Ah keske deseydim vallaayy kıskandın mı kaynişş deseydin
Her seyi onlar yapacak degil elbet sevgilim odeyecek eksik kalan seyi maddi anlamda yardim etme durumlari soz konusuydu evlendikten sonra diyordumda işe girerim diye ben artik simdiden girmeyi dusunmeye basladim bu kadinla muhattap olacagimaBöyle hayal etmediysen tabiki kabul etmeyeceksin, sevgilin de ailesinden yanaysa onlarla yaşayacak. Onuda tekmeleyeceksin...
Yalnız bu söylediklerim oğluna yaptırmıyorsa geçerli zira kendileri yapmak zorunda değil...
Hediyeninde kullanilip verildigini ilk kez ben bunda goruyorum sen dogum gununde birine kendi kullandigin seyimi verirdin ? Kadin gumuslugu kullaniyor biz evlenince bize verecekmis.
canım hepsi böyle bizim 6 yıl oldu dün beni istediler cumartesi de evde nişanım var benimki de daha ilk gördüğünden beri patavatsızlığına yüzü sivilceli demiş daha 17 yaşındaydım 8 ay hap kullandm yüzüm için. biraz geçti adet olunca karnım çok ağrıyomuş diye kızlar da muayne oluyo artık git alttan kendine baktır dedi. ve en kötüsü oğlumu eski sevgilisi adam etti dedi zayıf uzun bi kızdı dedi sevgilim hatrına herşeyi yuttum kilo verdim yüzüm düzeldi saçlarım kalçama indi şimdi de kızım diyo başka bişey demiyo ama simdide tam evlilik nişan derken fazladan ev aldılar sevgilime ödetiyolar yarısını evlenincede 2 yıl 1000 lira onlar için ödicez ve ben çalışmıyorum düğüne hiç bi katkıları yok ama kayınvalidem tanımadğı insanlara bile hediye aldırıyo sevgilime herkeste var canım anlıcan ama seviyosan kabulleniyosun tek kabullenme sebebim sevgilimin bunları duyduktan sonra annesinin burnundan getirmesi sen nasıl dersin muayne ol diye ve çocukken yaşadığım 2 -3 aylık bişeyi kıza nasıl anlatırsın diye beni savunması. sende sevgilinin huyuna gidip istediğini yaptır canım para sevgilindeyse eğer.Herkese hayirli gunler merhaba
4 senelik bir iliskim var aileler tanisti birbirini sevdiler kaynastilar sorum şu ki sevgilimin annesi bi gun evlerine oturmaya gittim dugun gelinlik o tarz konular acildi normal olarak " dugun salonuna verilen paraya yazik 2 saat dın dın calcaklar bi dunya para gidecek gelinlikte oyle birkac saat ustunde duracak kac bin para gidecek en iyisi gelinligi birkac saat kiralamak dugundede salon tutmak yerine kapinin onunde mahallede olsun"
O an o kadar sinirlendimki sanki kendisi evlenecek benim söz hakkim yok belki birkac saatte olsa cok para gidecek evet ama sonucta ben bir kez evlenicem oyle degil mi durumlarida iyi orta halli bi aile ben bunu birazda kadinin cimriligine verdim cunku gozlemledigim kadariyla cok cimri bi insan .
Sevgilimin yanindada durmadan hep parasal konusuyo su cok para o cok para bilmem ne diye gozunu korkutuyo eh birazda kadin evinde gumusluk takimi almis 3 parca gosterdi bana ogluma ceyizlik bu dedi ee madem ogluna bize ceyizlik ileride ben evimde kullancam insan alirken banada sormazmi belki ben begenmicem ceyizlik dedigi seyide kullaniyo hemde kurnazlikmi yapiyo anlamadim biz evlenene kadar kullancak evlenincede bizemi verecek oh ne âlâ memleket .
Sevgilimde saf saf gelmis bana annem bizi dusunmus bak ne almis dedi biz kullanicaz ileride dedi sinirlendim bende madem biz kullancaz bizim senle gidip secmemiz lazimdi belki ben begenmedim zaten suan annende hepsini kullaniyo 2nci ele giriyo suan ben evimdeki esyalari herseyi kendim secmek isterim dedim.
