Sevgilimin annesinin dedigi seyler bakarmisiniz?

Senin yasadigin sartla benim yasadigim sart birbirinden farkli ve gorus yorumlarimizda birbirinden farkli kendini hakli gibi gorme o yuzden sen bininci el bile olsa memnun kalirsin diye ben memnun kalmak zorunda degilim demek ki kaynanan iyiymiste boylesin seninki de sana bi tirnaklarini gosterss hosuna gitmicek seyler deseydi uc bucuk atardin buralarda

Hanfendi bundan ayril ne demek ? 4 senedir beraberim seviyorum 4 seneyide evlilikle taçlandirmaya calisiyoruz bi annesi bu kafada diye sevdigimden nasil vazgecerim
iste o annesi dediginiz kadınlar yuzundne evlilikler yıkılıyo suan görmedigin sey yada sevgilini görmek isteyipye amannn annesi dedigin sey sonra oyle bi önüne gelicek ki burayı okumuyomusun evliliklerin cogu anneler yuzunden bitiyo heleki senin ki gibi süreki dahil olan kaynanalar varsa işin var benden söylemesi

Valla buna grur yapan almasın o zaman o parayı. Madem öyle senin paran sende kalsın , ben bu şekilde yapıcam desin gitsin kendi parası İle keyfi nasıl isterse öyle evlensin
Zaten kadın para vermiyor mesela o, kendi zevkine göre gidip alıyor. Bence de öyle yapsın tabi en doğrusu o da kadının yaptığı da hoş değil. En güzeli kendin kazanıp kendin harcayacaksin

Valla buna grur yapan almasın o zaman o parayı. Madem öyle senin paran sende kalsın , ben bu şekilde yapıcam desin gitsin kendi parası İle keyfi nasıl isterse öyle evlensin
Cok bos muhabbetlerde yuzuyosunuz sen evlendin barkladin istedigin gibi her sey oldu diye evlenme niyetinde olanlari karalama derdine dusme kendini tatmin etme cabalarindan yavasca uzaklas ve konumdanda

Sonuna kadar haklısın. Nişanlın da anacı.

Sen yandın kardeş. Annesi oğlunu elinde dolandırıyor.

Zaten kadın para vermiyor mesela o, kendi zevkine göre gidip alıyor. Bence de öyle yapsın tabi en doğrusu o da kadının yaptığı da hoş değil. En güzeli kendin kazanıp kendin harcayacaksin
Yalniz anlamadiginiz su ben kadin evimizi duzecek her seyinimi dedim kendi ec esyalarimizi tabiki sevgilim kendi birikimiyle parasiyla ve ben ailemle halledicez annesi sadece salon ve gelinlik olayinda sevgilime yardim edecekmis biz kadinin dizine oturup para mi dilendik ? Bana gumusluk mu al dedim kafasina gore almis kullaniyo catir catir ben onun size aldim diyip daha ben kullanmadan kullandigi seyden mutlu olmak zorunda degilim.
@Cok da Seyapmamak Lazim

Sonuna kadar haklısın. Nişanlın da anacı.

Sen yandın kardeş. Annesi oğlunu elinde dolandırıyor.
Ne kadar cok sevsemde askımdan ölsemde genede buyuk konusmim ama annesinin yaninda olup ona destek cikarda beni gererse ayrilir birakirim annesinin buldugu mahalle dugunu yapacak insanla yuvasini kurar

Sen çalışıyor musun?
Çalış ve sevgilinle anlaş.
Her şeyi birlikte yapcaz ailen kuruş vermesin ama sakın bir şeye karışmaya kalkmasinlar kalp Kırarım diye.
Neden açık net konuşmaktan çekiniyorsunuz anlamıyorum.
Ben olsam aynen böyle derim.
Sizden bir şey beklemiyoruz sadece tercihlerimize saygı duyup mutlu günümüzde yanımızda olun.
Bitmiştir.

Evet kadinin aldigi sey de ufak tefek degil koskoca 2 dolap digeri de ustu ayna alti 4 cekmece yani ve de oglu evleniyo tabiki yardim etmesi gerekir bende kurulmus eve gidip oturmucam ya benimde ailem yatak odasini havlu nevresim tabak canak bi dunya toplu hepsi icinde ceyiz pakedi alacaklar ne gerekirse bende ailemde alacak yani

Ben suan calismiyorum sevgilimlede bu muhabbet kapandi konusmuyoruz ama konusu acilirda gundeme gelirse direk sizin dediginiz seyleri dicem en dogrusu da o hatta iş arayipta giricem

Ailene bir kuruş ödetme.
Onun ailesi de bir kuruş ödemesin.
Birlikte borç ile yapın her şeyi evlendikten sonra ödeyin.

