Sevgilimin annesinin dedigi seyler bakarmisiniz?

Eşimin babasınin aylık geliri 10 bin tl
Annesinin de geliri cok iyi
Cok lüks bir yasantıları var
Biz evlenirken sırf mikropluktan bir kurus destekleri
Olmadı:)
Bana takılacak takıyı bile annesi begenmiş almıs
Ben düğün gunu gordum
Bana nihakta dagıtmak için seker yaptırmıslar
Nikahta dagıtılırken gördüm:)
Evlendik eşimle o kadar masrafımız oldu ki
Kac ay perdesiz tv siz yasadık:)
Eşime ait olan arabanin anahtar ve ruhsatını sakladı vermedi kv aylarca
Evlendik evimizi 3 ay snr gördü

Ama nasıl bir kadın biliyor musun
Eşimle her telefon konusmalarında ağlar
Sen benim hayattaki en kıymetlimsin diye
Hep bir sömürü hep bir psikolojik baskı
Ama icraate gelince hiçbirsey yok
Benim kadar fedakar anne yoktur dünyada der
Ama bugune kadar bir kürdanini görmedik
Eşim de ben de

Kendi cebinden oğluna yardim olarak para cikacak ya az ciksin derdinde ben bunu anladim ama insan oglunun en mutlu gunu olacak gundede boyle dusunmesi bana cok ayip geliyo benim ailem hic elini cebine atmayacak da degil ne gerekirse usulune gore yapilacak ki zaten ben taki paramlada sefa da surecek degilim evin ne eksigi veya borcu bir seyi varsa durum el verdigi kadar takilarlada oderim yani kadinin simdiden bu hareketleri bana dusunduruyo ileride neler yapar der bu diye..

sadece burayı okudum devam etmeden yorumluyorum.. neredeyse ev bile tutmayalım diycek bir kızı bukadar değersiz görmek... bulaşma sakın

Evet aynende oyle ben eger sevgilimden aksi yonde beni ezici annesini tutucu bir tavie gorursem nokrayi koyarim zaten ne deseniz yerden göğe kadar da haklisiniz sonucta ben mutlu olmak icin evlenicem annesinin bos konusmalari degisik tavirlari icin degil ki o kadini da hic cekemem kendinden beni cok soğuttu

sadece burayı okudum devam etmeden yorumluyorum.. neredeyse ev bile tutmayalım diycek bir kızı bukadar değersiz görmek... bulaşma sakın
Daha bi dunya dedigi seyler varda hep kulak ardı ettim bizle yasayin 2 kisiyiz 2 tabak fazla koyarsin en azindan diyen bi kadin hemde

Tamam doğal olarak haklısında kadın gümüşlüğü hediye niyetine çeyizlik almış
Beğenmiyorsan annene söylersin annen sana yenisini alır

Onunda hediyeyi kullanması ayrı mana
Kullanmasa neyse bi sekilde degerlendiririm evde derimde bende kendi evimdeki kullandigimiz seyleri alimdebyeni evde onlarimi koyayayim yani dimi

Insan kendi ogluna karsi niye cimri olur bsn anlamiyorum bu kadindada var bunlar ana gibi yar olmaz diyo bazen pes dogrusu ya

Ne alaka ? Sırf ana babasi mi oduyor da sevgilim kendi birikimiyle odeyecek odeyecegini odeyemedigini anasinin babasinin odemesi cok mu yanlis inanilmaz gorulmemis sey mi ? Kendi oglun evlense bazi seylerde sana dese anne baba yardimck olun biraz diye git kalk calis kendin öde diye evladini irdeleyeceksin demek ki

Ben sevgilim bir şeye elini sürmeyecek demiyorum ustune basa basa diyorum ki sevgilimin yetiremedigi şeylerde annesi babasi yardim edecek diyorum dogal degil mi azicik ucundan tutup yardim etmeleri oglun evlense bi noktada kalsa yetemese bazi seyler oglunuza hicmi yardim etmezsiniz az cok ?

Ön yargılı yaklaşma masraflardan kısıp size daha çok katkı yapıcaklarsa sorun yok. Çoğu kişi zamanında gelinlik kiralamadığına pişman bende dahil evde durup ne olacak. Mekan alternatifi varsa salona verilen parada uçup gidicek. Mantıklı düşünmek lazım maddi sıkıntı çekmemek için. Burda çok konu okudum borç harç güzel bi düğün yapıp yıllarca ödemeye çalışanlar... Ayrıca size aldığı eşyayı kullanması çok saçma kayınvalidene o anda söylemeliyin şakayla ee madem bizim niye kullanıyosun diye. Biriktirme içindekileri laf arasında söyle geç.

Boşver. Çapı belli.

Al işte. Tamam kimse mecbur değil ama lafa gelince de olurum sana kurban olurum sana demesinler. Gucun imkanın varken oğlunu kızını sıkıntıya sok sonra çok seviyorum. He he.

Boşver. Çapı belli.

Al işte. Tamam kimse mecbur değil ama lafa gelince de olurum sana kurban olurum sana demesinler. Gucun imkanın varken oğlunu kızını sıkıntıya sok sonra çok seviyorum. He he.
Evet ben buna tahammül edemiyorum zaten
Eşim evlendik arkasında işten cıkartıldı
5 ay eve kurus sokamadi
Evimiz kiraydı o zaman tek benim maasa kaldık
Oo annedeki lafları bir görsen
Bogazımdan lokma gecmıyor oglum, anayım ben ana
Diye diye ağladı:)
Ama cıkarıp da bir 100 tl yollamadı
Hep böyleler kv görümcem kp ağızlarındaki tatli dili, çok dğşünüyor havalarını bir görsen kendini tırmalarsın:) agahhhahah

Aynen oyle işte ceyiz diye ogluma aldim diyor kendi kullaniyor ben hayatimda boyle bir sey ne gordum ne duydum suan calismiyo olsamda evlendigimde buyuk ihtimal bende calisirim eger kadin lafini sozunu de yaparsa ise girer ne kadar para odediysede veririm oglu evlenicek sonucta ben evi esyalari her seyi o alacak demiyorum gelinlik ve salon da sevgilime yardimci olacaklar

Aynen oyle işte ceyiz diye ogluma aldim diyor kendi kullaniyor ben hayatimda boyle bir sey ne gordum ne duydum suan calismiyo olsamda evlendigimde buyuk ihtimal bende calisirim eger kadin lafini sozunu de yaparsa ise girer ne kadar para odediysede veririm oglu evlenicek sonucta ben evi esyalari her seyi o alacak demiyorum gelinlik ve salon da sevgilime yardimci olacaklar

Gelinlik olayina ben pek bisey demiyorum ama bu mantikta olan kadin neden zamaninda evlenirken gelinlik almis dolabinda duruyor gelinligi gelinligim kiralik olsada dert etmem ama mahallede olsun ve ceyiz diye aldigi seyi kullanmasina ayar oldum

Boşver. Çapı belli.

Aynen de öyle bu kadın bir ara sevgilimde yanimizdaydi degerimi iyi bil ana gibi yâr olmaz demisti bende oradayken bazi laflari cidden cok deli ediyoe beni.

Böyle hayal etmediysen tabiki kabul etmeyeceksin, sevgilin de ailesinden yanaysa onlarla yaşayacak. Onuda tekmeleyeceksin...

Yalnız bu söylediklerim oğluna yaptırmıyorsa geçerli zira kendileri yapmak zorunda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…