ama kimse kimseye sunu yap sunu yapmam demedi. Olmayanı esımle tamamladık taksıte gırdık. kadın daha sevgiliyken bailamış, Hic girme bu sıkıntılara. Yapmazlarsa yapmasınlar. Zehir etmesinler de. Her sey hallolur. Zaten hiltonda dugun istemıyosun yani sokakta dugun istememek için prenses olmaya gerek yok. Sanırsın Sokakta rezil olcagma nikahtan evlenirim daha elit hiç değilse.

Görmesezse de demeyin. Atıyorum evlendikten 5yıl sonra bile deseniz olay çıkar. Gerek yok. O yüzden gözlemleyin diyorum ve evlilik iyi karar verin.
Haklisiniz eskiden bu kadar net gozlemlemezdim ama su olaylardan itibaren en ince ayrintisina kadar gozlemlemeye basladim

Benimkinin kafasimi basmiyo anlamadim ki ben direk desim lafi ona zaten kullaniyo annen onlari sana ceyiz diye aldigi seyi ceyizlikten cikti zaten sonra oda bana haklisin yenisini aliriz demeye basladi..

Tamam doğal olarak haklısında kadın gümüşlüğü hediye niyetine çeyizlik almış
Beğenmiyorsan annene söylersin annen sana yenisini alır

Onunda hediyeyi kullanması ayrı mana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…