LÜTFEN BI YARDIM EDIN BEN HAKSIZMIYIM? ABARTIYOMUYUM GOZUMDE MI BUYUTUYORUM ANLAMIYORUM KADINDAN BUZ GIBI SOGUYORUM .
Herkese hayirli gunler merhaba
4 senelik bir iliskim var aileler tanisti birbirini sevdiler kaynastilar sorum şu ki sevgilimin annesi bi gun evlerine oturmaya gittim dugun gelinlik o tarz konular acildi normal olarak " dugun salonuna verilen paraya yazik 2 saat dın dın calcaklar bi dunya para gidecek gelinlikte oyle birkac saat ustunde duracak kac bin para gidecek en iyisi gelinligi birkac saat kiralamak dugundede salon tutmak yerine kapinin onunde mahallede olsun"
O an o kadar sinirlendimki sanki kendisi evlenecek benim söz hakkim yok belki birkac saatte olsa cok para gidecek evet ama sonucta ben bir kez evlenicem oyle degil mi durumlarida iyi orta halli bi aile ben bunu birazda kadinin cimriligine verdim cunku gozlemledigim kadariyla cok cimri bi insan .
Sevgilimin yanindada durmadan hep parasal konusuyo su cok para o cok para bilmem ne diye gozunu korkutuyo eh birazda kadin evinde gumusluk takimi almis 3 parca gosterdi bana ogluma ceyizlik bu dedi ee madem ogluna bize ceyizlik ileride ben evimde kullancam insan alirken banada sormazmi belki ben begenmicem ceyizlik dedigi seyide kullaniyo hemde kurnazlikmi yapiyo anlamadim biz evlenene kadar kullancak evlenincede bizemi verecek oh ne âlâ memleket .
Sevgilimde saf saf gelmis bana annem bizi dusunmus bak ne almis dedi biz kullanicaz ileride dedi sinirlendim bende madem biz kullancaz bizim senle gidip secmemiz lazimdi belki ben begenmedim zaten suan annende hepsini kullaniyo 2nci ele giriyo suan ben evimdeki esyalari herseyi kendim secmek isterim dedim.
LÜTFEN BI YARDIM EDIN BEN HAKSIZMIYIM? ABARTIYOMUYUM GOZUMDE MI BUYUTUYORUM ANLAMIYORUM KADINDAN BUZ GIBI SOGUYORUM .
Herkese hayirli gunler merhaba
Valla daha 24 yaşındayım ilerde düğünüm için de ne anamdan ne babamdan bişey beklemiyorum da istemiyorum da sevgilimin ailesinden hiiiç istemem o tip biri degilim.Heee ailem bana git çalış kendin öde demedigi gibi ben de ilerde demeyecegim çocuğuma elbette ama o şekilde yetiştirmeyecegim için 20li yaşlarda gelip benden düğün dernek beklemeyecektir siz merak etmeyin. Ve mümkünse siz de beklemeyin :)Ne alaka ? Sırf ana babasi mi oduyor da sevgilim kendi birikimiyle odeyecek odeyecegini odeyemedigini anasinin babasinin odemesi cok mu yanlis inanilmaz gorulmemis sey mi ? Kendi oglun evlense bazi seylerde sana dese anne baba yardimck olun biraz diye git kalk calis kendin öde diye evladini irdeleyeceksin demek ki
Haksızsın. Millete boy göstereceğim diye paralar saçma sapan şeylere saçıyorsunuz. O parayla eşinle o kadar güzel bir tatile çıkarsın ki... Dünyanın farklı yerlerinde birçok anın olur sevdiğin adamla.
Ama birkaç saat yüksek sesli roman havası dinleyeceksiniz diye onbinler saçıyorsunuz.
Gelinlik ben de giymek isterim, sanırım her kadın ister ve para verilebilir tabiki, nikahda giyersin güzel güzel.
Ama düğün nedir ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?