Ya siz kayinvalidenizin evinden çıkan mobilyayi yeni evlenirken evinize alır mısınız?
Of bence de ama ya. Ha kız ister begenir al senin olsun der tamam. 2.el kullanmak ayıp değil. Ama sana aldım diyip evinin başkoşesine koymasın bi zahmet. O zaman almasın. Bi de kullandığı eşyaya minnet beklemesin.

Haklısın sen kardeş. Kız ailesinin aldıkları, harcadıkları hiç görünmez niyeyse. Sen kendin çalışmıyorsan da ailen yapacakmış işte. Sevgilin konuşsun ne kadar yardım yapabileceklerini öğrensin. Su kadar bütçemiz var desinler siz ona göre uydurursunuz kendinizi.

Yarın pat diye evlenmiyorsun madem, daha şimdiden bunları düşünme, dert edip durma o halde? Yarın ola hayr ola, kim bilir daha neler değişir kim bilir daha neler neler olur..

Yaşını başını almış, evlenecek olan insanların elini taşın altına koyması gerekiyor. Zaten anneler babalar evlatlarını binbir zorlukla kaç yaşına kadar getiriyor, doyuruyor, bakıyor yeri geldiğinde zorlanıyorlar. Sonra da çocuğunu evlendirirken o yaştan sonra borç içinde kalıveriyorlar. Onların tam kafasını dinleme vakitlerinde borçlarla cebelleşiyorlar. Ben üzülüyorum bu duruma, ki durumu pek iyi olmayan aileler var bunları yapmaya çalışan. Senin ailende zorlanacak epey belki de. Sizin onlardan isteyeceğiniz tek şey manevi destek olmalı. Ha size maddi olarak içinden gelerek yardım etmek isterler o da ne güzel bir şey. Evlenme olgunluğuna erişen insanlar çalışıp kendi evini, eşyalarını alma potansiyeline de sahip olmalılar. İsterse kayınvaliden en çirkin eşyaları versin sana, boşver. Sen eşinle iyiysen birbirinize ailelerde dahil saygılıysanız boşver ya hu, bırak bu maddi konuları artık. 2-3 sene bekleyin çalışın, istediklerinizi alın. Bitti yani..

Gelinlik ve dugun hakkinda ben de ayni seyi dusunuyorum.

Ince bir nokta var. Sizin yapacaginiz dugune mi ahkam kesiyor yoksa ben boyle dugun yapicam mi diyor? Ilkiyse sorun buyuk. Haddi degil karismak. Ikincisiyse bunu istemediginizi soyleyip kendi istediginiz dugunu kendiniz yaparsiniz. Ama bi insan size dugun yapiyorsa kendi istedigi gibi yapmasi bence hakkidir.

Evinize aldigi gumusluk de hediyedir. Ne isterse onu alir. Siz arkadasiniza dogumgununde hediye alacaginizda kendiniz mi seciyorsunuz arkadasiniza "sen sec sen kullanacaksin" mi diyorsunuz?

Araniza bastan mesafeyi koyun.

Aileme dememe nedenim kadindan sogurlar bu ise soguk bakarlar yokusa gireriz diye sevgilimi seviyorum cunku isler zorlansin istemiyorum

Maddi yardim edilse dahi borclarla onlari basbasa birakacak degiliz arti sevgilim ailesini o duruma koymaz ben buyuklerin yardim etmesinide yargilamiyorum kadinin dusunceleri benim dusuncelerim uyusmuyo yalniz hayirlisi olsun genede tesekkurler

Yoklamasın arkadaşım nabız mabız. Niye teste tabi tutuluyor. Damızlık inek mi seçiyor. Oglu sevmiş begenmiş iste. Daha sevgiliyken butun esyalar bitmiş de gumusluk gıbı gereksiz bi esya mı kalmış alınacak.

Ben anlatamıyorum sanırım :) zaten anlatmayın sevgilinize hiçbir şekilde demeyin seni dolduruyor diye. O görecekse kendi görsün. Siz söylerseniz siz kötü olursunuz.

Hediyeninde kullanilip verildigini ilk kez ben bunda goruyorum sen dogum gununde birine kendi kullandigin seyimi verirdin ? Kadin gumuslugu kullaniyor biz evlenince bize verecekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…