Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Buradaki kadinlar cin gibi gerçekten, 40 yil düşünsem bunu yapanın sevgilisi olabileceği ihtimali aklıma gelmez.

Erkekleri mi tanımıyorum yoksa saf mıyım bilemedim.
Boşver her durumda kadın suçlanır zaten
Hemde evli bir adam bunu yaptıysa
Sende davetkar yaklaşmışsın demek istiyorlar da açık açık diyemiyorlar işte
Senin yapacağın iş bu adamla asla muhattab olmamak
Yazarsa cevap verme asla
Sevgiline birşey söyleme
Bu takar çocuğa çünkü
Zindan eder orayı
Şerefsiz işte çocuk buna güvenmiş yazık üzüldüm valla
Silmemiştir ne bilsin benimde aklıma gelmezdi yani birinden aradığım sevgilimin taciz edileceği
İnsanlar şeytan olmuş
Bu konu kapansın burda

Sevgiliniz sizi deniyor olabilir. Öyle değilse de mesajlarına bir daha cevap yazmayın. Sevgilinize de kesinlikle bahsetmeyin.

Senin verdiğin cevaplar da sıkıntılı... Resmen normal normal sıkıntı yok gbi konusmussun. Önce gardını idrmeden konusmus bakmıs sizin tutumunuz haddini öyle aşmış. Ama orda bile had bildirmemişsiniz.
Bu arada had bildirme sadece cevap vererek olmaz cevap vermeyebilrdniz en basından beri.

Ben anlamıyorm valla bazı kadınn karakterleri izin vermezseniz kimse bu kdr haddini aşamaz.

Yazık şu adamın karısına yazık ve Emre'ye de. Komutansa sevgilinin komutanı senin cevap vermene bile gerek yoktu çok yanlış yapmışsın sevgiline güzellikle söyle başkalarından arama aşkım diye bence.

Ay iğrenç gerçekten. Adamın niyeti açık değil mi? Siz de susacak mısınız gerçekten!!
burada yok söyleme askerliği yanar sus diyenleri de anlamıyorum. sevgilin askerlikten sonra öğrense o zaman bu adamı adam yerine koyduğuna nasıl üzülür bi bilsen. Git sevgiline anlat demiyorum ama Cimer diye bir şey var. Yaz anında açığa alınır kimseye de bir şey yapamaz. Yanına kalırsa ve harekete geçmezsen uygunsuz mesaj ve fotoğraflara hazırlıklı ol derim.

Midem bulamıyor böyle insanlardan yemin ederim .bu ne basitlik askeriyeye elini kolunu sallayan alırsan çoğu Abaza olur çıkar işte adam sana güvenmiş sevgilisini aramış senden eğer yüz verseniz hemen konuşur şerefsiz

Adam yürümemiş siz adam depar atmış . Olimpiyatlara katılsa bu hızda kazanır . Sizde neden yanlış anlamaz dedinizli adam size övgüler yağdırıyor. Net ve kestirip ata bilirdiniz o köpeğinize yazdığında baktı siz kibarlık yapıyosunuz ( böyleleri anlamaz ) oda rahatsız olmadınız diye haddini aşmış .

Adama bak sapık manyak Sevgiline ekran fotosu at.

Ay ne men edilecek adam
Abartmayın ya
O kadar kolay değil bu işler
Türlü rezillikler yapanlar var
Ben başka bir ülkede yaşıyorum heralde

Ay ne men edilecek adam
Abartmayın ya
Türlü rezillikler yapanlar var
Ben başka bir ülkede yaşıyorum her

Bilmem nerde yaşıyorsunuz fakat askeriyede göreviliyse kişi uymasi gereken kurallar vardır bu tarz şeyler yapanları görevden alırlar ceza verirler orda yüzlerce asker var ne demek telefonu vericen askere onun digerlerlerinden ayıran özellik neyse artık sevgilisiyle görüşucek şikayet edilmediği sürece tabiki her yerde olur ama şikayet edilir ve kanıtlanırsa o komutanı meslekten men ederler

