- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Buradaki kadinlar cin gibi gerçekten, 40 yil düşünsem bunu yapanın sevgilisi olabileceği ihtimali aklıma gelmez.
Erkekleri mi tanımıyorum yoksa saf mıyım bilemedim.
Boşver her durumda kadın suçlanır zatenGerçekten mesajları okudukca kendimi suçladım ne demişim diye saatlerdir tek tek okudum mesajları . Kalakaldım cidden ilk başta özürler dileyince kötü niyetli oldugu düşünemedim olayı idrak edemedim bile
Senin verdiğin cevaplar da sıkıntılı... Resmen normal normal sıkıntı yok gbi konusmussun. Önce gardını idrmeden konusmus bakmıs sizin tutumunuz haddini öyle aşmış. Ama orda bile had bildirmemişsiniz.Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Benim hiç sevgilim olmadıYok canım, benim asker yolu beklemişliğim bile yoktur2 haftada komutandan telefonunu isteyecek cesarette sevgilim de olmadı hiç
Midem bulamıyor böyle insanlardan yemin ederim .bu ne basitlik askeriyeye elini kolunu sallayan alırsan çoğu Abaza olur çıkar işteAy aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Adama bak sapık manyakAy aklım durdu gerçekten şok oldum
Ay ne men edilecek adamKomutan nasıl bir komutansa ya isten olmak derdinde ya itibarından yada aklini peynir ekmekle yedi
Bilmiyorum bir kaç yoruma baktım
Bana hiç inandırıcı gelmedi akli basında hiç bir komutan ki bu komutanın rütbesi nedir yazıldıysa bakmadım bunu yapmaz hiç bir askere bu askerin ne özelliği varda görüntülü konuşun demiş
Eminmisin bu telin komutana ait olduğuna belki kendine ait senle dalga geçiyor deniyor adı her neyse
Komutan kendini geleceğini rikse atıp mesaj atmaz bunu bilir bir şikayete bakar görevden men edilir ve hiç bir kamu görevinde çalışamaz hatta öyle bir tutanak tutulur ki başka ise girse bile utanc kaynağı olur
Heleki fetonun olduğu başka örgütlerin olduğu bir durumda komutan telini vermez genelde askerlerin teli dinlenir
Bana ya sevgiliniz oyunu yada canına susamış akli tereleli bir komutanin kafayı yemesi gibi geldi
Ay ne men edilecek adam
Abartmayın ya
O kadar kolay değil bu işler
Türlü rezillikler yapanlar var
Ben başka bir ülkede yaşıyorum her
Bu adam asla bu nedenden dolayı görevden alınmazBilmem nerde yaşıyorsunuz fakat askeriyede göreviliyse kişi uymasi gereken kurallar vardır bu tarz şeyler yapanları görevden alırlar ceza verirler orda yüzlerce asker var ne demek telefonu vericen askere onun digerlerlerinden ayıran özellik neyse artık sevgilisiyle görüşucek şikayet edilmediği sürece tabiki her yerde olur ama şikayet edilir ve kanıtlanırsa o komutanı meslekten men ederler
Bu nedenden görevden alınmaz elbette ama yanındaki askere görüntülü konuşma için telefonunu kullandırmaktan bir disiplin cezası alır kanımca, bir sürü asker var hepsine mi telefonunu verecek? İlla ki şikayet olur baştan burası saçma.Bu adam asla bu nedenden dolayı görevden alınmaz
Adamı falan savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
Sevgilisi de çok düzgün biri değilHerkes sevgilin seni deniyor olabilir demis de, bu cok sacma. Bunun mantikli bir tarafi yok bir kere. Adamin telefonundan adamin agziyla kiza mesaj atacak. Cok sacma ya. Hem sevgilim de olsa beni denemeye kalksa ben o kisiyi silerdim hayatimdan. Ben deneme tahtasi miyim derdim. Guvenmiyorsa denemeye gerek var mi, defolup gitsin.
Ben sevgilisinin denedigini falan dusunmuyorum. Ortada flotoz bir adam var. Komutan midir nedir, her neyse iste o karaktersiz belli ki bunu hep yapiyor. Yuzde 50 sansim var, en fazla red edilirim karsi taraftan diye hafiften hafiften yuruyor.
Hadi bir kez adamin telefonundan sevgilim mesela beni arasa okey. Sonra da ayni telefondan adam bana mesaj atsa, omzundaki yildizlari kac tane olursa olsun, hayirdir kardes bu ne is derim. Bana komutanim deme falan yazmis bir de adam. Bu ne cesaret, bu ne curet. Haddini bilmeli. Cavussa cavuslugunu bilsin, komutansa komutanligini. Ne oldugu da beni ilgilendirmez. Iki dakikaligina telefonundan konusuldu diye bu kadar lackalasmasinin anlami yok bence. Benim telefon numaramin sende ne isi var derim. Niye korkacagim mi?
Konu sahibi seni suclamak degil niyetimiz. Boyle tipler hayatta hep var, olacak da. Bu sana bir tecrube oldu. Bir insanin senin hayatinda ne kadar yer iştigal etmesine sadece sen karar verirsin. Bir insan senin hayatinda sen istedigin surece yer alabilir. Boyle tipler de sınır olmaz, insanin sınırını zorlar bu utanmaz arlanmazlar. Buna musade edip etmeyecek kisi sensin. Sen sınırını belirle. Yoksa bu adamda sınır mınır yok belli.
Sizle polemiğe girmeye niyetim yok size göre alınmıyorsa alınmasınBu adam asla bu nedenden dolayı görevden alınmaz
Adamı falan savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
Adamı kim şikayet edecek ki?Bu nedenden görevden alınmaz elbette ama yanındaki askere görüntülü konuşma için telefonunu kullandırmaktan bir disiplin cezası alır kanımca, bir sürü asker var hepsine mi telefonunu verecek? İlla ki şikayet olur baştan burası saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?