Konu sahibi bunu yapanın sevgiliniz olduğuna neden ihtimal vermiyorsunuz, gün gibi ortada değil mi?
Hangi aklı başında adam yanındaki askerin sevgilisine böyle dünya güzeli vs koşar bi anda? Ayrıca hangi komutan telefonunu görüntülü konuşsun diye askere verir bu suç değil mi? Ayrıca ülkemizdeki %90 erkek de sevgilisinin telefonunu başka bir erkeğin telefonunda bırakmaz. Açsanız biraz gözünüzü, o telefon sevgilinizin giden bir askerden aldığı telefon.

Herkes sevgilin seni deniyor olabilir demis de, bu cok sacma. Bunun mantikli bir tarafi yok bir kere. Adamin telefonundan adamin agziyla kiza mesaj atacak. Cok sacma ya. Hem sevgilim de olsa beni denemeye kalksa ben o kisiyi silerdim hayatimdan. Ben deneme tahtasi miyim derdim. Guvenmiyorsa denemeye gerek var mi, defolup gitsin.
Ben sevgilisinin denedigini falan dusunmuyorum. Ortada flotoz bir adam var. Komutan midir nedir, her neyse iste o karaktersiz belli ki bunu hep yapiyor. Yuzde 50 sansim var, en fazla red edilirim karsi taraftan diye hafiften hafiften yuruyor.

Hadi bir kez adamin telefonundan sevgilim mesela beni arasa okey. Sonra da ayni telefondan adam bana mesaj atsa, omzundaki yildizlari kac tane olursa olsun, hayirdir kardes bu ne is derim. Bana komutanim deme falan yazmis bir de adam. Bu ne cesaret, bu ne curet. Haddini bilmeli. Cavussa cavuslugunu bilsin, komutansa komutanligini. Ne oldugu da beni ilgilendirmez. Iki dakikaligina telefonundan konusuldu diye bu kadar lackalasmasinin anlami yok bence. Benim telefon numaramin sende ne isi var derim. Niye korkacagim mi?
Konu sahibi seni suclamak degil niyetimiz. Boyle tipler hayatta hep var, olacak da. Bu sana bir tecrube oldu. Bir insanin senin hayatinda ne kadar yer iştigal etmesine sadece sen karar verirsin. Bir insan senin hayatinda sen istedigin surece yer alabilir. Boyle tipler de sınır olmaz, insanin sınırını zorlar bu utanmaz arlanmazlar. Buna musade edip etmeyecek kisi sensin. Sen sınırını belirle. Yoksa bu adamda sınır mınır yok belli.

Bu adam asla bu nedenden dolayı görevden alınmaz
Adamı falan savunmuyorum yanlış anlaşılmasın

Bu nedenden görevden alınmaz elbette ama yanındaki askere görüntülü konuşma için telefonunu kullandırmaktan bir disiplin cezası alır kanımca, bir sürü asker var hepsine mi telefonunu verecek? İlla ki şikayet olur baştan burası saçma.

Sevgilisi de çok düzgün biri değil

Sizle polemiğe girmeye niyetim yok size göre alınmıyorsa alınmasın

Şikâyet edildiği taktırdı görevden alınmasa bile sürgün yer illaki bir cezası olur yüz kızartıcı suclarndiye kurallar vardır bunlar açık açık bellidir bunlara uyulmuyorsa ceza alır

Ne demek yüzlerce asker.icinden birine telini ver sonra sevgilisine mesaj yaz bunu yapanlar vardır yada daha kötü şeyler tekrar ediyorum şikayet edildiği takdirde cezası olur bu görevden alınmaya kadarda gider daha ağır durumlarda o kadar kokay değil bu işler

Adamı kim şikayet edecek ki?
Adam akıllı bir kere
Konu sahibi şikayet ederse başta sevgilisi mağdur olur
Adam annesi hastaydı bana annesini arayacam dedi verdim der çıkar işin içinden
Olay kapanır
Arkadaşlar burası Türkiye
Yolunu bulur o siz merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…